karakartal09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yönetime: Bilgi, İstek, Rica
Collapse
X
-
balıkcıdoktor'a enginin uyguladığı baskı rejimini protosto ediyorum.. yasaklı olunca forumuda okuyamıyormuş...
engin, yandın sen, bu gün doktorla beraberdim....
ilk toplantıda, çakal hocayı reisi geyik yapmazsam namerdim dedi....
gemici abide şahittir.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
asla izin vermem................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalıkcıdoktor'a enginin uyguladığı baskı rejimini protosto ediyorum.. yasaklı olunca forumuda okuyamıyormuş...
gemici abide şahittir.....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
yapma abi, durumu biliyorsun, tohtoru tanıyorsun, bu gün yaptığı işlemleride gördün..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasla izin vermem................
tohtordan bize bir yemek çıkar...
yanlış ata oynamayalım..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
engini reis kabul eden topluluk başka birini görürse reis olarak hayata küser...............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapma abi, durumu biliyorsun, tohtoru tanıyorsun, bu gün yaptığı işlemleride gördün..
tohtordan bize bir yemek çıkar...
yanlış ata oynamayalım..
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengini reis kabul eden topluluk başka birini görürse reis olarak hayata küser...............

aynen elleşmeyin ustam a ,dokunmayın ustama, ona göre
http://www.youtubetc.com/musicvideo.php?vid=e7117a294
Yorum
-
Kankama yapılan zulüm bir gece birisini sokağıının ortasında köpeklerin arasına bırakılmak üzere son bulacaktır.:081::081:guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalıkcıdoktor'a enginin uyguladığı baskı rejimini protosto ediyorum.. yasaklı olunca forumuda okuyamıyormuş...
gemici abide şahittir.....
Bağırtısını taaa Göztepe'den duyarsınız.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Değer verdim aradım, 3 kere aradım.. cevap vermedin......
finito ise..... finito engin.......
yolun açık olsun......
....................!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
son mektupgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfinito engin ne ya..................yeni ünvan mı....................
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalıkçının yaptığı ayaklanma için cezalandırılmasını talep ediyorum........ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemokratik isteklere baskı kurmak muktedirin altına direk dikmekten ibarettir.
Her ne kadar direk yükseldikçe tepede gözükse de muktedir,
ya direk ıhhh diye ses getirtir,
ya da en ufak rüzgarla komşu köyün kahvesinde nargile hüplettirir.

Yorum
-
Sayın simurg,
Foruma yeni aldığınız reklamda(OPTİON RALLY) hata var.
Emre Kaya ile Özge Yalçın'ın isimleri yanlış resimlerin altında yazılmış...bi garipklik var sanki
Düzeltilmesini arzı endam ederim...

en derin saygı ve sevgilerimle...(bizden kaçmaz ekibi adına)

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
Yorum