Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
güneşş ve ARAGONN dostuma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.
dediğiniz gibi darısı tüm keyborsa dostlarına.
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Doğabilecek kar ve zararlar, yatırımcıların kendi sorumluluğundadır.
pıması bi yorumlar mısın buralardan alım yapıla bilirmi
alkımı tuttuk bekliyoruz saygılar
Dostum evden baskı var biraz dışarı çıkmamız gerekiyor....
dönüşte inceliyip yorumlayalım..
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
pımaş hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim çok düştü bu kağıt saygılar
Dostum uzun zamandır takip etmediğim bir hisse seçmissin.
kısaca yorumlamak gerekirse;
sanırım düşüşüne bedelsiz vermiyeceğini açıklaması ve 3 aylık blançosunda 3 trilyona yakın zarar etmesi neden oldu.
takas anlamında çok büyük değişiklikler görünmesede teknik olarak 2.30 da destek bulup bir tepki verebilir...
sevgili kanaryya bu alkım bizi üzmeye başladı nerelere kadar bekliyelim saygılar
Malesef hergün sormayla kağıt çıkmıyor dostum.
Dün sanırım gerekli cevabı yazmıştım.Borsada sabır en önemli kuraldır.
Kağıdın tekniğinde herhangi bir bozulma görünmüyor.
Ama ben bekleyemem,benim bildiğim daha iyi bir kağıt var diyosan sen bilirsin.
Bu arada endeks günü yine eksi kapatmış ama eggub'nin maşallahı var.
günü %5.15 lik artışla kapatmış.
ayrıca takasıda güzelleşmeye başladı.nazar değmesin.:a85:
Arkadaşlar bu hafta benim için gayet güzel gidiyor.neden güzel gidiyor ?
Pazartesi günü uzun zamandır beklediğim terfi haberimi aldım,dolayısıyla sorumluluklarım ve iş yüküm biraz daha arttı.
şimdide,bu hafta artık hareket beklediğim egegübrenin % 9 prim yaptığını gördüm hemde endeks günü 600 puan ekside kapatırken.:5_5_1:
ama malesef seans içinde takip edemediğim için satma imkanım olmadı,sağlık olsun.
eğer alan varsa hayırlı olsun,yalnız ege gübrenin daha yolunun olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı olsun. Umarım tüm yaşamınız böyle güzelliklerle dolu olur.
Arkadaşlar bu hafta benim için gayet güzel gidiyor.neden güzel gidiyor ?
Pazartesi günü uzun zamandır beklediğim terfi haberimi aldım,dolayısıyla sorumluluklarım ve iş yüküm biraz daha arttı.
şimdide,bu hafta artık hareket beklediğim egegübrenin % 9 prim yaptığını gördüm hemde endeks günü 600 puan ekside kapatırken.:5_5_1:
ama malesef seans içinde takip edemediğim için satma imkanım olmadı,sağlık olsun.
eğer alan varsa hayırlı olsun,yalnız ege gübrenin daha yolunun olduğunu düşünüyorum.
alkim dediniz. küçük yatırımcıyı mahvettiniz...... nolucek şimdi.... spek değilsin değilmi kardeş.... yapmayın az bi paramız var onuda mahvediyornuz.....yazık..çok yazık..
alkim dediniz. küçük yatırımcıyı mahvettiniz...... nolucek şimdi.... spek değilsin değilmi kardeş.... yapmayın az bi paramız var onuda mahvediyornuz.....yazık..çok yazık..
sn sio,kuralları okumadıysanız bir kez daha okuyun. Siteye dün üye olup böyle suçlayıcı yazı yazma hakkını ve cesaretini nerden alıyorsunuz. geriye dönük yazıları okudum al-sat tavsiyesi yok. Bence suçu siz kendinizde arayın. Gereksiz bir tartışmayı ne sürdürün ne de kimseyi içine çekin. Bol kazançlar.
Ne Istersiniz Garibanin Parasindan Gidin Yaziklar Olsun Yaziklar Alkim Miş
Ne Kağit Beeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Işi Bilmiyon Niye Milletin Kafasini Kariştirip Parasini Kaybettiriyorsun Kardeşim
Evet dostum ege gübre bizi yanıltmadı.
dediğimizin çıkması elbette sevindirici ama ondan daha çok sevindirici olan alıpta faydalanan dostların olmasıdır.tabi varsa.
Gelelim ALKİME;şu gün hareket başlar demek gerçekten zor.
Ama dediğim gibi bekleyen yakın zamanda çorbasını içer.maliyet için mümkünse 9.30'un altı tercih edilmeli.
Ne Istersiniz Garibanin Parasindan Gidin Yaziklar Olsun Yaziklar Alkim Miş
Ne Kağit Beeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Işi Bilmiyon Niye Milletin Kafasini Kariştirip Parasini Kaybettiriyorsun Kardeşim
bu ne lahana bu ne turşu diyesi geliyor insanın. Hem adamı övün hem de hisse de zarar yazınca başka isimle üye olup sataşın. Birazcık kendinize dönüp baksanız ve alım satımlarınızda kendi suçunuzu başkalarına yükleme alışkanlıklarını terkederseniz kazanmaya başlayacağınızdan eminim.İmkb için suçluları bulurusanız bize de haber verin...:36_1_13:
birden fazla nick kullandığınız için süresiz olarak sizi forumdan uzaklaştıyorum.
Bu topiktede diğer topiklerde olduğu gibi ASLA ama ASLA AL SAT İBARESİ KULLANILMAMIŞTIR.sadece takibimizdeki kağıtlar paylaşılmıştır.biri yukarı gitmiştir biri aşağı.neyse bizde gidenin arkasından konuşulmaz...
Malesef artık yazmayıda düşünmüyorum.sayın admin topiği kapatabilirsiniz.
kalın sağlıcakla...
Sn Kanarya bir densizin yüzünden küsüp gidilir mi? Ben ve bir çok kişi fikirlerinden yararlanıyorduk. Zaten akıllı kişi alacağı seneti araştırır. Sizin görüşlerinizde benim için değerliydi. Üzüldüm şimdi
Bu topiktede diğer topiklerde olduğu gibi ASLA ama ASLA AL SAT İBARESİ KULLANILMAMIŞTIR.sadece takibimizdeki kağıtlar paylaşılmıştır.biri yukarı gitmiştir biri aşağı.neyse bizde gidenin arkasından konuşulmaz...
Malesef artık yazmayıda düşünmüyorum.sayın admin topiği kapatabilirsiniz.
kalın sağlıcakla...
hayatta her zaman kararlarınızı kendiniz almalısınız ve bu kararlardan pişmanlık duymamalısınız.
Yorum