KANARYA dan SEÇMELER

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kanarya
    Katılımcı
    • 10 Nisan 2008
    • 116

güneşş ve ARAGONN dostuma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.
    dediğiniz gibi darısı tüm keyborsa dostlarına.
    Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Doğabilecek kar ve zararlar, yatırımcıların kendi sorumluluğundadır.

Yorum

• kanarya
      Katılımcı
      • 10 Nisan 2008
      • 116

sebil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pıması bi yorumlar mısın buralardan alım yapıla bilirmi

alkımı tuttuk bekliyoruz saygılar
      Dostum evden baskı var biraz dışarı çıkmamız gerekiyor....
      dönüşte inceliyip yorumlayalım..
      Yasal uyarı; Burada yer alan bilgi ve yorumlar tavsiye niteliğinde olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• kanarya
        Katılımcı
        • 10 Nisan 2008
        • 116

pımaş hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim çok düştü bu kağıt saygılar
        Dostum uzun zamandır takip etmediğim bir hisse seçmissin.
        kısaca yorumlamak gerekirse;
        sanırım düşüşüne bedelsiz vermiyeceğini açıklaması ve 3 aylık blançosunda 3 trilyona yakın zarar etmesi neden oldu.
        takas anlamında çok büyük değişiklikler görünmesede teknik olarak 2.30 da destek bulup bir tepki verebilir...

Yorum

• sebil
          Yeni üye
          • 26 Mayıs 2008
          • 5

sevgili kanaryya bu alkım bizi üzmeye başladı nerelere kadar bekliyelim saygılar

Yorum

• kanarya
            Katılımcı
            • 10 Nisan 2008
            • 116

sevgili kanaryya bu alkım bizi üzmeye başladı nerelere kadar bekliyelim saygılar
            Malesef hergün sormayla kağıt çıkmıyor dostum.
            Dün sanırım gerekli cevabı yazmıştım.Borsada sabır en önemli kuraldır.
            Kağıdın tekniğinde herhangi bir bozulma görünmüyor.
            Ama ben bekleyemem,benim bildiğim daha iyi bir kağıt var diyosan sen bilirsin.

Yorum

• kanarya
              Katılımcı
              • 10 Nisan 2008
              • 116

Bu arada endeks günü yine eksi kapatmış ama eggub'nin maşallahı var.
              günü %5.15 lik artışla kapatmış.
              ayrıca takasıda güzelleşmeye başladı.nazar değmesin.:a85:

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

kanarya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Arkadaşlar bu hafta benim için gayet güzel gidiyor.neden güzel gidiyor ?

Pazartesi günü uzun zamandır beklediğim terfi haberimi aldım,dolayısıyla sorumluluklarım ve iş yüküm biraz daha arttı.
                şimdide,bu hafta artık hareket beklediğim egegübrenin % 9 prim yaptığını gördüm hemde endeks günü 600 puan ekside kapatırken.:5_5_1:
                ama malesef seans içinde takip edemediğim için satma imkanım olmadı,sağlık olsun.
                eğer alan varsa hayırlı olsun,yalnız ege gübrenin daha yolunun olduğunu düşünüyorum.
                Hayırlı olsun. Umarım tüm yaşamınız böyle güzelliklerle dolu olur.

Yorum

• can81
                  Seyirci Üye
                  • 08 Haziran 2008
                  • 62

Arkadaşlar bu hafta benim için gayet güzel gidiyor.neden güzel gidiyor ?

Pazartesi günü uzun zamandır beklediğim terfi haberimi aldım,dolayısıyla sorumluluklarım ve iş yüküm biraz daha arttı.
                  şimdide,bu hafta artık hareket beklediğim egegübrenin % 9 prim yaptığını gördüm hemde endeks günü 600 puan ekside kapatırken.:5_5_1:
                  ama malesef seans içinde takip edemediğim için satma imkanım olmadı,sağlık olsun.
                  eğer alan varsa hayırlı olsun,yalnız ege gübrenin daha yolunun olduğunu düşünüyorum.
                  Rabbim utandırmasın...Başarılar

Yorum

• sio
                    Yeni üye
                    • 23 Haziran 2008
                    • 19

alkim dediniz. küçük yatırımcıyı mahvettiniz...... nolucek şimdi.... spek değilsin değilmi kardeş.... yapmayın az bi paramız var onuda mahvediyornuz.....yazık..çok yazık..

