Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Foruma yeni aldığınız reklamda(OPTİON RALLY) hata var.
Emre Kaya ile Özge Yalçın'ın isimleri yanlış resimlerin altında yazılmış...bi garipklik var sanki
Düzeltilmesini arzı endam ederim...
en derin saygı ve sevgilerimle...(bizden kaçmaz ekibi adına)
Reklamlar bize google tarafından verildiği için üstünde değişiklik yapmayayız sadece engelleyebiliriz.Engellenecek adresi bize yazmanız yeterli. Saygılar selamlar...
Reklamlar bize google tarafından verildiği için üstünde değişiklik yapmayayız sadece engelleyebiliriz.Engellenecek adresi bize yazmanız yeterli. Saygılar selamlar...
bu tip adamlara müasade etmeyin bi forumdan atılmış gelmiş buraya kendisine cevap veremeyecek/vermeyecek kişilerin arkasından konuşuyor
yarın buradan atılsa aynı haltı gidip başka yerde yiyecek
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
insanlar tek başlarına ve ya araçta boş yer varsa sehirlerarası özel araclarıyla seyahat edecekleri zaman sıkılırlar , maliyet yüksek olur.
bunun icin yurtdısında işleyen gayet güzel websiteler var.türkiyedede birkaç site var.fakat insanlığımızı kaybettiğimizden dolayı ,ne idüğü belirsiz kisilerle bırakın seyahat etmeyi merhaba demeye bile cekinir olduk.
keyborsada neredeyse herkes birbirini tanıyor.tanımasada rumuzdan bir aşinalık oluyor.
diyorumki; misal üye diyecek ki; 30 eylülde istanbuldan ankaraya gidiyorum.o tarihte ankaraya sehayat etmek isteyen varsa 2 mazot atsın gelsin. veyahut baska bir üye diyecek ki şu-şu tarihler arasında adıyamana gitmeyi düsünüyorum gidecek olan var mı.2 mazot atayımda benide götür.
insanlar tek başlarına ve ya araçta boş yer varsa sehirlerarası özel araclarıyla seyahat edecekleri zaman sıkılırlar , maliyet yüksek olur.
bunun icin yurtdısında işleyen gayet güzel websiteler var.türkiyedede birkaç site var.fakat insanlığımızı kaybettiğimizden dolayı ,ne idüğü belirsiz kisilerle bırakın seyahat etmeyi merhaba demeye bile cekinir olduk.
keyborsada neredeyse herkes birbirini tanıyor.tanımasada rumuzdan bir aşinalık oluyor.
diyorumki; misal üye diyecek ki; 30 eylülde istanbuldan ankaraya gidiyorum.o tarihte ankaraya sehayat etmek isteyen varsa 2 mazot atsın gelsin. veyahut baska bir üye diyecek ki şu-şu tarihler arasında adıyamana gitmeyi düsünüyorum gidecek olan var mı.2 mazot atayımda benide götür.
sayın yönetim bu işe ne der acaba
hem cari acıgı azaltırız.
İlgilenecekseniz bir topik açarak deneyebilirsiniz...
bende altıma rallici başkan isterim üstüme ne yqazdıracağımı sonra düşünürüm
Yorum