MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biraz once spk ile görüştüm. Genel kurula ankara merkezden bize bakan uzman arkadaşı gönderiyorlar. Ayrica ayrilma hakkini kullananlarin hisseleri oraninda oy kullanabilecegi iletildi. Ayrica 10una kadar ayrilan herkesle tek tek yapilmis anlasma veya odeme yazisi olmadan sermaye azaltim artirim isleminin baslayamayacagini iletti. Bugunku kap haberinin hukuk dışı oldugunu soyledi. Faike ayrilanlari ode hemen sermaye azaltim artirimina basla dendiginide iletti sozle gecen hafta. Ayrica bist in sermaye azaltim artirim bitinceye kadar gozalti yapmayacagini iletti. Ayrica eger sirket odemezse paramizi ilk spk bulteninde sermaye artirim azaltim surecinin iptal edilecegini ve voltun ve gyonun hemen sirketten iadesi icin spknin dava acacagini soyledi. Faitlerinde sirketten akdiklarini hemen iade etmeleri gerektigini iletti. Bide genel kurulda pazartesi genarali ve 55 trilyonu sorun dedi. ARKADASLAR GENEL KURULDA SPKDA ORDA OLACAK. SIZDE GELIN LUTFENNNN...
Yorum
-
ben kesinlikle paramı isterim,görüşme falan anlamam...
))bu açıklamanın son manevra olduğunu düşünüyorum,hayırlı işler fıyık...
))yemezler oğlum,gönder kağıtlarımı,tut elimden gidelim gözaltına...
))kıvır fıyık,yandan yavrummm...babanıda al yanına,ooff yandan
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
arkadaşlar sakin olun,bu bebe ayağına sıkıyorrr...
))yemezler,ben kimseyle hiç bir koşulda anlaşmam...!!!tek başıma da olsam fıyığın elinden tutup gözaltına götürmezsem ********im...
))
Yorum
-
Belkide MFU Spek ve yandaşlarına verilecek en güzel cevap bu.... işte ky elinde büyük bir koz geçti sıra bizde kimse kabul etmezse OGK iptal olur.... ve şimdiye kadar bize çektirdiklerinin öcünü alırız kendilerinden.... ben ayrılma hakkını kullanmadım.... ölümüne beraberim.... benim bir canım var.... onların kaç canı var merak ediyorum.... hepsinin canı cehenneme.....karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kesinlikle paramı isterim,görüşme falan anlamam...
))bu açıklamanın son manevra olduğunu düşünüyorum,hayırlı işler fıyık...
))yemezler oğlum,gönder kağıtlarımı,tut elimden gidelim gözaltına...
))kıvır fıyık,yandan yavrummm...babanıda al yanına,ooff yandan
))

Fırsat bizde oyuna gelmeyin....

Yorum
-
Doktur'un metni biraz ilave yaptım. Bu metin genel kurula katılmayacaklara göre düzenlendi. Katılacaklar katılmayacağım kısmını metinde çıkararak gönderebilirler...
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.
(MEMSA)
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ DEPARTMANINA
06.12.2013
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 12. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’ nun 29.11.2013 tarihli 38 bültenini hiçe sayan 06.12.2913 tarihli KAP açıklamanızın olduğunu belirtmek isterim. Şirketinize xxx lot hisseyle hala ortak olmam nedeniyle ülkemizin sermaye piyasasını belirleyen tek yetkili kurum olan SPK’nın kurallarını hiçe saymaya hiçbir hak ve yetkinizin olmadığını belirtmek isterim.
Genel kurul toplantısında SPK’nın belirlediği kurallar çerçevesinde 12. maddeye hayır oyu verdim ve gereğinin bu kurallar çerçevesinde yapılması kanuni bir zorunluluktur. 06.12.2013 tarihli KAP’daki açıklamanızın 08.10.2013 tarihli olağanüstü genel kurul kararları ile ilgili hiçbir ilişkisi ve bağlayıcılığı bulunmamaktadır. Olağanüstü genel kurul toplantısında 06.12.2013 tarihli KAP açıklamanıza dayanak olabilecek veya refere gösterilebilecek herhangi bir gündem maddesi bulunmadığı gibi böyle bir maddeye kendi bilgi ve algım çerçevesinde evet demediğimi bilmenizi isterim.
Olağanüstü Genel Kurul toplantısında elde ettiğim kanuni haklarım hukuki açıdan geçerliliğini koruyacaktır ve burada hiçbir açık nokta bulunmamaktadır. Hiçbir hukuki dayanağı bulunmayan 06.12.2013 tarihli KAP açıklamanızı dikkate almadığımı, 09.12.2013 tarihindeki toplantı davetinize katılmayacağımı, tasarruflarım üzerinden hiçbir yetkinizin bulunmadığı ve benimle ilgili alınacak / alınabilecek hiçbir kararı tanımayacağımı şimdiden beyan ederim.
SPK tarafında belirtildiği şekilde ödemelerin 10.12.2013 tarihine kadar hesabıma peşin yapılmasını ve bunun dışında hiçbir ödeme planı üzerinde sizinle anlaşmayacağımı bilmenizi isterim.
Bu belgeyi SPK kurumuna da iadeli taahhütlü olarak yolluyorum.
10.12.2013 tarihine kadar almış olduğunuz kararın şirkete vereceği zararı düşünerek yönetim kurulunun toplanıp aldığınız kararları tekrar değerlendirmenizi şirket ortağı olarak talep etmekteyim.
Gereğinin yapılmasını ve yönetim kurulunca gerekli tedbirlerin almanızı istiyorum.
ADRES: 06.12.2013
T.C. No:
TLF:
mail
Yorum
-
grafik ne diyor birader...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
))
Yorum
-
Oynamaya niyeti yok yerim dar diyor......karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik ne diyor birader...
))
dikkat edersen topu sürekli taça atıyorlar....
Yorum
-
ayrilan ayrilmayan herkes gelsin lutfen. Sonra burda aglamayin. Gelin faiti ibra etmeyelim. Kendisi dusunsun...erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz once spk ile görüştüm. Genel kurula ankara merkezden bize bakan uzman arkadaşı gönderiyorlar. Ayrica ayrilma hakkini kullananlarin hisseleri oraninda oy kullanabilecegi iletildi. Ayrica 10una kadar ayrilan herkesle tek tek yapilmis anlasma veya odeme yazisi olmadan sermaye azaltim artirim isleminin baslayamayacagini iletti. Bugunku kap haberinin hukuk dışı oldugunu soyledi. Faike ayrilanlari ode hemen sermaye azaltim artirimina basla dendiginide iletti sozle gecen hafta. Ayrica bist in sermaye azaltim artirim bitinceye kadar gozalti yapmayacagini iletti. Ayrica eger sirket odemezse paramizi ilk spk bulteninde sermaye artirim azaltim surecinin iptal edilecegini ve voltun ve gyonun hemen sirketten iadesi icin spknin dava acacagini soyledi. Faitlerinde sirketten akdiklarini hemen iade etmeleri gerektigini iletti. Bide genel kurulda pazartesi genarali ve 55 trilyonu sorun dedi. Arkadaslar genel kurulda spkda orda olacak. Sizde gelin lutfennnn...
Yorum

Yorum