sazeli Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BJKAS-Beşiktaş Futbol Yat.
Collapse
X
-
erken den havaya girmişsin biraz daha gerçek ci olun ması gerekmiyor muKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Hayalle yaşamak
Haklı olabilirsin değerli kardeşim,hep bu hayallere kapıldık hisse almadık mı ? Hayal dünyası işte , kartal zirvede hissede tık yok , anlamak mümkün değil , bakalım Trabzon karşısında ne yapacağız ama Trabzonu yenersek kağıt 3.00 ın üzerine zıplar gibi geliyor yinede , kesin konuşmamak lazım.Zaten bu yükselişler bizim istediğimiz zaman olmuyor onlar istediğinde oluyor.Şans bu o an geldiğinde hissede olanlar kazanır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
IMKB'de şu anki değeri 2,45 YTL olan, BJKAS kodlu hisse dışında başka bir hisse daha mı var?Fiyatı 2,45 olan bu hisse, Beşiktaş şampiyon olursa en az 50 YTL mi olacak?sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yıl % 10 geri % 20 ileri gidecek gibi görünüyor.Geçen yıl gübreleri uçurmuşlardı eğer beşiktaş şampiyonluğa giderse beşiktaşı en az 50 ytl lerde görürürz.
yatırım tavsiyesi değildir...
Yorum
-
Gitmişken 100 e kadar gitsin ...:a5:sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yıl % 10 geri % 20 ileri gidecek gibi görünüyor.Geçen yıl gübreleri uçurmuşlardı eğer beşiktaş şampiyonluğa giderse beşiktaşı en az 50 ytl lerde görürürz.
yatırım tavsiyesi değildir...
Yorum
-
sn sazeli, ya tutarsa ile borsada yatırım yapılmaz. İşlem hacminde devasa bir hacimi neye göre tespit ettiniz merak ediyorum açıkcası. Benim bildiğim devasa hacimler genelde imkb 30 hisselerinde görülür.Benim dikkatimi çeken henüz birşey yok. Maç sonuçlarına göre spor endeksindeki senetler ralli yapsaydı tüm iddiacılar borsacı olmak zorunda kalırdı. Çünkü her hafta 4 büyükten biri ralli yapardı çünkü.Yazılarınızdaki dikkatimi çeken bir husus var bunu hatırlatmak istiyorum. Temeli ve tekniği gözardı ederek sentlerde büyük hedefler gösteriyorsunuz. Bu bizim keyborsa ilkelerimize ve yasalara aykırı bir durum.Bundan sonra yazılarınızı daha dikkatli yazarak küçük yatırımcıyı olası bir zarara uğratacak kesin ifadelerden kaçınmanızı öneririm.sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın yöneticimiz Nasrettin hoca ya tutarsa demiş ben demedim.
Bugün işlem hacminde devasa bir gelişme var.hadi hayırlısı.Fakat sayın yöneticim bu hisse seninde dikkatini çektiyse bir şeyler olacak ama Trabzonspor maçına bağlı iyi bir puan alırsak banko şampiyon.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
hiç bir yazımda öneri yapmadım
Beşiktaşla ilgili hiç bir yazımda öneri olarak , tavsiye olarak fikir belirtmedim.Hiç bir arkadaşımın zarara uğramasını istemem,sadece karşılıklı fikir alışverişi,şimdi beşiktaş şampiyonluğu garantilerse yükselmeyecekmi ???? Buda bir gerçek , şirketin profili değişecek , kredibilitisi , değişecek , bu fikirleri paylaşmak , insanları kötü yola mı yönlendirmektir.Tekrar söylüyorum burası forum adı üstünde sohbet yeri.tekrar söylüyorum konu ile ilgili düşünceler yatırım tavsiyesi değildir kişisel görüşlerimdir konu ile ilgili tavsiyeler almak istiyorsanız uzman kuruluşlara müracat ediniz.
Yorum
-
sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sadece bir tahmin
bu yıl şampiyon beşiktaş olacak ,
ilk 3 haftayı iyi takip edin eğer 1 sırada yer alırsa beşiktaşı tutmak biraz zor olur gibi tarihi zirvesi 14.00 , fakat tavan taban aralığı o kadar genişki , elinizden kaptırma riskide var.Ben borsacılar arsında duyuyorum 1000 lotu olan lig sonunda bir daire alır diye çok yüksekten uçanlar bile var.Önümüzdeki günler her şey belli olur , adamlar iddalı yeni stadlarına şampiyon olarak girmek istiyorlar.eğer yabancı maçta ve konyaspor maçında başarılı olurlarsa , bu iş olur ilk haftaları iyi izleyin transferleri çok iyi bobonun takımda kalışı , bir gönül birliğini işaret ediyor , motivasyon iyi , bilet satışları iyi
1000 lot bir daire kulağa hoşgeliyor.
