MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

bide şunu söyleyeyim beni bir aracı kurum arayıp bazılarının paralarının ödendiğini söyledi yani kendi adamlarının bunuda bilin arkadaşlar o 87 kişi hepsi küçük yatırımcı deyil birazı patronun adamı bizi kulanıyor

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      0312 292 83 82 bekir bey. Faxi 0312 292 83 23. Spk ikinci başkanlarindan direkt teli ve faxi. 0312 292 83 54 bircan bey. Spk başkan yardimcisinin direkt teli. Arayin tepkinizi dile getirin. Sekreterleri yok diyor. Ordalar su an... 0312 219 6781 buda vahdettin ertaşin faxi. Fax cekin. Burda aglayacagimiza tepkimizi iletelim lutfennnn... BUGUN AYRILMA HAKKI KULLANAN EN AZ 50 KISI ARAMALI VE FAX CEKMELI... BUGUN ARAYALIM BEKIR BEYDE BIRCAN BEYDE SABAH YERINDEYDI. FAXDA CEKELIM LUTFEN... . sulandirmayin arayin veya fax cekin. LUTFENNN...Kemal bey ortakliklar daire baskani. Tel: 0312 292 85 00. Fax: 0312 292 85 10. Arayin, sıkıstırın... BUGUN DURMADAN ARAMAYA DEVAM...
      bekirbeyi şu an düşürdüm, LAKİN
      kendisi toplantıda imiş sekreteri öyle diyo!!!!!!!!!!!
      sekreteri bütüüüün güüüün toplantıda olacağını hiççççç boş zamanı olamıyacağını gündeminin coook yoğun olduğunu soyledi
      sekreteri konuyu bildiğinı ismımı alarak kendilerine ileteceğini soyledi.

YANİ KLASİK UYUTMA POLİTİKASI.

Yorum

• lidaki
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 88

eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        lidaki gardaş sen iteledinmi?
        biz ayın 10 un da iteleyeceğiz!
        ŞAH kardeş maliyet 0,93 46-47 den verirsem o bana itelemiş olurdu.47 den aldıklaryla, siz verdiklerinizle bizi borçlandırmış oldunuz.Bunların yaptıkları yanında sizinkisi devede kulak kalır.İNŞAALLAH en kısa zamanda paranızı almayı ve yameyi nasip etsin RABBİM.

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bide şunu söyleyeyim beni bir aracı kurum arayıp bazılarının paralarının ödendiğini söyledi yani kendi adamlarının bunuda bilin arkadaşlar o 87 kişi hepsi küçük yatırımcı deyil birazı patronun adamı bizi kulanıyor
          bizim menkülleri aradım biri garantiye virmanlandı dedi takas bölümü öyle birşey yok kaptaki acıklaaaaaaaaamaya bakın dediler

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bizim menkülleri aradım biri garantiye virmanlandı dedi takas bölümü öyle birşey yok kaptaki acıklaaaaaaaaamaya bakın dediler
            eyvalah ama bana öyle dendi bir aracı kurumdaki çalışan tarafından o aracı kurum ve kişiyi söyleyemem ve o bizim menkul deyerler zaten o bıyıklının adamları

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

spk aldığı karara rağmen hala bu açıklamalara göz yumarsa alçaktır. ben anlaşma yapmıyorum.

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ve bu adamların tahta kapatırıp serbest marja oynadıklarını düşünüyorum

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

T .C. BAŞBAKANLIK
                  SERMAYE PİYASASI KURULU
                  ANKARA
                  06.12.2013
                  Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ........sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Şirketin 06.12.2013 tarihli KAP açıklamasıyla ( EK 1) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bültenine uymayan açıklama yapmıştır.
                  MEMSA şirketine mail-fax yoluyla ayrılma hakkı kullanım bedelinin ödemesini 10.12.2013 tarihine kadar peşin yapılması isteğimi belirttim. Aldıkları kararı yönetim kurulunda tekrar değerlendirmelerinide 3 lot hisseylede şirket ortağı olmam nedeniylede belirttim. Belgenin aslını şirkete 06.12.2013 gönderdim. (EK 2)
                  MEMSA şirketin ayrılma hakkı bedelini 10.12.2013 tarihine kadar ödemezse başka bir ödeme planı çerçevesinde anlaşmakta istemiyorum. Sermaye Piyasası Kanunun 24. Maddesine istinaden 10.12.2013 tarihine kadar ödeme yapılmazsa 11. Maddenin tarafınızca onaylanmamasını istiyorum. Şirket kendini SPK’ dan daha üstün gördüğü ortadadır. SPK kararlarını hiçe sayan şirkete ne kadar sabredeceksiniz.
                  Borsa İSTANBUL’un 09.09.2013 tarihli KAP haberinde aldığı kararına istinaden şirketin 31.12.2013 tarihinden sonra gözaltı pazarına alınmasını istiyorum.
                  Şirket 12.10.2013 tarihine kadar hisse senedimi tarafıma virman etmezse tarafınızdan maddi ve manevi zararımın karşılanması için T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açacağımı belirtiyorum.
                  Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

ADRES: 06.12.2013
                  TLF:
                  mail:

EKLER:
                  1) MEMSA şirketinin 06.10.2013 tarihli KAP haberi
                  2) MEMSA şirketine yazdığım 06.12.2013 dilekçenin fotokopisi

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.
                    (MEMSA)

YATIRIMCI İLİŞKİLERİ DEPARTMANINA
                    06.12.2013

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’ nun 29.11.2013 tarihli 38 bültenini hiçe sayan 06.12.2913 tarihli KAP açıklamanızın olduğunu belirtmek isterim. Şirketinize 3 lot hisseyle de ortak olmam nedeniyle ülkemizin sermaye piyasını belirleyen kurumunun kararlarını hangi hakla hiçe sayarsınız. Yayınladığınız KAP bülteniyle gözaltı pazarına doğru şirketi süreklediğinizi artık görünüz.

Ayrılma hakkını kullanım bedelini 10.12.2013 tarihine kadar peşin olarak ödemenizi istiyorum. Şirketle başka bir ödeme planı üzerinde anlaşmayacağımı belirtiyorum. Bu belgeyi de SPK kurumuna iadeli taahütlü yolluyorum.

10.12.2013 tarihine kadar almış olduğunuz kararın şirkete vereceği zararı düşünerek yönetim kurulunun tekrar toplanıp aldığınız kararları değerlendirmenizi şirket ortağı olarak istemekteyim.

Gereğinin yapılmasını ve yönetim kurulunca gerekli tedbirlerin almanızı istiyorum.

ADRES: 06.12.2013

T.C. No:
                    TLF:
                    mail

Yorum

• eagle
                      Seyirci Üye
                      • 28 Eylül 2013
                      • 68

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ŞAH kardeş maliyet 0,93 46-47 den verirsem o bana itelemiş olurdu.47 den aldıklaryla, siz verdiklerinizle bizi borçlandırmış oldunuz.Bunların yaptıkları yanında sizinkisi devede kulak kalır.İNŞAALLAH en kısa zamanda paranızı almayı ve yameyi nasip etsin RABBİM.
                      tşk ederim.

Yorum

• eagle
                        Seyirci Üye
                        • 28 Eylül 2013
                        • 68

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ola gardaşlar ecele etmeyin itilemeye az galdi hemde ne itileme köküne gadar. Vesselam)
                        Andiç beni arayabilirmisin ben şah

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

PEŞİN PEŞİN ödeyecen faiğ yoksa sana ne yapacak SPK iyi düşün..

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

FAİĞ maillerine bak ....

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

Yorum