Telefonuna gelen 15 çağrıdan 1 tanesini bile açmayan Moderatör'ün yetkilerinin alınmasını talep ediyorum.
Yönetime: Bilgi, İstek, Rica
Collapse
X
-
Bastım barnaaa.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTelefonuna gelen 15 çağrıdan 1 tanesini bile açmayan Moderatör'ün yetkilerinin alınmasını talep ediyorum.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
nickimin altında aynen bu şekilde Q7 yazmasını istiyorum... saygılar...vermiş olduğum bilgiler , yapmış olduğum yorumlar, kesinlikle yatırım-al-sat tavsiyesi değildir.kişisel fikirlerim olup, buradan doğacak her türlü maddi manevi sorumluluk karakartal09 ve keyborsa'yı bağlamaz.
Yorum
-
ENGİN forumun saatinide düzeltin 4-5 dk geriden geliyor hazır el atmışken
bakalım onu yapabiliyormusun görelim
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:19Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterENGİN forumun saatinide düzeltin 4-5 dk geriden geliyor hazır el atmışken
bakalım onu yapabiliyormusun görelim 
halbuki saat 00.27
Yorum
-
bende ismimin altına Moderator yazılmasını istiyorum...
Saati değişmesi için encinin teknik bilgisi yeterli olmaz svg bulll
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sen gizli Mod olarak devam et, böyle daha iyi, sivil polis gibiguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende ismimin altına Moderator yazılmasını istiyorum...
Yorum
-
Ben MOD olacam da biri çıkacak bunu diyecek.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende ismimin altına Moderator yazılmasını istiyorum...
En az 1 ay çızarım üstünü,hele REİS isem.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
karşılığı 3 iş günüymüşÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen MOD olacam da biri çıkacak bunu diyecek.
En az 1 ay çızarım üstünü,hele REİS isem.
Yorum
-
Kale duvarını hatırlatırım...!!!!ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarşılığı 3 iş günüymüş
yada cami duvarını...:081::081::081:
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
teşekkürler. birde tüm dünyada barış olmasını istiyorum...vermiş olduğum bilgiler , yapmış olduğum yorumlar, kesinlikle yatırım-al-sat tavsiyesi değildir.kişisel fikirlerim olup, buradan doğacak her türlü maddi manevi sorumluluk karakartal09 ve keyborsa'yı bağlamaz.
Yorum
-
az bile...............palamut getirseydi affet diyecektik............fnt eliyle özür yazsa affedilir mi..........ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüyenin daha SAĞLIKLI DÜŞÜNMESİ amacıyla işleme koyulmuşturitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
uygundur k26gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz bile...............palamut getirseydi affet diyecektik............fnt eliyle özür yazsa affedilir mi..........
Yorum

Yorum