onu bilemem bana değil iş yatırımdan tesadüfen dikkatimi çekti arkadaşlar orayı takip ediyormuş bir bakalım dedim bunla karşılaştık memsa bizi paranoyak ettiği için ACABA NİYE DEDİM
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili dost,çok önemli şeyler değil bunlar...ne veriler gördük hep beraber,şimdi fait bu kağıtta en büyük değil mi...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu bilemem bana değil iş yatırımdan tesadüfen dikkatimi çekti arkadaşlar orayı takip ediyormuş bir bakalım dedim bunla karşılaştık memsa bizi paranoyak ettiği için ACABA NİYE DEDİM
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Nitelikli yatırımcılara satış
MADDE 12 - (1) Mevcut payların satışında veya sermaye artırımları yoluyla yapılan pay satışlarında
payların tamamı nitelikli yatırımcılara satılabilir.
(2) Sadece nitelikli yatırımcılara yapılacak satışlarda izahname ve sirküler düzenlenmez. Ancak ortaklık
tarafından ilan ve reklam yapılmak istenmesi durumunda satışın halka arz niteliğinde olmadığı ve sadece nitelikli
yatırımcıları kapsadığı hususu bu ilan ve reklamlarda açıkça yer alır.
(3) Nitelikli yatırımcılara yapılan satışlarda satış yapılacak kişi sayısı yönünden bir kısıtlama uygulanmaz
Yorum
-
Belli MEMSA da olmandan
Faiğin eline düşmemizden, biz de keklenmeyiz diyorduk zamanında...
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİNANMIYORSAN BAK keklenmem yani başkaları gibi..................
Yorum
-
17. Şirket esas sözleşmesinde tanımlı tekstil, enerji ve inşaat sektörlerinde faaliyetlerini iştirakleri üzerinden devam ettirerek maliyet merkezlerini ayrıştırma planı doğrultusunda, yeni yapılanmanın daha iyi anlaşılabilmesinin sağlanması amaçlanarak şirket ünvanımızın "Mensa Holding A.Ş" olarak değiştirilmesi hususunda şirket ortaklarına bilgi verilmesi
Gerekçe : Şirketin farklı sektörlerde yatırımlarını tamamlaması ve yeni iştirak edinimlerine bağlı olarak iştirak ve organizasyon yapılarının belirgin hale getirilebilmesi amaçlanarak unvan değişikliğine gidilmesine karar verilmiştir. (Ek – 4)
18.
Yorum
-
bazı arkadaşlar kimse yok,önceleri konuşurdunuz,niye yazmıyorsunuz ya güzel kardeşim bu cenebetli hisse demiyorum cambaz iti hokkabaz sözde şirketmiş şerefine tüküreyim niye pazara geldin kayserili fiko namında bir çete gurubu kur haraç al,tahsile bak,pazarlama işi tam sana göre ve uyar fiko baylar,bayanlar bizler mecburmuyuz bu kahpe israil tohumlarına yatıralım almayın 0,47,den çıktınmı alırsanız demekki zoru seviyorsunuz ve sürünmeye devam benim elimde çok az var bana göre çok on beşbin tl konumuma göre başkasına göre gülünç ama girmemek bu ve buna benzer ne kadar it sürüsü varsa tahtadan silecem az yukarı lanetler olsun soysuz atıverecem ondan sonra dansöz gibi kıvır git gidebildigin kadar arkadaşlar ama hiç kimsenin sözüylen hisse almayın edindiginiz tecrübeler ışığında temettüsü her yıl yüksek olan şirkete yatıracaksın ve işine bakacaksın bu mikrop hisselerde sinek avlasın ve asli olan üretim işine baksınlar herkes kendi işini yapadursun ve sizlerde bizlerde spk kanunlarını ezberleme,hatırlatma,şikayetneme gibi görevimiz olmayan işlerle uğraşmayalım yatırımcımıyız ,avukatmıyız,denetmenmiyiz bu süreçlerde her şeyi ögrettiler lanetler olsun bu zihniyetlere basit kişilikler,soysuz elit tabaka insanlığın kanıylan besleniyorsunuz yedikçe lezzet almıyasınız,çok çeşitli vitaminler doyuma ulaşsın ve sonra perhizlenesiniz masanızdaki çeşitlere bakarak efkarlanıp ve haramla büyüttügünüz yavrucağınız kazanımlarınızı tek seferde boşaltıversin amin,amin,amin vesalamul alel murselin vel hamdülillahil rabbil alemin
Yorum
-
dün 2,665,077 virman yapılmış,yaklaşık 2,000,000-2,500,000 arası virmanlanabilecek kağıt kaldı...sanırım o da pazartesi biter...!!!gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBmk bizim 14.832.642 2.665.077 21,90 0 0 0 2.665.077
salı gününden sonra nasıl bir hareket olacak bakalım...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
karot hocam bu rakamlar 105 kişinin virmanlarına göre yanlız bence virmanlar tamamlandı çünkü ayrılma hakkı kullanan arkadaş sayısı 85 yada 87 kişi olduğuna göre bu aradaki 20 veya 18 kişinin toplam virman edeceği lot sayısına denk gelir bence yarın akşam süreçle ilgili son aşamaya geçiliyor hayırlısı ile oda ödemelerin yapılması ile tamamlanacak sonra şirketin kendi iç prosedürleri başlayacak bizim için son 1 hafta
Yorum
-
sevgili dostum,hemen hemen herşey bu güne kadar yazıldı ve çizildi...beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı gibi...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersessizlik yazan eden kalmadı demekki çoğu arkadaş virmanladı
ancak spk'nın faitten istediği iştiraklerin yeniden değerlemesi konusu unutuldu gibi,bu konu aydınlığa kavuşmadı...
ayrıca geçen spk bülteninde daha önceki denetim firmamız CAN uluslararası denetim,ceza aldı ve kapatıldı...sermaye azaltım ve arttırım kararı bu firmanın hazırladığı raporlara göre yürüyor...bu konuda bir arıza çıkabilir diye düşünüyorum...
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum