Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bence şimdilik beklemekte fayda var. hareket zamanı girilmesi zaman kaybını azaltır. Tabi böyle bir harekette daha önce olduğu gibi kucağımıza malı da boşaltabilirler. Umarım çıkar. Çünkü halen yıllardan beridir bu hisseden kopamamış hatta hesabında unutmuş kişiler tanıyorum.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.20 yi geçerse en az 2.50.;) ki oraları göreceğini düşünüyorum.
İnsanların böyle zor durumda kaldıklarını düşündükçe de (ben dahil) deli oluyorum.
Yorum
-
Hisselerin ne kadar ucuz seviyelerde, teknik açıdan ve temel açıdan uygun olduğunu düşünsek te, hissede olan patronların aylar hatta yıllarca hisse fiyatını sabit tutabileceğini hatta düşürebileceğini unutmamak gerekir. Bizim bir hatamız da bu şu ana kadar takip ettiğimiz hisselerde de bunu gördüm ki hareketine başlamış ucuz hisseler eğer işlem hacmi ile de destekleniyorsa alın ve kısa vadede satın. Sanırım bu piyasa da bundan daha iyisi olamaz. Buraya yazmaya bile zaman bulamadan kaçırdığım PEGYO, SAGYO bunlardan ikisi. Şimdi de AGYO hareketleri dikkatimi çekmeye başladı. Takip etmekte fayda var.
Yorum
-
CARFA ve CARFB işlemleri dikkatimi çekmişti. Hatta alıp zararına bile sattım. CARFA 18,5 direncinden döndü ve destek seviyesinde tutundu. Yukarı direnç seviyesini geçerse kısa süreli bir çıkış yaşar. Ama yine de temkinli olmakta fayda var. Halen sonuçlanmamış bir mahkemesi, yatırımlarından dolayı kuvvetli bir zarar tablosu var. Direncin geçilmesi halinde 21, 24, 30 seviyeleri test edilecektir.
Yorum
-
-
merhaba murat bey analiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. ulaştırma sektörünün yukarı doğru hareketlendiğini gördüm. zahmet olmazsa rysas analazi yapabilir misiniz.hisseyi takip edemedim. şimdiden teşekkür ederim.dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
rysas takas olarak yabancı aracılardaki %70 takası ile pek te riskli durmuyor. 4,45 seviyesinde ortalama olarak dolar bazında tarihi zirvesi ve güçlü direnci bulunuyor. Hisse daha önce iki defa bu seviyeden geri dönmüş ve şimdi tekrar deniyor. Patronlar ne der bilinmez. 4,45 USD seviyesini geçmesi durumunda alım düşünülebilir. Dönüşlerde 4 USD destek olarak kullanılacaktır.matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba murat bey analiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. ulaştırma sektörünün yukarı doğru hareketlendiğini gördüm. zahmet olmazsa rysas analazi yapabilir misiniz.hisseyi takip edemedim. şimdiden teşekkür ederim.
Grafik eklemede problem yaşıyorum. Uygun olunca grafik eklerim..
Yorum
-
-
Hayret hiç yorum yazılmamış...Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAGYO, EGEEN, CARFA, CARFB Bugün hareketliler takip.
Takibe devammmmm.
Yorum
-
tahminleriniz de, yorumlarınız da güzel ve isabetli gerçekten siteden ayrılamaz oldum. simrug arkadasımda öyle sizin gibi bu işi biliyor. yorum ve önerilerinizi herzaman takip edicem. allah hepinize bol kazançlar nasip etsin.
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAGYO, EGEEN, CARFA, CARFB Bugün hareketliler takip.Carfalara sıra geliyor gibi gözüküyor.Beklentiler pişmeye başlar yakında.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayret hiç yorum yazılmamış...
Takibe devammmmm.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
2.5 haftadır haftalık da al verdiler zaten... Götürecekler bu senetleri..;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCarfalara sıra geliyor gibi gözüküyor.Beklentiler pişmeye başlar yakında.

Yorum
-
İhlas için 1,2 üzerinde kaldığı müddetçe hedef fiyatı olan 1,5 ye bir hareketi olabilir. Direnç noktasını geçmiş durumda.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence şimdilik beklemekte fayda var. hareket zamanı girilmesi zaman kaybını azaltır. Tabi böyle bir harekette daha önce olduğu gibi kucağımıza malı da boşaltabilirler. Umarım çıkar. Çünkü halen yıllardan beridir bu hisseden kopamamış hatta hesabında unutmuş kişiler tanıyorum.
İnsanların böyle zor durumda kaldıklarını düşündükçe de (ben dahil) deli oluyorum.
Yorum
-
BUMYO güç topluyor. 1,14 üzeri hareketi için önemli. Geçtiği takdirde yukarı hareketi devam edecektir.
Yorum
-
Günlük TL
Destekler 1,75 - 1,40
Dirençler Bulunduğu seviyelerde direnci bulunmakta sonrasında 2,25 - 2,75
(Şu an bu grafik daha uygun görünüyor.)
Günlük USD
Direnci 1,63 USD (1,96 seviyesi)
Destek 1,04 USD (1,25 Seviyesi)
Bu durumda 1,90 YTL nin altına sarkmaması gerekir. Yoksa tepe oluşumu gerçekleşebilir.
Yorum
Yorum