MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ACEMİ
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 153

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de şu var ulaa hade genel kurula gelmeseydik siz o sözleri verirken orada olmasaydık belki inanırdık ulan siz o kadar mı karektersizsiniz ki göz göre göre bir de utanmadan millete vaadlerde bulunuyorsunuz ... Hani hep akıldan mantıktan dem vuruyorlar ya aklınız varsa şöyle yaparsanız az mantıklı davranın gibi... BU ZAMANA KADAR VAAD ETTİĞİNİZ VE YAPTIĞINIZ TEK BİRŞEYİ SÖYLEYİN TEK BİRŞEYİ... BEDELSİZ DEDİNİZ kılıfına uydurup geçmiş yıl zararlarının mahsubunu bilerek yapmayıp red yediniz peşine tekrar başvrucaz dedidiniz 5 gün sonra bedelli açıklamadılar mı... oydan yoksun pay ihracında parayı götürüp yurtdışında saklamadılar mı, üç yıl üst üste kar açıklamak üzere vaadlerde bulunup zarar üstüne zarar yazıp sonrasında süre dolduğunda nominal milletten alacakken mems1 leri hiç etmediler mi, halkbanksının parasını ha bugün ha yarın diye diye iç etmediler mi, kıytırık üç boru dikip 56 milyonu volt enerjiyi bize kakalamaya çalışmadılar mı, malları satıp satıp ya biz de bilmiyoruz niye bu kadar düştü değip sonra kendilerinin mal sattığı ortaya çıkmadı mı, HALKBANKASI GİBİ BİR KURUMA BİLE SEN BİZİM SIRRIMIZI NİYE AÇIKLIYON SENİ DAVA EDECEZ DEMİ KÜSTAHLIĞINDA BULUNMADILAR MI?? daha dün mallarımızı elimizden almak için can atarken bugün malları alınca bedelini ödememek için kıvır kıvır kıvırmadılar mı???? yani daha neler var buralara yazılacak ama değmez arkadaşlar değmez... o yüzden uyanık olalım bu saatten sonra sıkışan yalvaracak olan kendisi ister gelir yalvarır ne olur ben yaptım siz yapmayın diye aman diler ya da canları cehenneme bunları ancak gözaltı ve kodes paklar !!!
    .külliyen haklısın
    şimdi bir seneryo yazalım
    diyelimki bir şirkette muasebe müdürüsünüz ve şirkette yanlış ödemeler yaptınız ve şirketin parasını kendi paranız sandınız. siz ne anlıyorsanız o!
    e ne olur şirket yönetimi ananızı ağlatmazmı? hangi cezada yargılanırsınız onu avukatlar bilir amma hem damgalanır hemde içeri atmazlarmı? unutmayalımki bazı hissedarların yakını olabilirler yada hisseleri de olabilir.AMA %98 halka acık şirkette sadece bir çalışandır ve suç işlemiştir.
    bizler şimdilik kuşuk hissedar olsakta gereğinde büyüyebiliriz.

bence bizi konudan uzaklaştırması gerek buda PARALARI SÜRESİNDE ÖDEMEKLE OLUR ÇALIM ATMAKLA OLMAZ. DİR DÜŞÜNSE İYİ OLUR. ACİZANE TAVSİYEDİR.

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

HUKUK tektir kanun birdir .. takdir yetkisini kendisinde sananlar kendilerince yorum yapan bu baykuşlar asıl yetkinin zamanı gelince hakimin elinde olduğunu anlayacaklar zaten... hem bilseler mevzuatın içinden kendilerine çıkar sağlayacak dipnot ararken karşılarında da bir maliye müfettişi vardır böyle yapmazlardı!!! gün gelir defterinizi dürecek birine nasılsa toslarsınız!!!

Yorum

• Lian
        Yeni Üye
        • 07 Aralık 2013
        • 11

Merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce ayrılma hakkından dolayı yükselme ihtimali var diye bu hisseye girdim. Ama gördüm ki Dallas bu heriflerin yanında halt etmiş. Konuk olarakta bi kaç forumu okuyordum. Dayanamadım yazıyim dedim. Bu adamlar anlaşma için orta sınıf lotlulara 26 kuruştan lot vermeye razı. Madem bu lotları verip anlaşacak tahta zaten bomboş. "Vermektir gönlümden geçen'' diye hikaye bi açıklama bile yapsaydı o lotları 47 olmasa bile 35-40 bandından satar 26 dan vermek yerine karda ederdi. Ne malum lotları aldığınız günün ertesi 0.15 bandına kadar köklemeyecekleri. Nacizane fikrim bunlara güvenmeyin.

