EGYO Egs GMYO

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • LERYOM
    Yeni üye
    • 03 Mayıs 2008
    • 1

ferit arkadaşım hoşgeldin sizi diğer forumlardan tanıyorum.. ne olacak bu hissenin hali şahsen ben korktum çıktım hisseden son havadisler nedir ??

Yorum

• ilhan26
      Yeni üye
      • 30 Nisan 2008
      • 22

bumu iyisi

apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iyi gidiyor ama bence dikkatli olmakta fayda var.(kesinlikle tavsiye degildir)
      eğer iyisi bu ise kötüsü ne olur ,düşünmek bile korkunç,Allah korusun )))

Yorum

• ilhan26
        Yeni üye
        • 30 Nisan 2008
        • 22

aç gözlü spek hepsini toplıyamadım diye miyavlıyor.uç yavrum uç seni artık spekte aşağı çekemez.çekmeye çalıştıkça kağıdını kaptıracak,ve mecburen yukarı çekip bize kazandıracak.egyo geri dönüyor.

Yorum

• ferit31
          Yeni üye
          • 30 Nisan 2008
          • 16

egyo

ky dostlarım sesim geliyormu bu topikte evet çok çok az kaldı oldu olacak derken sıkıştılar spek in son tangosu aman ha yağnış bir şey yapmayın

Yorum

• ferit31
            Yeni üye
            • 30 Nisan 2008
            • 16

egyo

nereye gitsem spekler peşimde

Yorum

• güneş90
              Yeni üye
              • 30 Nisan 2008
              • 5

tşk ferit bey sesiniz çok iyi geliyor sizin yorumlarınızı 7 aydır takip ediyorum.ve sizi takdir ediyorum (samimiyetinizden) bilgilerinizi paylaşmaya devam edin lütfen.

Yorum

• ilhan26
                Yeni üye
                • 30 Nisan 2008
                • 22

ferit31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ky dostlarım sesim geliyormu bu topikte evet çok çok az kaldı oldu olacak derken sıkıştılar spek in son tangosu aman ha yağnış bir şey yapmayın
                inşallah son tangodur,ama görünüş öyle değil,kağıda giren kimse yok ,adam bugün harbiden aşağı çekti,resmen dalga geçiyor.bir babayiğit yokki kağıdına bir vuruş yapıp biraz kağıdını kapsın. küçük yatırımcı bile yok,biyerden veriyor ,diğer taraftan yine kendisi alıyor .kağıtla istediği gibi oynuyor.ama mecburen kaldıracak ,elinde milyonlarca lot var,nominal değerden vermez .bence çok daha yukarılara çekicek,her geçen gün onunda maliyeti
                artırıyor.tabiiki zamanını bekliyor.O bekliyorsa bizde bekleriz.

Yorum

• güneş90
                  Yeni üye
                  • 30 Nisan 2008
                  • 5

ben kağıdın şu anki maliyetinin altındayım ama asla satmam mağlum adamlar zararı göze almışsa çeksinler istedikleri kadar aşağı ben zaman harcamışım zararı göze almışım makul bir seviyeye kadar bekleyeceğim.

Yorum

• ilhan26
                    Yeni üye
                    • 30 Nisan 2008
                    • 22

güneş90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben kağıdın şu anki maliyetinin altındayım ama asla satmam mağlum adamlar zararı göze almışsa çeksinler istedikleri kadar aşağı ben zaman harcamışım zararı göze almışım makul bir seviyeye kadar bekleyeceğim.
                    ..

malum adamlar zararı asla göze almazlar,çünki zarar etmezler.parası az olan küçük yatırımcıyı panikletip elinden kağıtlarını alırlar.sonrada yükseltip satarlar.iki gün üstüste tavan yaptıranda zaten malum adamlardı.tahtaya yazılan kağıtların hemen hemen hepsi malum adamların.

Yorum

• güneş90
                      Yeni üye
                      • 30 Nisan 2008
                      • 5

ne yapmaya çalışıyorlar. bedavamı alıp satıyorlar komisyon ödemiyorlarmı? yıldırdıkları 3 5 ky elinden alldıklarına değermi uzun zamandır yaptıkları ala vereye?

Yorum

• ilhan26
                        Yeni üye
                        • 30 Nisan 2008
                        • 22

ne yapmaya çalışıyorlar. bedavamı alıp satıyorlar komisyon ödemiyorlarmı? yıldırdıkları 3 5 ky elinden alldıklarına değermi uzun zamandır yaptıkları ala vereye?
                        rakamları üçe ,beşe katlayınca ,onlar açısından kesinlikle değer.ayrıca yatırım ortaklıklarında komisyon çok düşüktür,yani yok gibi birşey,bu rakamların yanında bir çuval pirinçten bir tanesi gibi )))spekimiz ne zaman isterse o zaman yükselicek )) ben matriks veritabanı kullanıyorum ,,kademelere girişine baktığınızda esasında spekimizde kağıdı aşağı çekerken blok halinde kaptırmaktan korkuyor gibi.bence çok cesaretli bir spekimiz var,kanaatimce şu andaki kağıdın fiatı kendi maliyetinin bile altına geldi, (yani speke maliyetinin,)herkes üçer beşer bin tırtıklasa,bu numaraları yapamaz ,ama küçükleri yıldırdı sanki. klasik yöntem izliyor,sabreden kazanır ,birilerinin kazanması için birilerinin kaybetmesi gerek.

Yorum

• güneş90
                          Yeni üye
                          • 30 Nisan 2008
                          • 5

anladım dost sağol.

Yorum

• ferit31
                            Yeni üye
                            • 30 Nisan 2008
                            • 16

egyo

haber borsada 6 gün cezayı verdiler her neyse dayanmaktan başka bir çaremiz yok zaman çokçok azaldığını söyliyebilirim

Yorum

• güneş90
                              Yeni üye
                              • 30 Nisan 2008
                              • 5

Sn feriy bey ceza iyilere (haklı olana verilir) göz altındaki kağıtlarda hatta benzeri işlem gören kağıtlların çoğunun topikleri boşken egyo da olumlu olumsuz fırtınalar kopuyor hayırdır deyip bekliyoruz ne iştir ?

Yorum

• ilhan26
                                Yeni üye
                                • 30 Nisan 2008
                                • 22

Sn feriy bey ceza iyilere (haklı olana verilir) göz altındaki kağıtlarda hatta benzeri işlem gören kağıtlların çoğunun topikleri boşken egyo da olumlu olumsuz fırtınalar kopuyor hayırdır deyip bekliyoruz ne iştir ?
                                )))))))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information