MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Ben 3 lot bıraktım, geleceğe sakladım ...

memsayla öyle kolay boşanılmaz ?

Şair dr lazım mı?

Patronuna selam söyle

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Ola eagla gardaş boşver dert etme nereye gadar uzatacaklar artık yapacaklari heç bir şey galmadı seve seve bu süreci sonlandıracaklar. Ayrılanların parasıni hesaplarına yatıracaklar. Il olmuştur bitmiştir. Bekleyin paralarız hesabıza geçer. Alın goyun cebize. Birdahada böyle kağıtlara bulaşmayın. Vesselam.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Faiğ parayı yatırmayı geçiktirme çabası içine girmeyi aklına bile getirme !!!!

Para öedemesini bahane arayıp geciktirirsen, kendi ipini çekersin!!!

Peşindeyiz !!!!

Anel telekominasyonun izlediği prosedürü izle!!!

Yoksa faizi ödemeyi göze alırsın, geciktirirsen de 11 . Maddeyi SPK onaylamaz!!!

Aklını kullan faiğ!!! Akıl hocalarını değiştir!! Artık işlerini düzgün yap!!

Yorum

• eagle
          Seyirci Üye
          • 28 Eylül 2013
          • 68

Tabik bunların yakasını böyle bırakmayacağız. Birde MEMSA 1 süreci var daha onunla ilgili faik bey hiç bir şey yapmamış faik efendi üstüne almıştı taahüt etmişti o sürecede bir çalışma gerek. Öyle kolay değil Memsa1 in üstüne yatmak fait efendi?

Yorum

• eagle
            Seyirci Üye
            • 28 Eylül 2013
            • 68

MEMSA1 İ unutmayalım arkadaşlar bu konuda gerekli yerlere şikayetlere devam. yok öyle yağma.

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 06.11.2013 09:19:55

altpaket - memsa hisse yorum Özel Durum Açıklaması (Genel)

tablo - memsa hisse yorum
              Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
              Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
              Özet Bilgi : Ayrılma hakkını kullanan yatırımcılarımız için paylarını devredecekleri Şirket hesap bilgisi hakkında

metin - memsa hisse yorum AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 08/10/2013 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak gündemde görüşülen önemli nitelikte işlemlerden herhangi birine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten ve ayrılma hakkı kullanım formunu doldurarak şirketimize ulaştıran şirket ortaklarının listesi ekte yayımlanmaktadır. Bu listede adi bulunan yatırımcılarımızın hisse senetlerini 11/11/2013-18/11/2013 tarihleri arasında aşağıda belirtilen şirketimiz hesabına virman etmeleri gerekmektedir. Virman işlemini ilgili tarihler arasında tamamlamayan yatırımcılarımız, ilgili haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

ŞİRKET HESAP BİLGİSİ

Aracı Kurum : Bizim Menkul Değerler A.Ş.
              Hesap Adı : Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş
              Mkk Sicil No : 14189183
              Hesap No : 7830

Kamuoyunun bilgisine sunulur.
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tabik bunların yakasını böyle bırakmayacağız. Birde MEMSA 1 süreci var daha onunla ilgili faik bey hiç bir şey yapmamış faik efendi üstüne almıştı taahüt etmişti o sürecede bir çalışma gerek. Öyle kolay değil Memsa1 in üstüne yatmak fait efendi?
                sevgili dostum,ben memsa'ya iadeli-taahhütlü başvurup mems1 farklarımın ödenmesini talep ettim...henüz bir yanıt gelmedi,ama yanıtlar geldiğinde hepimiz birlikte dava açabiliriz...!!!

