Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Banada spk memsa'nın ipini yıl sonuna kadar çekecek gibi geliyor...BİST dayatmaları bir tuzaktı bence,fait bu tuzağa düştü...!!!o 2 günlük tahta kapatma olayı da esrarını koruyor,bir açıklama yok hala...!!!işler sarpa sarıyor gibi,bekleyip göreceğiz...:!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
25/07/2013 tarihinde spk'ya yaptığım iadeli taahütllü dilekçeme henüz yanıt alamadım...!!!ayrıca memsa'ya mems1'ler için yaptığım başvuruyada henüz bir yanıt yok...!!!
önümüzdeki haftaiçi spk hakkında anayasanın dilekçe hakkı konusunda "suç duyurusu"yapmayı düşünüyorum...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
şimdi bu adamların keyfini bekleyecez arkadaş.. ben üstüme düşene yapmışım mallar benim tasarrufumdan çıkmış ... faizle işimiz yok belki ama bu hainler DEVLETİN BANKASINDAN ALDIKLARI PARAYI BİLE ÖDEMEYİP ÜSTÜNE sen bizim bilgilerimizi nasıl ifşa edersin diye bir de aba altından sopa gösterip yavuz hırsız moduna büründü.. kaldıki faiz paranın likidite olarak kullanımından vazgeçmenin bedeliyse ve bu bizim hergeçen gün artan alternatif maliyetimizi daha da şişiriyorsa bence bunun da bir yaptırımı olmalı.. SPK YA BU KONUYLA İLGİLİ ŞİKAYETTE BULUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM... HABERİN OLSUN FAİK!!!
Yorum