KANARYA dan SEÇMELER

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kanarya
    Katılımcı
    • 10 Nisan 2008
    • 116

KANARYA dan SEÇMELER

Selam arkadaşlar burada kendi seçtiğim kağıtları sizlerle paylaşmaya çalışıcam.
    inşallah benimle beraber sizde kazanırsınız.saygılrımla...
    Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Doğabilecek kar ve zararlar, yatırımcıların kendi sorumluluğundadır.
  • kanarya
    Katılımcı
    • 10 Nisan 2008
    • 116

ilk seçmece kağıtlarımız

Seçtiğim ilk kağıtları fiyatlarıyla birlikte hemen sizinle paylaşayım.Unutmadan hemen söyliyim bu kağıtlar kısa vade için seçilmiştir ve al- sat tavsiyesi değildir.sadece beğendiğim ve göz önünde bulunması gerektiğini düşündüğüm için verilmistir.

Akener 10.80
    Alkım 10.10
    Carfa 14.20
    Carfb 13.60
    Ecyap 2.98
    Eggub 68.50
    Goody 16.30
    Gusgr 2.92
    Indes 1.65
    Kartn 65.50
    Vakko 1.00
    Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• ARAGONN
      Tecrübeli
      • 11 Mayıs 2008
      • 321

Hayırlı olsun Dostum. Umarım yeni sayfan da başarılı olursun.
      HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• kanarya
        Katılımcı
        • 10 Nisan 2008
        • 116

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hayırlı olsun Dostum. Umarım yeni sayfan da başarılı olursun.
        Sağolasın dostum inşallah.
        Benimde K.Y dostlarıma bi nebze olsada faydam olursa ne mutlu bana.

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

sn. kanarya, borsa geçmişiniz, ilkeleriniz, stratejiniz, belirlediğiniz senetlerdeki ölçüleriniz, küçük yatırımcıları nasıl gözeteceğiniz hakkında bilgi vererek yazmaya başlarsanız sevinirim. Tüyoya dayalı , yatırımcıları yanlış yönlendirebilecek, spekülasyona neden olabilecek ifadeler sezildiği takdirde açıklamaya gerek kalmadan topik kaldırılacaktır. Topiğiniz hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• BARAbey
            Aktif
            • 08 Mayıs 2008
            • 201

Topiğiniz hayırlı olsun .inşallah hep beraber güzel günlere..

Yorum

• ARAGONN
              Tecrübeli
              • 11 Mayıs 2008
              • 321

kanarya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Seçtiğim ilk kağıtları fiyatlarıyla birlikte hemen sizinle paylaşayım.Unutmadan hemen söyliyim bu kağıtlar kısa vade için seçilmiştir ve al- sat tavsiyesi değildir.sadece beğendiğim ve göz önünde bulunması gerektiğini düşündüğüm için verilmistir.

Akener 10.80
              Alkım 10.10
              Carfa 14.20
              Carfb 13.60
              Ecyap 2.98
              Eggub 68.50
              Goody 16.30
              Gusgr 2.92
              Indes 1.65
              Kartn 65.50
              Vakko 1.00
              Seçtiğiniz kağıtları incelediğimde, kağıt seçerken nasıl bir yol izlediğinizi bilmiyorum ama, beklentisi olan ve grafiksel olarak tepki verbilecek kağıtlar olduğunu gördüm. Özellikle ECYAP GUSGR ve ALKIMin kısa vadede flash kağıtlar olacağı konusunda sizinle hem fikirim.
              Emek harcayarak KY menfaatine bişeyler yapmaya çalışanların her zaman başımız üsründe yeri vardır. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın. Saygılar
              HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• ceva
                Yeni üye
                • 16 Mayıs 2008
                • 12

Üstad hayırlı olsun.

Yorum

• karatoprak
                  Yeni üye
                  • 21 Mayıs 2008
                  • 9

sn kanarya topiğiniz hepimize hayırlı olsun...bol kazançlı günler ...

