Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ola eagla gardaş boşver dert etme nereye gadar uzatacaklar artık yapacaklari heç bir şey galmadı seve seve bu süreci sonlandıracaklar. Ayrılanların parasıni hesaplarına yatıracaklar. Il olmuştur bitmiştir. Bekleyin paralarız hesabıza geçer. Alın goyun cebize. Birdahada böyle kağıtlara bulaşmayın. Vesselam.
Tabik bunların yakasını böyle bırakmayacağız. Birde MEMSA 1 süreci var daha onunla ilgili faik bey hiç bir şey yapmamış faik efendi üstüne almıştı taahüt etmişti o sürecede bir çalışma gerek. Öyle kolay değil Memsa1 in üstüne yatmak fait efendi?
altpaket - memsa hisse yorum Özel Durum Açıklaması (Genel)
tablo - memsa hisse yorum
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Ayrılma hakkını kullanan yatırımcılarımız için paylarını devredecekleri Şirket hesap bilgisi hakkında
metin - memsa hisse yorum AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin 08/10/2013 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak gündemde görüşülen önemli nitelikte işlemlerden herhangi birine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten ve ayrılma hakkı kullanım formunu doldurarak şirketimize ulaştıran şirket ortaklarının listesi ekte yayımlanmaktadır. Bu listede adi bulunan yatırımcılarımızın hisse senetlerini 11/11/2013-18/11/2013 tarihleri arasında aşağıda belirtilen şirketimiz hesabına virman etmeleri gerekmektedir. Virman işlemini ilgili tarihler arasında tamamlamayan yatırımcılarımız, ilgili haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.
ŞİRKET HESAP BİLGİSİ
Aracı Kurum : Bizim Menkul Değerler A.Ş.
Hesap Adı : Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş
Mkk Sicil No : 14189183
Hesap No : 7830
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Tabik bunların yakasını böyle bırakmayacağız. Birde MEMSA 1 süreci var daha onunla ilgili faik bey hiç bir şey yapmamış faik efendi üstüne almıştı taahüt etmişti o sürecede bir çalışma gerek. Öyle kolay değil Memsa1 in üstüne yatmak fait efendi?
sevgili dostum,ben memsa'ya iadeli-taahhütlü başvurup mems1 farklarımın ödenmesini talep ettim...henüz bir yanıt gelmedi,ama yanıtlar geldiğinde hepimiz birlikte dava açabiliriz...!!!
http://youtu.be/69sMOyXxxbMhttp://youtu.be/iY53DErVfK0 BU İKİ PARÇA MEMSA AĞIR YÜKÜNÜN ÜSTÜNE GELSİN BEGENİP BEGENMEME TERCİH SİZİN BEN BU PARÇALRI DİNLERKEN ANLAMIYLA BERABER KENDİMİ SORGULUYORUM HATALARIMI AKLETMEME NEDEN OLUYOR
evet memsa zadeler,
geldik günün sorusuna şöyle veya böyle itiaz şerhlerini düştük, bununla ilgili taleplerimizi memsa genel merkezine ilettik. ve sonuçta memsa da bizlere hisseleri bizim menküldeğerler aş aracı kurumundaki memsa hesabına devri için suresinde bildirirmini yaptı.
E şimdi al bizim hisseleri ver paramızı diyeceğiz, amma ya bununda bir usulu vardır dedim. sordum doğru imiş düşüncem.
aracı kurumum evvelkı uygulamalarda cağrıda bulunan firmaların yaptığı gibi bir devir işlemlerinin yapılacağı şekle ait bir form yayınlarmış.ve bizler bu formu doldurarak bankamıza veya aracı kurumumuza vererek işlemin tamamlanmasını sağlarmışız.
umarım bu form acele yayınlanır. yoksa iş arap saçına dönecek.
lütfen gereksiz ve sonuç vermeyen atışmalarla vakit geçireceğimize bu tur konularla ilgilenelim.
sevgili dostum,ben memsa'ya iadeli-taahhütlü başvurup mems1 farklarımın ödenmesini talep ettim...henüz bir yanıt gelmedi,ama yanıtlar geldiğinde hepimiz birlikte dava açabiliriz...!!!
evet memsa zadeler,
geldik günün sorusuna şöyle veya böyle itiaz şerhlerini düştük, bununla ilgili taleplerimizi memsa genel merkezine ilettik. ve sonuçta memsa da bizlere hisseleri bizim menküldeğerler aş aracı kurumundaki memsa hesabına devri için suresinde bildirirmini yaptı.
E şimdi al bizim hisseleri ver paramızı diyeceğiz, amma ya bununda bir usulu vardır dedim. sordum doğru imiş düşüncem.
aracı kurumum evvelkı uygulamalarda cağrıda bulunan firmaların yaptığı gibi bir devir işlemlerinin yapılacağı şekle ait bir form yayınlarmış.ve bizler bu formu doldurarak bankamıza veya aracı kurumumuza vererek işlemin tamamlanmasını sağlarmışız.
umarım bu form acele yayınlanır. yoksa iş arap saçına dönecek.
lütfen gereksiz ve sonuç vermeyen atışmalarla vakit geçireceğimize bu tur konularla ilgilenelim.
Arkadaşlar,anadolu şehirlerindeki bankacılar bu borsa işinden hiç anlamıyor desem yeridir...onun için bu işi araştırmak büyük şehirlerdeki arkadaşlarımıza düşüyor sanırım...))
bankadan bankaya virman yaptım o kadar zor deyildi öğlen ikiye kadar virman yapılabiliyor ama önemli olan parayı nasıl verecekleri orası kafamı kurcalıyor virman yapıp hemenmi alıyoruz parayı yoksa bir iki gün sonramı
Yorum