bu iş çözülsün iş bankasınıda terk ediyorum
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Garanti bankası kendisi bilgileri almıştı bende imzaladım. Vrgi no falan istemedi......cirkinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryafaikle uğraştığımız yetmiyo bide iş bankasının bizden istediği vergi nosuylan uğraş.ulan adamın vergi nosunu ben nerden bulacam ya?kafayı yedimanasınısatiiim.herhalde psikolojik baskı bumudur.
Yorum
-
arkadaşım istenmez demiyorum. olabilir ancak bunların işi ne?1 2 aya bir hesap koruma adı altında paramı kesmek?YARDIIIIIM?siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhesaptan hesaba vergi no istenir ben ak banktayım bendede aynı sorun var
Yorum
-
sevgili sinema vergi nosuna ulaşırsan paylaşırmısın?siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhesaptan hesaba vergi no istenir ben ak banktayım bendede aynı sorun var
Yorum
-
-
bu mensanın vergi numarası, sanırım bizden bizim menkul değerlerin v.g sini istiyorsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermensa internet sitesinden aldım vergi no:6150027367 merter vergi dairesi
Yorum
-
arkadaşlar bende yapıkredi internet bankacılıgından yaparım dedim alıcı t.c istedi olmadı baglı oldugum şubeye gittim bana bir dilekçe yazdırdılar şu hesabımdaki şu kadar hıssenın açılan şu hesaba virmanı diye onu merkeze gönderdiler bu işlem 2 yada 3 gün sürebiliyormuş dediler takip ediyorum bilginize bu bilgi bankayla çalışanlar içindir aracı kurumları bilmiyorum
saygılarımla
Yorum
))yarın sonucu yazarım dostlar...!!!
Yorum