Yorum

• horasanlı
                  Seyirci Üye
                  • 11 Eylül 2013
                  • 57

http://youtu.be/69sMOyXxxbM http://youtu.be/iY53DErVfK0 BU İKİ PARÇA MEMSA AĞIR YÜKÜNÜN ÜSTÜNE GELSİN BEGENİP BEGENMEME TERCİH SİZİN BEN BU PARÇALRI DİNLERKEN ANLAMIYLA BERABER KENDİMİ SORGULUYORUM HATALARIMI AKLETMEME NEDEN OLUYOR

Yorum

• ACEMİ
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 153

evet memsa zadeler,
                    geldik günün sorusuna şöyle veya böyle itiaz şerhlerini düştük, bununla ilgili taleplerimizi memsa genel merkezine ilettik. ve sonuçta memsa da bizlere hisseleri bizim menküldeğerler aş aracı kurumundaki memsa hesabına devri için suresinde bildirirmini yaptı.
                    E şimdi al bizim hisseleri ver paramızı diyeceğiz, amma ya bununda bir usulu vardır dedim. sordum doğru imiş düşüncem.
                    aracı kurumum evvelkı uygulamalarda cağrıda bulunan firmaların yaptığı gibi bir devir işlemlerinin yapılacağı şekle ait bir form yayınlarmış.ve bizler bu formu doldurarak bankamıza veya aracı kurumumuza vererek işlemin tamamlanmasını sağlarmışız.

umarım bu form acele yayınlanır. yoksa iş arap saçına dönecek.

lütfen gereksiz ve sonuç vermeyen atışmalarla vakit geçireceğimize bu tur konularla ilgilenelim.

Yorum

• eagle
                      Seyirci Üye
                      • 28 Eylül 2013
                      • 68

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sevgili dostum,ben memsa'ya iadeli-taahhütlü başvurup mems1 farklarımın ödenmesini talep ettim...henüz bir yanıt gelmedi,ama yanıtlar geldiğinde hepimiz birlikte dava açabiliriz...!!!

inşallah davamızı açarız arkasındanda tazminat davasınıda açarız

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        evet memsa zadeler,
                        geldik günün sorusuna şöyle veya böyle itiaz şerhlerini düştük, bununla ilgili taleplerimizi memsa genel merkezine ilettik. ve sonuçta memsa da bizlere hisseleri bizim menküldeğerler aş aracı kurumundaki memsa hesabına devri için suresinde bildirirmini yaptı.
                        E şimdi al bizim hisseleri ver paramızı diyeceğiz, amma ya bununda bir usulu vardır dedim. sordum doğru imiş düşüncem.
                        aracı kurumum evvelkı uygulamalarda cağrıda bulunan firmaların yaptığı gibi bir devir işlemlerinin yapılacağı şekle ait bir form yayınlarmış.ve bizler bu formu doldurarak bankamıza veya aracı kurumumuza vererek işlemin tamamlanmasını sağlarmışız.
                        umarım bu form acele yayınlanır. yoksa iş arap saçına dönecek.
                        lütfen gereksiz ve sonuç vermeyen atışmalarla vakit geçireceğimize bu tur konularla ilgilenelim.
                        Arkadaşlar,anadolu şehirlerindeki bankacılar bu borsa işinden hiç anlamıyor desem yeridir...onun için bu işi araştırmak büyük şehirlerdeki arkadaşlarımıza düşüyor sanırım...))

Yorum

• cirkinn
                          Yeni Üye
                          • 13 Eylül 2013
                          • 42

evet karot43 aynen katılıyorum benim başımda var

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bizim şair , patron sevdasıyla ince hastalığa yakalandı sanırım!!!

Görevini icra etti, kayıplarda mı?

Sonunda nasihatleri dinleyerek bir dr gidip istirahat raporu aldı Bol şiirli günler onun olsun

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

yarın bizim menkul değerleri ararım öğreniriz süreci

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

bankadan bankaya virman yaptım o kadar zor deyildi öğlen ikiye kadar virman yapılabiliyor ama önemli olan parayı nasıl verecekleri orası kafamı kurcalıyor virman yapıp hemenmi alıyoruz parayı yoksa bir iki gün sonramı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information