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

sio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      alkim dediniz. küçük yatırımcıyı mahvettiniz...... nolucek şimdi.... spek değilsin değilmi kardeş.... yapmayın az bi paramız var onuda mahvediyornuz.....yazık..çok yazık..
                      sn sio,kuralları okumadıysanız bir kez daha okuyun. Siteye dün üye olup böyle suçlayıcı yazı yazma hakkını ve cesaretini nerden alıyorsunuz. geriye dönük yazıları okudum al-sat tavsiyesi yok. Bence suçu siz kendinizde arayın. Gereksiz bir tartışmayı ne sürdürün ne de kimseyi içine çekin. Bol kazançlar.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• yanyatmaz
                        Yeni üye
                        • 24 Haziran 2008
                        • 1

yazıklar olsun

Sio Arkadaşima Aynen Katiliyorum Alkim Dediniz Bizi Perişan Ettiniz Inşallah Sizde Perişan Olursunuz

Ne Istersiniz Garibanin Parasindan Gidin Yaziklar Olsun Yaziklar Alkim Miş
                        Ne Kağit Beeeeeeeeeeeeeeeee
                        Bu Işi Bilmiyon Niye Milletin Kafasini Kariştirip Parasini Kaybettiriyorsun Kardeşim

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

ege gübre uçtu dedğiniz yine çıktı sıra alkımde mi hareket ne zaman başlaya bilir
                          şu anda 9,55 uygun fiyat mı saygılar
                          Evet dostum ege gübre bizi yanıltmadı.
                          dediğimizin çıkması elbette sevindirici ama ondan daha çok sevindirici olan alıpta faydalanan dostların olmasıdır.tabi varsa.

Gelelim ALKİME;şu gün hareket başlar demek gerçekten zor.
                          Ama dediğim gibi bekleyen yakın zamanda çorbasını içer.maliyet için mümkünse 9.30'un altı tercih edilmeli.
                          yanyatmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sio Arkadaşima Aynen Katiliyorum Alkim Dediniz Bizi Perişan Ettiniz Inşallah Sizde Perişan Olursunuz

Ne Istersiniz Garibanin Parasindan Gidin Yaziklar Olsun Yaziklar Alkim Miş
                          Ne Kağit Beeeeeeeeeeeeeeeee
                          Bu Işi Bilmiyon Niye Milletin Kafasini Kariştirip Parasini Kaybettiriyorsun Kardeşim
                          bu ne lahana bu ne turşu diyesi geliyor insanın. Hem adamı övün hem de hisse de zarar yazınca başka isimle üye olup sataşın. Birazcık kendinize dönüp baksanız ve alım satımlarınızda kendi suçunuzu başkalarına yükleme alışkanlıklarını terkederseniz kazanmaya başlayacağınızdan eminim.İmkb için suçluları bulurusanız bize de haber verin...:36_1_13:
                          birden fazla nick kullandığınız için süresiz olarak sizi forumdan uzaklaştıyorum.
                          Last edited by simurg; 24 Haziran 2008, 11:15.
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kanarya
                            Katılımcı
                            • 10 Nisan 2008
                            • 116

Evet korktuğum başıma geldi malesef.

Bu topiktede diğer topiklerde olduğu gibi ASLA ama ASLA AL SAT İBARESİ KULLANILMAMIŞTIR.sadece takibimizdeki kağıtlar paylaşılmıştır.biri yukarı gitmiştir biri aşağı.neyse bizde gidenin arkasından konuşulmaz...

Malesef artık yazmayıda düşünmüyorum.sayın admin topiği kapatabilirsiniz.
                            kalın sağlıcakla...

Yorum

• ARAGONN
                              Tecrübeli
                              • 11 Mayıs 2008
                              • 321

Sn Kanarya bir densizin yüzünden küsüp gidilir mi? Ben ve bir çok kişi fikirlerinden yararlanıyorduk. Zaten akıllı kişi alacağı seneti araştırır. Sizin görüşlerinizde benim için değerliydi. Üzüldüm şimdi
                              HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• güneşş
                                Tecrübeli
                                • 08 Ocak 2008
                                • 742

Evet korktuğum başıma geldi malesef.

Bu topiktede diğer topiklerde olduğu gibi ASLA ama ASLA AL SAT İBARESİ KULLANILMAMIŞTIR.sadece takibimizdeki kağıtlar paylaşılmıştır.biri yukarı gitmiştir biri aşağı.neyse bizde gidenin arkasından konuşulmaz...

Malesef artık yazmayıda düşünmüyorum.sayın admin topiği kapatabilirsiniz.
                                kalın sağlıcakla...
                                hayatta her zaman kararlarınızı kendiniz almalısınız ve bu kararlardan pişmanlık duymamalısınız.

birileri size karar aldırmamalı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information