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

Lian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce ayrılma hakkından dolayı yükselme ihtimali var diye bu hisseye girdim. Ama gördüm ki Dallas bu heriflerin yanında halt etmiş. Konuk olarakta bi kaç forumu okuyordum. Dayanamadım yazıyim dedim. Bu adamlar anlaşma için orta sınıf lotlulara 26 kuruştan lot vermeye razı. Madem bu lotları verip anlaşacak tahta zaten bomboş. "Vermektir gönlümden geçen'' diye hikaye bi açıklama bile yapsaydı o lotları 47 olmasa bile 35-40 bandından satar 26 dan vermek yerine karda ederdi. Ne malum lotları aldığınız günün ertesi 0.15 bandına kadar köklemeyecekleri. Nacizane fikrim bunlara güvenmeyin.
          0,15 değil daha aşağı köklese ne olur iki senedir bir fayadasınımı gördük. hisse üzerinde pardon şirket üzerinde işlem yapması için ya bızleri dişa atacak paramızı vererek yada kıvranacak

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

arkadaşlar,bunların hepsi kaos çıkarmak için yapılan ayaktan öte birşey değil...))biz fıyığı seviyoruz,ayrılamayız...))hele ip elimize geçmiş,ya tutunup beraber çıkacağız,ya da hepimiz fıyığın boynuna da dolayıp öleceğiz...))sevgi böyle birşey fıyıkk...))haydi fıyık...
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Lian
              Yeni Üye
              • 07 Aralık 2013
              • 11

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              0,15 değil daha aşağı köklese ne olur iki senedir bir fayadasınımı gördük. hisse üzerinde pardon şirket üzerinde işlem yapması için ya bızleri dişa atacak paramızı vererek yada kıvranacak
              Zaten madem şu anki değerinden lot veriyo kendi satsın nakit versin. Ama uyanık tahtada kendinden başka kimse yok. Var bi hesabı ama bence lot alacaklar için pek hayırlı olmayabilir. Ytd değil demem mi gerek aha diyim Ytd değil

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

bak,dışarda kar da yağıyor fıyık...))ortamda romantik yani,aşkımız bitmez bizim...))OYP'lerinden,volt'undan ve GMYO'dan öperim, fıyık

Yorum

• mustafa_197458
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 97

verecem dediği 0-50 bin arası 32 yatırımcı ortalama 35bin lot desek çarpı 32kişi 1 milyon yapar
                  50-75 bin arası 15 yatırımcı ortalama 62bin lot çarpı 15 1 milyon da o yapar
                  etti 2 milyon ödeyecem dediği
                  eeeee kaldı 11 milyon NOLACAK

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Biraz kırgınım sana,OYP'lerim için yazdığım dilekçeye yanıt veremedin henüz...(yoksa gıdıklanıyormusun,ortağım...))

Yorum

• Lian
                      Yeni Üye
                      • 07 Aralık 2013
                      • 11

Calla benim gördüğüm bizans oyunu hepiniz tek vücut olun arsamı satar hurdamı satar bilmem. Versin nakiti alsın Holding'i

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        verecem dediği 0-50 bin arası 32 yatırımcı ortalama 35bin lot desek çarpı 32kişi 1 milyon yapar
                        50-75 bin arası 15 yatırımcı ortalama 62bin lot çarpı 15 1 milyon da o yapar
                        etti 2 milyon ödeyecem dediği
                        eeeee kaldı 11 milyon NOLACAK
                        mustafa,hikaye bunlar...))

Yorum

• mustafa_197458
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 97

hikaye ama güzel
                          çok akıcı bırakamıyo insan sonunu meraktan

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Lian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Calla benim gördüğüm bizans oyunu hepiniz tek vücut olun arsamı satar hurdamı satar bilmem. Versin nakiti alsın Holding'i
                            satacak birşeyler bulsun arkadaş,bizim için mahsuru yok...!!!uygun gördüğü herşeyini satabilir...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

şirketin finansman servisince aranan arkadaş olursa,paylaşırsa seviniriz...))

Yorum

• Lian
                                Yeni Üye
                                • 07 Aralık 2013
                                • 11

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                satacak birşeyler bulsun arkadaş,bizim için mahsuru yok...!!!uygun gördüğü herşeyini satabilir...))
                                3 öküzle kurdun hikayesi gibi olursunuz. Kimse kendi karını düşünmesin son kişiye kadar bir olun ya hep ya hiç.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information