Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Selam arkadaşlar burada kendi seçtiğim kağıtları sizlerle paylaşmaya çalışıcam.
inşallah benimle beraber sizde kazanırsınız.saygılrımla...
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Doğabilecek kar ve zararlar, yatırımcıların kendi sorumluluğundadır.
Seçtiğim ilk kağıtları fiyatlarıyla birlikte hemen sizinle paylaşayım.Unutmadan hemen söyliyim bu kağıtlar kısa vade için seçilmiştir ve al- sat tavsiyesi değildir.sadece beğendiğim ve göz önünde bulunması gerektiğini düşündüğüm için verilmistir.
Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Hayırlı olsun Dostum. Umarım yeni sayfan da başarılı olursun.
Sağolasın dostum inşallah.
Benimde K.Y dostlarıma bi nebze olsada faydam olursa ne mutlu bana.
sn. kanarya, borsa geçmişiniz, ilkeleriniz, stratejiniz, belirlediğiniz senetlerdeki ölçüleriniz, küçük yatırımcıları nasıl gözeteceğiniz hakkında bilgi vererek yazmaya başlarsanız sevinirim. Tüyoya dayalı , yatırımcıları yanlış yönlendirebilecek, spekülasyona neden olabilecek ifadeler sezildiği takdirde açıklamaya gerek kalmadan topik kaldırılacaktır. Topiğiniz hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
Seçtiğim ilk kağıtları fiyatlarıyla birlikte hemen sizinle paylaşayım.Unutmadan hemen söyliyim bu kağıtlar kısa vade için seçilmiştir ve al- sat tavsiyesi değildir.sadece beğendiğim ve göz önünde bulunması gerektiğini düşündüğüm için verilmistir.
Seçtiğiniz kağıtları incelediğimde, kağıt seçerken nasıl bir yol izlediğinizi bilmiyorum ama, beklentisi olan ve grafiksel olarak tepki verbilecek kağıtlar olduğunu gördüm. Özellikle ECYAP GUSGR ve ALKIMin kısa vadede flash kağıtlar olacağı konusunda sizinle hem fikirim.
Emek harcayarak KY menfaatine bişeyler yapmaya çalışanların her zaman başımız üsründe yeri vardır. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın. Saygılar
Tüm arkadaşlara iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Amacım sayın site yönetiminin ve değerli yazarlarımızında olduğu gibi K.Y dostlarımızın bu büyük denizde zarar görmeden karşıya ulaşmalarıdır...
Yaklaşık 7 senedir borsanın içerisindeyim.
Genelde kağıtlarımı teknik,takas ve beklenti üçgeninden seçerim.
Şunuda unutmadan belirteyim burası yalnız benim topiğim değil,burası k.y.nın menfaatini koruyabilecek bilgiye sahip tüm arkadaşların topiği.
Amaç hep beraber kazanmaksa faydalı olabileceğini düşündüğünüz her şeyi bu sayfalara taşıyın lütfen...
Herkese hayırlı günler dilerim...
Dostum teşekkür ederim yalnız hemen Üstad olmadığımı belirtmek isterim. ben sadece düşüncelerimi vakit buldukça sizinle paylaşmak isteyen gönüllü bir yatırımcıyım.saygılarımla...
Seçtiğiniz kağıtları incelediğimde, kağıt seçerken nasıl bir yol izlediğinizi bilmiyorum ama, beklentisi olan ve grafiksel olarak tepki verbilecek kağıtlar olduğunu gördüm. Özellikle ECYAP GUSGR ve ALKIMin kısa vadede flash kağıtlar olacağı konusunda sizinle hem fikirim.
Emek harcayarak KY menfaatine bişeyler yapmaya çalışanların her zaman başımız üsründe yeri vardır. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın. Saygılar
Sevgili dostum benim bu kağıtların kısa vadede flash kağıtlar olacağı gibi bir iddiam yok.
sadece sizinde dediğiniz gibi teknik ve beklenti açısından biraz daha farklı olduklarını düşündüğüm için sizinle paylaştım.
yoksa asla bunlar uçacak kaçacak veya flash gibi patlayacak diye bir iddiamız olmadı. olamazda
sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.desteğiniz için tekrar teşekkürler.
Tüm arkadaşlara iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Amacım sayın site yönetiminin ve değerli yazarlarımızında olduğu gibi K.Y dostlarımızın bu büyük denizde zarar görmeden karşıya ulaşmalarıdır...
Yaklaşık 7 senedir borsanın içerisindeyim.
Genelde kağıtlarımı teknik,takas ve beklenti üçgeninden seçerim.
Şunuda unutmadan belirteyim burası yalnız benim topiğim değil,burası k.y.nın menfaatini koruyabilecek bilgiye sahip tüm arkadaşların topiği.
Amaç hep beraber kazanmaksa faydalı olabileceğini düşündüğünüz her şeyi bu sayfalara taşıyın lütfen...
Herkese hayırlı günler dilerim...
Topiğin hayırlı olsun dostum.
Çıkmış olduğun zorlu ve fedakarlık gerektiren bu yolda, başarılarının süreklilik arzetmesini dilerim.
Hepimizin içinde kazanma arzusu var ve bunun çok çabuk bir şekilde gerçekleşmesini istiyoruz. Kimi zaman sabırlar tükeniyor, kimi zaman ise hedefimize ulaşıyoruz.
Buraya yazmadan önce kendi kazandığınla; buraya yazdıktan sonra ise birlikte kazandığımız ve hayır duası aldığının hazzı ve huzuru ile mutlu oluyorsun. Daha doğrusu, topik yazarlığı ile beraber maddi kazanç arzusunun yerini manevi kazanç arzusu alıyor.
Neyse fazla başınızı şişirmeden, topiğinin hepimiz adına hayırlı olmasını dilerim.
GLYHO göstergeleri yukarı yeni bir hamle için isteksiz,hacim ise yok denecek kadar az.
0.95 ü hacimli bir şekilde kırmadıkça bişey yapacağını düşünmüyorum.
Yorum