MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim bir fikrim gelin bunu da tartışalım... bu adam bizden malları aldı mı aldı peki tasarruf şuan itibariyle bizden çıktı mı çıktı ... peki bize pazartesi günkü genel kurul toplantısına katılımla ilgili olarak SPK dan ya da firmadan resmi bir yazı ile açıklama yapıldı mı hayır ... O ZAMAN BENCE GİTMEYELİM VE EĞER İBRA EDİLECEK OLURSA DAVA EDİP İPTAL ETTİRELİM BİZ DE ONUN OYUNUNA ÇOMAK SOKALIM!!! ve gerekçe olarak da bizden tasarruf hakkımızı alan firma bu esnada zamanlamasını ayarlayıp genel kurulda kendini ibra ettirmiş ve bu işin içinde bulunan ve de daha önceki yapılan kurulda katılım sağlayan yatırımcıların gelemeyip olumsuz oy kullanmasını engellemiştir diye!!!
    burada kim fıyk çok merak ediyorum biz yazıyı yazdık peşine bildirim yapıyor siz katılamazsınız diye ama bilmiyor ki açıklaması tamamen suç teşkil ediyor.. benim malımı alacaksın parasını vermeden tasarrufta bulunacaksın hahaha sevsinler tamam fıyk biz gelimiyoruz ee ne yapsak acaba )

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Senin yazılanları nerenle okuyorsun, idrakın mı zayıf, pazartesi sen yine mi gidemiyon...

Çoluk çocuğun ne der sonra sana... Baba patrona yine mi yandaş oldun, genel kurula gitmeyerek derseler...

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Çok ii yapmışsın doktor.Dikkat et adam 48 krş teklif ederse ilk sıradan vermeyesin...

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
        Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
        Özet Bilgi : Toplantı Duyurusu

AÇIKLAMA:
        Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.

Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbul

Öte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
        iyide yol param yok napçez 1000 lira gönderde gelelim aynı gün iki toplantımı olur len forumu oku oku özel durum açıklaması yap oh ne âlâ bu forumları okuyup okuyup özel durum açıklaması gönder ondan sonra kandır bizi otelde deyilmi bakalım kim gelecek otele merak ediyorum kapora fazla verme istersen

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          lidaki sen önce çoluk çocuğun hakkını pazartesi gitte savun.....

Sonra buralarda yazma onurunu kazan...
          o," devlet memuru"izin alamaz ve yumurtaları soğurrr...))o ancak öter durur,kuş sülalesindendir...))kışştt,kışşt...
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            iyide yol param yok napçez 1000 lira gönderde gelelim aynı gün iki toplantımı olur len forumu oku oku özel durum açıklaması yap oh ne âlâ bu forumları okuyup okuyup özel durum açıklaması gönder ondan sonra kandır bizi otelde deyilmi bakalım kim gelecek otele merak ediyorum kapora fazla verme istersen
            he gardaş,vallah bende de yokk...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              burada kim fıyk çok merak ediyorum biz yazıyı yazdık peşine bildirim yapıyor siz katılamazsınız diye ama bilmiyor ki açıklaması tamamen suç teşkil ediyor.. benim malımı alacaksın parasını vermeden tasarrufta bulunacaksın hahaha sevsinler tamam fıyk biz gelimiyoruz ee ne yapsak acaba )
              ben kütahya'dayım...beklerim fıyık...))haydi kıvır yavrum,oofff yandannn...))

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Lidaki iyi oku...

Dilekçemin son haliyle kargoyla yolladım.

T .C. BAŞBAKANLIK
                SERMAYE PİYASASI KURULU
                ANKARA
                06.12.2013
                Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Şirketin 06.12.2013 tarihli KAP açıklamasıyla ( EK 1) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bültenine uymayan açıklama yapmıştır.
                MEMSA şirketine mail-fax yoluyla ayrılma hakkı kullanım bedelinin ödemesini 10.12.2013 tarihine kadar peşin yapılması isteğimi belirttim. Aldıkları kararı yönetim kurulunda tekrar değerlendirmelerinide 3 lot hisseylede şirket ortağı olmam nedeniylede belirttim. Belgenin aslını şirkete 06.12.2013 gönderdim. (EK 2)
                MEMSA şirketin ayrılma hakkı bedelini 10.12.2013 tarihine kadar ödemezse başka bir ödeme planı çerçevesinde anlaşmakta istemiyorum. Sermaye Piyasası Kanunun 24. Maddesine istinaden 10.12.2013 tarihine kadar ödeme yapılmazsa 11. Maddenin tarafınızca onaylanmamasını istiyorum.

