MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pazartesi genel kurulda çok kıvırtırız baba ve oğlu önemli deyil bundan sonra göz altı linçe bildiğim kadarıyla ceza yok ama hukukçu bir arkadaş yorumlarsa daha iyi olur çok çalışıyolar ne zaman ararsak hep toplantıdalar birazda işler hakında toplantı yapın
Yorum
-
9 aralıkta genel kurul 6. maddesi zaten sermaye azaltımı artırımı metniyle ilgili, mantıken faiğ 11. madde için ödemeleri perşembe günü tamamlayıp, cuma günü SPK başvurması gerekiyor. Prosedürler tamamlanması için. Mantıken dedim ama bunlarda oda yok....
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben olmayınca faiğ uşaklarıda yok bu topikte
belediyeyi görevemi çağırdınız...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
toplantıya katılmamızı istiyor orda ne yapmaya çalışıyorsunuz lan diye bağırmaya başlayınca diyeceki yaptım yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım ondan sonrası malum önüme çıkanın. ............. faik ve babasıyla beraber hukuk böyle adamlara niye bir şey yapmaz bu ülkede anlamıyorum adalet benim gözümde bitiktir türkiyede no adaleteagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaiyk yandan yandan bir altan birde üsten ......dolar yapıştır fayke sayın karot hala kıvırmak istiyor
Yorum
-
Ersin hocam gelirse , 9 Aralık için genel kurul için ticaret bakanlığı temsilcisi talep etmişler mi ? Bi öğrenirsen iyi olur.. Faiğ GK için ciddi mi?? Değil mi bilmek lazım..
Ersin hocam , EMEL bir seni birde beni hatırlayacak sanırım
Doktor denilince aklına ilk ben geliyorum
Yorum
-
doktor,şunu normalleştir,siname arkadaş için...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
almıştır gene 600-700 binexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse 0.25 de görmüş , bazılarına yine gün doğdu....
Yorum
Yorum