Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evet evet siteye mzk bölümünden vazgectim sitede radyo kurun ya da arşivi geniş bir müzik çalar. Birde sohbet bölümü istiyorz çatır çatır chat hehe
Hem chat hem radyo olayi icin flatcast radyo uygulamasini aktif uygulamaya koyabiliriz... Fakat bu ise emek verecek zaman ayiracak en az 3-4 ayri DJ gerekecektir... Ki, zor...
Eger ben bu isi yaparim diyenler olursa söz veriyoruz ilk firsatta hizmetinize sunariz....
Hem chat hem radyo olayi icin flatcast radyo uygulamasini aktif uygulamaya koyabiliriz... Fakat bu ise emek verecek zaman ayiracak en az 3-4 ayri DJ gerekecektir... Ki, zor...
Eger ben bu isi yaparim diyenler olursa söz veriyoruz ilk firsatta hizmetinize sunariz....
Düsündümde... Sahsen bu fikir gercekten bana mantikli geldi...
Ki, aksam saatlerinde gün ici seans yorgunluklarini bir nebze üstümüzden attiktan sonra forumlarda ertesi günün stratejisini cizebilmek amaciyla yada yeni haberleri gözden gecirmek icin aciyoruz yine bilgisayarimizi saatlerce basinda kaliyoruz...
Hani diyorumda forumdan apayri bir sayfada radyo acilir... icabinda o anki DJnin secti sarkilari icabinda istek üzere calinan parcalari dinler aradada sohbete katilir günün stresini atariz üstümüzden...
Yalniz dedigim gibi saglam ve isinin hakkini verecek en az 3-4 DJ olmaliki bu olusum gerceklessin... Yoksa radyo olayini devreye sokupta iki hafta sonra olmuyor bu is diye yürürlükten kaldirmak hos olmaz...
Bu arada simdiden belirteyim... Böyle bir durumda radyoda chat ortaminda senet analizi muhabbeti kesinlikle yasak olacaktir....
kolay bişeyse ben yapabilirim sitede olduğum zamanlarda
Kolay..... yapilmasi ve dikkat edilmesi gereken tek sey chatlesme esnasinda yazilanlari takip etmek ve gerekli müdahalelerde bulunmak...
Fakat net yazayim... Emek ister, zaman ister, genis bir müzik arsivi ister... Acikcasi bu isi daha önce yapmamis kisilere pek önermem...
Ve birsey daha... Keyborsa olarak son bir haftadir yaptigimiz yada yapmaya calistigimiz hersey cok uzun vadeyi göz önüne alarak hareket etmek oldu... Amacimiz kalici olmak... Ve hatta liderlige oynamak... O yüzdendirki gerek forumda olsun gerekse sitenin farkli kisimlarinda olsun görev alacak olan her kisiden ciddiyet ve görev bilinci istenecektir...
Düsündümde... Sahsen bu fikir gercekten bana mantikli geldi...
Ki, aksam saatlerinde gün ici seans yorgunluklarini bir nebze üstümüzden attiktan sonra forumlarda ertesi günün stratejisini cizebilmek amaciyla yada yeni haberleri gözden gecirmek icin aciyoruz yine bilgisayarimizi saatlerce basinda kaliyoruz...
Hani diyorumda forumdan apayri bir sayfada radyo acilir... icabinda o anki DJnin secti sarkilari icabinda istek üzere calinan parcalari dinler aradada sohbete katilir günün stresini atariz üstümüzden...
Yalniz dedigim gibi saglam ve isinin hakkini verecek en az 3-4 DJ olmaliki bu olusum gerceklessin... Yoksa radyo olayini devreye sokupta iki hafta sonra olmuyor bu is diye yürürlükten kaldirmak hos olmaz...
Bu arada simdiden belirteyim... Böyle bir durumda radyoda chat ortaminda senet analizi muhabbeti kesinlikle yasak olacaktir....
Alternatif fikirleri bekliyorum.....
chat olabilir ama bence radyo ile aynı anda zor , farklı olarak derseniz akşam saat 22:00 - 23:00 arası ertesi gün için strateji çizilebilecek bir chat ortamı olabilir
chat olabilir ama bence radyo ile aynı anda zor , farklı olarak derseniz akşam saat 22:00 - 23:00 arası ertesi gün için strateji çizilebilecek bir chat ortamı olabilir
bence müzik olursa ayrı olmalı derim cayy
Flatcast radyo uygulamasi radyo ve chat olarak bir bütündür zaten... Ki daha önce belirttim... Amac seanslar kapandiktan sonra üyelerin talebi üzerine acilacak olan radyoda müzikleri paylasmak ortak bir hava yakalamak olur... Strateji cizmek konusunda ise lütfen radyodaki chat ortamlarina güvenmeyin... Forumda diger üyelerimizinde paylasabilecegi sekilde fikir alis verisinde bulunmak en güzeli olur....
Yorum