NOt : kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.kendi kararınızı kendiniz verin.sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yıl % 10 geri % 20 ileri gidecek gibi görünüyor.Geçen yıl gübreleri uçurmuşlardı eğer beşiktaş şampiyonluğa giderse beşiktaşı en az 50 ytl lerde görürürz.
yatırım tavsiyesi değildir...Yukarıda kırmızı ile belirttiğim ifadelerinizi gözden geçirin sözler arasındaki tezatları ve heycana dayalı duyuma dayalı ifadelerinizi farkedersiniz.Ky için tavsiye yok diyorsunuz insanları etkileyebilecek duyumlardan ve 50.000 gibi uçuk rakamlardan bahsediyorsunuz.Teknik bilemesem inanın beni bile etkilediniz diyeceğim..sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeşiktaşla ilgili hiç bir yazımda öneri olarak , tavsiye olarak fikir belirtmedim.Hiç bir arkadaşımın zarara uğramasını istemem,sadece karşılıklı fikir alışverişi,şimdi beşiktaş şampiyonluğu garantilerse yükselmeyecekmi ???? Buda bir gerçek , şirketin profili değişecek , kredibilitisi , değişecek , bu fikirleri paylaşmak , insanları kötü yola mı yönlendirmektir.Tekrar söylüyorum burası forum adı üstünde sohbet yeri.tekrar söylüyorum konu ile ilgili düşünceler yatırım tavsiyesi değildir kişisel görüşlerimdir konu ile ilgili tavsiyeler almak istiyorsanız uzman kuruluşlara müracat ediniz.
Trabzonu yenerse şampiyonluk garantisi ise bir basın açıkması yapsın futbol federasyonu. Kupayı dördüncü hafta beşiktaşa versinler. Şampiyonluk konusunda fikir ve görüşlerini spor bölümünde yazmanız daha mantıklı olacaktır.Yatırımcıları zarara uğratmak ,bilinçli yapılacağı gibi bilinçsiz de yapılabilir.Bu forumda yazı yazan bir çok arkadaşım eminim ki bir cümleyi yazarken on defa düşünüyordur.Eleştiri varsa eleştirileri dikkate almanız gerekir. Senet gitmez diye bir şey yok gidebilir de lakin bize düşen şirket haberlerini , temel değerlerini, teknik değerlerini sürekli takip ederek tammin yürütmek olmalıdır. Sizden tutarlı ve geçerli yorumlar bekliyoruz. Saygılar...
Yorum
-
Üyelik iptali ve mesaj silme söz konusu olamaz.Yazıp yazmak size kalmış...Bu konuyu fazla uzatmanın anlamı yok sanırım.sazeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekrar söylüyorum.Yazdıklarımın hiç biri tavsiye niteliğinde değildir.Lütfen benim üyeliğimi iptal edin tüm mesajlarımıda silin.
Yorum
-
Yorum
-
sn. sazeli, umarım bu analizin faydasını görmüşsünüzdür.Teknik analiz gibisi yok...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Beşiktaş Kulubü'nün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğu ve bu borcun yaklaşık 50.6 milyon YTL'sin Başkan Yıldırım Demirören'e ait olduğu açıklandı.
Ritz Carlton Otel'inde gerçekleştirilen 2008 yılı ikinci olağan toplantısında Siyah-beyazlı kulübün borçları divan kurulu üyelerine açıklandı. Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, denetleme kurulu raporunu açıklarken, Siyah-beyazlı kulübün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğunu, bu borcun 50.6 milyon YTL'sinin Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğunu ifade etti.
Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okuyan Beşiktaş Kulubü Genel Sekreteri Kenan Öner, kulubün başına getirelen Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inandığını söyledi. Eski Teknik Direktörleri Ertuğrul Sağlam'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Öner, "Çalışanımızın arkasından konuşmak istemiyoruz. Yıllardan beri her zaman sporcu ve teknik direktör olduğu zaman Beşiktaşlı olduğunu her zaman açıklayan Mustafa Denizli'yi takımın başına getirdik. Kendisinin başarılı olacağını inanıyoruz" dedi.
Yorum
-
12.02.2009 - 18:03 - Ulusal Pazar
Beşiktaş Futbol
Beşiktaş’da Sermaye Kaybı
Soru: Beşiktaş hisse senedi ile ilgili 10 şubat 2009 tarihli yazıda anlatılmak istenen tam olarak nedir? Yazıda geçen “makul değer” ne anlama gelmektedir? Ortada olumlu mu yoksa olumsuz bir durum mu var?
Cevap: Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın 30 Kasım 2008 tarihli bilançosuna göre Şirketin öz sermayesi 2/3 oranının altına indi. Bağımsız denetim firması bu sıkıntıyı büyük ortak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin sermaye artırımına giderek aşılabileceğini belirtmekte.
Bağmsız Denetçi raporunda futbolcu lisans değerinin 35,1 milyon TL olduğunu, 30 yıl süre ile kullanım hakkına sahip olduğu BJK Lisans Değeri’nin ise 21,5 milyon TL olduğunu belirtti. Bilirkişi söz konusu değerlerin “makul değeri”nin belirlenerek sermaye kaybının olup olmadığının tespitini istedi.
SPK ise Bağımsız Denetim Firmasının bu görüşü karşısında şirketten konuyla ilgili açıklama istedi. Bunun üzerine Şirket, mevcut aktiflerinin “makul değer” yönetimi ile değerlemesinin yapılacağını duyurdu.
SPK 5 Eylül 2005 tarihinde aldığı kararda “makul değer”i diğer varlık kalemlerinden farklı olarak stoklarda net gerçekleşebilir değer şeklinde tanımlamakta.
Beşiktaş Futbol Yatırımları kasım 2008 itibariyle açıklamış olduğu bilançosunda 8,9 milyon TL zarar açıkladı. Diğer taraftan Şirketin yaşamış olduğu sermaye kaybını olumlu görmenin mümkün olmadığını belirtmek isteriz.
Yorum

Yorum