Yorum

• kanarya
                    Katılımcı
                    • 10 Nisan 2008
                    • 116

Tüm arkadaşlara iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
                    Amacım sayın site yönetiminin ve değerli yazarlarımızında olduğu gibi K.Y dostlarımızın bu büyük denizde zarar görmeden karşıya ulaşmalarıdır...
                    Yaklaşık 7 senedir borsanın içerisindeyim.
                    Genelde kağıtlarımı teknik,takas ve beklenti üçgeninden seçerim.
                    Şunuda unutmadan belirteyim burası yalnız benim topiğim değil,burası k.y.nın menfaatini koruyabilecek bilgiye sahip tüm arkadaşların topiği.
                    Amaç hep beraber kazanmaksa faydalı olabileceğini düşündüğünüz her şeyi bu sayfalara taşıyın lütfen...
                    Herkese hayırlı günler dilerim...

Yorum

• kanarya
                      Katılımcı
                      • 10 Nisan 2008
                      • 116

ceva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Üstad hayırlı olsun.
                      Dostum teşekkür ederim yalnız hemen Üstad olmadığımı belirtmek isterim. ben sadece düşüncelerimi vakit buldukça sizinle paylaşmak isteyen gönüllü bir yatırımcıyım.saygılarımla...

Yorum

• kanarya
                        Katılımcı
                        • 10 Nisan 2008
                        • 116

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Seçtiğiniz kağıtları incelediğimde, kağıt seçerken nasıl bir yol izlediğinizi bilmiyorum ama, beklentisi olan ve grafiksel olarak tepki verbilecek kağıtlar olduğunu gördüm. Özellikle ECYAP GUSGR ve ALKIMin kısa vadede flash kağıtlar olacağı konusunda sizinle hem fikirim.
                        Emek harcayarak KY menfaatine bişeyler yapmaya çalışanların her zaman başımız üsründe yeri vardır. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın. Saygılar
                        Sevgili dostum benim bu kağıtların kısa vadede flash kağıtlar olacağı gibi bir iddiam yok.
                        sadece sizinde dediğiniz gibi teknik ve beklenti açısından biraz daha farklı olduklarını düşündüğüm için sizinle paylaştım.
                        yoksa asla bunlar uçacak kaçacak veya flash gibi patlayacak diye bir iddiamız olmadı. olamazda
                        sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.desteğiniz için tekrar teşekkürler.

Yorum

• EFEKENT
                          Kıdemli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 4329

sayın kanarya GLYHO hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
                          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• financer
                            Bağımlı
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 128

kanarya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Tüm arkadaşlara iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
                            Amacım sayın site yönetiminin ve değerli yazarlarımızında olduğu gibi K.Y dostlarımızın bu büyük denizde zarar görmeden karşıya ulaşmalarıdır...
                            Yaklaşık 7 senedir borsanın içerisindeyim.
                            Genelde kağıtlarımı teknik,takas ve beklenti üçgeninden seçerim.
                            Şunuda unutmadan belirteyim burası yalnız benim topiğim değil,burası k.y.nın menfaatini koruyabilecek bilgiye sahip tüm arkadaşların topiği.
                            Amaç hep beraber kazanmaksa faydalı olabileceğini düşündüğünüz her şeyi bu sayfalara taşıyın lütfen...
                            Herkese hayırlı günler dilerim...
                            Topiğin hayırlı olsun dostum.

Çıkmış olduğun zorlu ve fedakarlık gerektiren bu yolda, başarılarının süreklilik arzetmesini dilerim.

Hepimizin içinde kazanma arzusu var ve bunun çok çabuk bir şekilde gerçekleşmesini istiyoruz. Kimi zaman sabırlar tükeniyor, kimi zaman ise hedefimize ulaşıyoruz.

Buraya yazmadan önce kendi kazandığınla; buraya yazdıktan sonra ise birlikte kazandığımız ve hayır duası aldığının hazzı ve huzuru ile mutlu oluyorsun. Daha doğrusu, topik yazarlığı ile beraber maddi kazanç arzusunun yerini manevi kazanç arzusu alıyor.

Neyse fazla başınızı şişirmeden, topiğinin hepimiz adına hayırlı olmasını dilerim.

Hayırlı ve bol kazançlar...
                            [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• kanarya
                              Katılımcı
                              • 10 Nisan 2008
                              • 116

GLYHO göstergeleri yukarı yeni bir hamle için isteksiz,hacim ise yok denecek kadar az.
                              0.95 ü hacimli bir şekilde kırmadıkça bişey yapacağını düşünmüyorum.

Yorum

Working...
                              X

Debug Information