...................
BJKAS-Beşiktaş Futbol Yat.
Collapse
X
-
-
***bjkas*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
Sirketimiz Paris Saint Germain Kulubu Futbolcusu Edouard Cisse Ile Gorusmeleri
Tamamlamis Olup, Yillik 1.500.000 Euro Karsiliginda 2+1 Yillik Anlasma
Saglamistir. Paris Saint Germain Kulubu Ile De Bonservis Bedeli Olarak
2.000.000 Euro Karsiliginda Prensip Anlasmasi Saglanmistir. ***bjkas***
-
Yorum
-
-
***bjkas*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
14..11.2007 Tarihli Aksam Gazetesinde Sirketimiz Ile Eski Teknik Direktorumuz
Del Bosque Arasindaki Hukuki Surece Iliskin Haber Yayinlanmistir. Konuya
Iliskin 03.10.2007tarihli Son Ozel Durum Aciklamamizda Da Belirttigimiz Uzere
Dava Ile Ilgili Olarak Hukuki Surec Hala Devam Etmekte Olup, Konu Ile Ilgili
Tarafimiza Ulasmis Herhangi Bir Bilgi Ve Yaptirim Soz Konusu Degildir. ***bjkas***
Yorum
-
-
SIK GELEN SORULAR ÜZERİNE VE DİKKAT ÇEKEN HİSSE OLDUĞU İÇİN BU BÖLÜMDE İNCELEMEYİ UYGUN GÖRDÜM.
Çok fazla grafik ekledim özellikle aylık-haftalık-günlük usd ve günlük ytl grafikleri . kafanızı fazla karıştırmadan özetleyeyim :
KISA VADE : destek 3.11-3.04- 2.62 dirençleri ise 3.38- 3.50- 3.81
ORTA VADE : destek 2.60- 2.35- 2.05 dirençleri 3.81- 4.16-5.30
Günlük ve haftalık grafiklerde indikatörler zirve de . Kısa vade alımlar için oldukça riskli.
UZUN VADE : destek 3.13 - 2.31- 1.72 dirençler : 5.13- 5.83- 8.50-11.30
aylık usd grafiğine baktığımda üst boligner bandı kırılmış . macd-triks - momt. al vermiş. Alım hacmi oldukça yüksek. Olası aylık düzeltmesinde ilk nokta üst boligner bandı olan 3.13 stoplos olarak kullanılabilir. aşağı kırmadığı müddetçe trend devam edebilir. takaslarını baktığımda ilk 2 kurumun alımları oldukça yüksek ocak ayından bugüne. Kısaca ,Risk oranı oldukça yüksek.Küçük yatırımcıları cezbetmeye başladı. Dikkatli olun lütfen.
Yorum
-
linkten inceleyebilirsiniz..İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeşiktaş hakkında bizi aydınlatacak arkadaş varsa sevinirim aldı başını gidiyor burda kimse ilgilenmiyor anlaşılan
Yorum
-
-
dün 3.38 direncinde kapandı. Sabah kırdı 3.50 oldu . Kıramayınca geri döndü. 3.11 desteğine kadar inebilir.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSIK GELEN SORULAR ÜZERİNE VE DİKKAT ÇEKEN HİSSE OLDUĞU İÇİN BU BÖLÜMDE İNCELEMEYİ UYGUN GÖRDÜM.
Çok fazla grafik ekledim özellikle aylık-haftalık-günlük usd ve günlük ytl grafikleri . kafanızı fazla karıştırmadan özetleyeyim :
KISA VADE : destek 3.11-3.04- 2.62 dirençleri ise 3.38- 3.50- 3.81
ORTA VADE : destek 2.60- 2.35- 2.05 dirençleri 3.81- 4.16-5.30
Günlük ve haftalık grafiklerde indikatörler zirve de . Kısa vade alımlar için oldukça riskli.
UZUN VADE : destek 3.13 - 2.31- 1.72 dirençler : 5.13- 5.83- 8.50-11.30
aylık usd grafiğine baktığımda üst boligner bandı kırılmış . macd-triks - momt. al vermiş. Alım hacmi oldukça yüksek. Olası aylık düzeltmesinde ilk nokta üst boligner bandı olan 3.13 stoplos olarak kullanılabilir. aşağı kırmadığı müddetçe trend devam edebilir. takaslarını baktığımda ilk 2 kurumun alımları oldukça yüksek ocak ayından bugüne. Kısaca ,Risk oranı oldukça yüksek.Küçük yatırımcıları cezbetmeye başladı. Dikkatli olun lütfen.
Yorum
-
O kadarcık kadı kızında da olur.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 3.38 direncinde kapandı. Sabah kırdı 3.50 oldu . Kıramayınca geri döndü. 3.11 desteğine kadar inebilir.
Bu hissenin 2 nin altına gelmesi bence taktikti.Tüpçünün babası 1 milyon lot hisse aldı ,BJK hisselerini ucuza kapatıyorlar dedikodusu üzerine kasıtlı aşağı saldılar diye düşünüyorum.Önce o dedikoduyu gündemden düşürdüler.
Eğer gerçekten baba tüpçü almışsa kaybolan günler ve faizler birde batık Trabzonspor'un 3 ten 11 e gitmesi gibi hikayelerle her türlü beklenti ortaya atılabilir.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yaw bu Trabzonun tahtası haftasonu da mı açık?12'yi geçmiş.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO kadarcık kadı kızında da olur.
Bu hissenin 2 nin altına gelmesi bence taktikti.Tüpçünün babası 1 milyon lot hisse aldı ,BJK hisselerini ucuza kapatıyorlar dedikodusu üzerine kasıtlı aşağı saldılar diye düşünüyorum.Önce o dedikoduyu gündemden düşürdüler.
Eğer gerçekten baba tüpçü almışsa kaybolan günler ve faizler birde batık Trabzonspor'un 3 ten 11 e gitmesi gibi hikayelerle her türlü beklenti ortaya atılabilir.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum