Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Daha önce yazmıştım. 29 seviyelerinin önemini belirtmiştim. Bu seviyede tutunamadığı için biraz sert düşüş yaşamış. Şimdi önünde 26,5 ve 24 güçlü destekleri var. Bu seviyelere gerilemesi düşünülebilir. Yukarı dönüş yaşanırsa maliyetlenmek daha mantıklı.
IBTYOBugün kapanışı 0,97 taban fiyattan oldu. Yarın taban fiyatı 0,98 ve tavanı 1,2 eğer taban fiyattan açılmaz veya tabanı bozarsa ve 1,04 ü geçerse başladığı yükselişi sürdürebilir.
Mutlu mutluluk dağıtmaya başladı. Yeniden zirvesini test edecektir.
BB orta bandını yukarı kıran hissede macd da yukarı kesme eğiliminde. Son zirvesine hareket edeceğini söylemiştim bugün, eğer yolunda oyalanmaz ise geçmesi de muhtemel. 2,4 ve sonrasında 2,8 gelebilir.
IBTYOBugün kapanışı 0,97 taban fiyattan oldu. Yarın taban fiyatı 0,98 ve tavanı 1,2 eğer taban fiyattan açılmaz veya tabanı bozarsa ve 1,04 ü geçerse başladığı yükselişi sürdürebilir.
Bir tepki olur mu dedim ama maalesef teknik olarak ta bozuldu. Tekrar dip oluşumumunu beklemek gerekecek sanırım.
hocam merhaba, tüpraş son 1 ayda cok kan kaybetti sürekli para cıkışı var, bu nereye kadar devam eder. butun desteklerini kırıyo, destek dayanmıyo maşallah, sizce düşüş trendine devam mı edicek yoksa buralardan tekrar alım yaparak maliyeti düşürmek mantıklımı olur, şimdiden teşekkürler..
Daha önce yazmıştım. 29 seviyelerinin önemini belirtmiştim. Bu seviyede tutunamadığı için biraz sert düşüş yaşamış. Şimdi önünde 26,5 ve 24 güçlü destekleri var. Bu seviyelere gerilemesi düşünülebilir. Yukarı dönüş yaşanırsa maliyetlenmek daha mantıklı.
Sanırım haftalık grafik verilerine göre 26,5 seviyesinde tutunması biraz zor olacak. Ama 24 seviyesi daha kuvvetli. Burada tutunması daha sağlıklı olacaktır.
6,8 deste seviyesi. Stoploss olarak kullanıılabilir. 7,5 geçilirse ki öyle görünüyor yeni bir yukarı hareket başlatacaktır. Özellikle ay başından bu yana toplanması da ilgi çekici.
Yorum