...............
EGYO Egs GMYO
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Bu hisseyi takip etmekte yarar var aslında 1000-1500 ytllik mal alıp unutacaksın 2 sene sonrasında 10 ytl fiyatlara satmak içten bile değil hissenin önü açık beklentileri çok zarardan kara geçmiş tmsf ile anlaşma sağlamış Expo nunda İzmir e verilmesi durumunda, bu hisseyi almak sanırım ya çok güç olur yada 1 ytl nin üzerindeki fiyatlarla almak mümkün olabilir.Bu benim kendi kişisel görüşümdür.Her koyun kendi bacağından asılır
-
iyi gidiyor ama bence dikkatli olmakta fayda var.(kesinlikle tavsiye degildir)Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Sayın Simurg bu yorumunuz biraz eskidi lütfen yeni bir yorum istiyoruz ,çünki şartlar biraz daha değişti. teşekkürler.neyzence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hisseyi takip etmekte yarar var aslında 1000-1500 ytllik mal alıp unutacaksın 2 sene sonrasında 10 ytl fiyatlara satmak içten bile değil hissenin önü açık beklentileri çok zarardan kara geçmiş tmsf ile anlaşma sağlamış Expo nunda İzmir e verilmesi durumunda, bu hisseyi almak sanırım ya çok güç olur yada 1 ytl nin üzerindeki fiyatlarla almak mümkün olabilir.Bu benim kendi kişisel görüşümdür.Her koyun kendi bacağından asılır
Yorum
-
alıntı yaptığınız yorum bana ait değil...ilhan26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg bu yorumunuz biraz eskidi lütfen yeni bir yorum istiyoruz ,çünki şartlar biraz daha değişti. teşekkürler.
Yorum
Yorum