‘’Ayrılma hakkı: MADDE 24 – (1) 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür. ‘’ SPK bu maddeyi bir şirkete uygulatamıyorsa biz küçük yatırımcıları kim koruyup kollayacak. Şirket kendini SPK’ dan daha üstün gördüğü ortadadır. SPK kararlarını hiçe sayan şirkete ne kadar sabredeceksiniz. Hiçbir sözünü tutmayan, HALKBANK’sına dahi borcunu ödemeyen, SPK yok sayan KAP haberleri yayınlayan bir şirketle ayrılma hakkı kullanım bedeli için başka bir ödeme planı hakkında anlaşmada yapmak istemiyorum. Küçük yatırımcı olarak SPK güvendiğim için hata mı yaptım?

Borsa İSTANBUL’un 09.09.2013 tarihli KAP haberinde aldığı kararına istinaden şirketin 31.12.2013 tarihinden sonra gözaltı pazarına alınmasını istiyorum.
                Şirket 12.12.2013 tarihine kadar hisse senedimi tarafıma virman etmezse tarafınızdan maddi ve manevi zararımın karşılanması için T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açacağımı belirtiyorum.
                Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
                ADRES:
                06.12.2013

T.C. No:
                TLF:

EKLER:
                1) MEMSA şirketinin 06.10.2013 tarihli KAP haberi
                2) MEMSA şirketine yazdığım 06.12.2013 dilekçenin fotokopisi

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Lidaki iyi oku...
                  cik cik cik,ciiyykkk...

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Lidaki iyi oku...
                    bakalım okumak için müdüründen izin alabilecek mi...))

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Önerim kimse faiğ pazarlık için gitmemesi... Çünkü adamın teklifleri supermiş...

SPK da bu tavır karşısında KY yı artık koruyup korumama kararını almasıdır...

Faiğ otelden başka yer bulamadın mı Töbe töbe Ne teklif edecekse...

Şirketlerinin LEVENT merkezi ne güne duruyordu.. Arkadaşımız genel kurulu 14.30 bitirmeyi kafasına koymuş ki, sanırım MU otelde toplantı yapacak

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Önerim kimse faiğ pazarlık için gitmemesi... Çünkü adamın teklifleri supermiş...

Şirketlerinin LEVENT merkezi ne güne duruyordu.. Arkadaşımız genel kurulu 14.30 bitirmeyi kafasına koymuş ki, sanırım MU otelde toplantı yapacak
                        son teklifi süper olabilir,kağıtlar karşılığında yani...))gidenler fotoğraf çeksin...

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

geç kaldık fıyk seans kapalı ve pazartesi toplantı var ... hehehe yani istediğin kadar kıvır istersen bişeyler daha yazayım buradan arakla arakla yazı gönder ama sana akıl vermeyeceğim sana yazdığım mesajım senin bugece uykunu kaçırmaya yeter de artar nasılsa )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Merter deki otel den ne çıkar ki Nadide cad seçmiş ki, gidiş geliş kolay olsun...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Faiğ avucunu yalayacak sanırım o gün...

boşa tuttun otel salonunu hep sen mi bize kazık atacan...

Yorum

• Erendiz
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 126

ARKADASLAR SPK YAZI GONDERDI UZMANI ARACILIGIYLA IL TICARET KOMISERINE VERILMEK UZERE. AYRILANLARINDA OY HAKKI OLDUGUNU BELIRTMEK ICIN. GELMEMEZLIK YAPMAYIN. ORDANDA SPK IL BINADI ONUNDE VE BASBAKANLIK CALISMA OFISI ONUNDE EYLEM VAR. Lutfen gelinnnn...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information