Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • goldcat
    Aktif
    • 14 Şubat 2008
    • 239

Hergün bir sayın Simurg'un sayfasına birde sayın Erişkin'in sayfasına muhakkak bakıyorum yeni bilgiler varmı diye, bizlerde bir şeyler öğrenip başka insanlara bilgilerimizi aktarıncaya kadar böyle sessizce arada bir soru sorup izleyeceğiz galiba sizleri.

Yorum

• serdinc35
      Aktif
      • 23 Nisan 2008
      • 294

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ne istifası Sayın Erişkin, siz uğramıyorsunuz diye vede pek çok kişi hissede yakalanıp büyük zararlar yazınca benim gibi pek çok kişi yazmıyor sanırım. Madem buralardasınız önce bir Golds yorumu alabilirmiyim sizden. Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkürler.
      bugüne kadar sizin ve simurgun bilgileri sayesinde geldik buralara. ancak tamamen goldcate katılıyorum. ne zaman gelsem yoksunuz. zaman aralığı verecek olursak eylülden itibaren. ama tek tük de olsa sizi gördüğüm zaman mutlaka bölümünüze birşeyler yazmış mı diye de mutlaka bakıyorum. siz yazmazsanız kimsede uğramaz olur. ne ekersen onu biçersin derler ya tam buraya göre oldu sanırım. bilgilerinize herkesin ihtiyacı olduğunu bilmeniz zaten size olan güveni de anlamaya yardımcı olacaktır. teşekkür ederim.

Fırsatını bulmuşken KERVT ve KRTEK kısa vade 1 haftalık yorumunuzu ve THY uzun vade 1 yıllık yorumunuzu öğrenebilirmiyiz.
      Last edited by serdinc35; 18 Aralık 2008, 23:17.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

Foruma küsmek yok, hep birlikteyiz yola devammm Hepimizin sıkıldığı zamanlar oluyor. İş yorgunluğu, gerginliği, üstüne krizle birlikte zarar vs. derken.Ama bir kişinin duası insanı yeniden yazmaya teşvik ediyor. Bizi adam ederse bu dualar adam eder zaten... Sevgiler, selamlar...
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Timur
          Tecrübeli
          • 22 Mayıs 2007
          • 352

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Artık eskisi kadar çekici gelmiyor anlaşılan buraları. Bir yazı yazıldığında en azından en azından 7-8 kişi toplanırdı nolmuş diye ama şimdi görülen o ki yazılanlar sadece havada kalıyor ve görülmeden kaybolup gidiyor. Kısacası, kimseciklerin uğramadığı yada unutup gittiği bir yere sahibi de bir süre sonra arada sırada gelmeye başlar ve en sonunda kepenkleri kapatır kilidi vurur gider. Boşu boşuna dükkanda vakit geçirilir mi kimse gelmez ise! Yazılanlar çürür gider, zarar olur. Harcanan vakit kaybolur gider, zarar olur. Daha önce de buna benzer yazılar yazdım ama insan sonucu böyle görünce daha da isteksiz davranıyor. Sanırım ben de de bu başladı. Daha önce saatlerimi harcadığım siteye şimdi sadece birileri birşeyler yazmış mı diye giriyorum artık. Çünkü yazılanlar yeteri ilgiyi görmediği için artık boşuna diyorum herşey.

Yok kardeşim bizden yazar mazar olmaz Problemi kendimde görüyorum ve istifa ediyorum

Üstadım; yazdıklarınızda %99 oranında haklılık payınız var. ancak öyle bir %1 lik oran var ki herşeye bedel. buraya uğrayan insanların öyle zannediyorum ki çoğu zararda olan insanlar, zarar insanı bi vakitten sonra bu işten soğutuyor. soğutuyor derken, artık piyasaya uzak durmaya ve bakmamaya çalışıyor. ben bunun en güzel örneğiyim, üstelik modaratör olmama rağmen...
          Ama anlayışlı bir abimiz (Dilaver hoca) olduğu için hala kovulmadım. işin gerçeği de budur...
          Ky psikolojisi budur.
          Bu yüzden iş başında olmaya gayret edicez

Yorum

• erdenixxx
            Yeni üye
            • 22 Nisan 2008
            • 23

hocam ben de faizin 125 baz puan düşmesinin borsayı nasıl etkileyeceği knusunda görüşlerinizi öğrnem istiyorum. yükseleceğini tahmin ediyosanız pegyo ve kchol alabilirim.sizce isabet olur mu?

Yorum

• naz
              Aktif
              • 17 Ağustos 2008
              • 373

sayın murat hocam

sayın hocam hpimiz zarar kurtarma cabasındayız sizin gibilere ihtiyacımız var gitmeyin yardımcı olun bizlere yol gosterin lutfen saygılar.
              istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• MAGGGMA
                ...................
                • 12 Haziran 2007
                • 1375

Sn Murat
                HEKTAS ta bir numara olurmu dersin...

Yorum

• oflazhan
                  Katılımcı
                  • 06 Mayıs 2008
                  • 95

Artık eskisi kadar çekici gelmiyor anlaşılan buraları. Bir yazı yazıldığında en azından en azından 7-8 kişi toplanırdı nolmuş diye ama şimdi görülen o ki yazılanlar sadece havada kalıyor ve görülmeden kaybolup gidiyor. Kısacası, kimseciklerin uğramadığı yada unutup gittiği bir yere sahibi de bir süre sonra arada sırada gelmeye başlar ve en sonunda kepenkleri kapatır kilidi vurur gider. Boşu boşuna dükkanda vakit geçirilir mi kimse gelmez ise! Yazılanlar çürür gider, zarar olur. Harcanan vakit kaybolur gider, zarar olur. Daha önce de buna benzer yazılar yazdım ama insan sonucu böyle görünce daha da isteksiz davranıyor. Sanırım ben de de bu başladı. Daha önce saatlerimi harcadığım siteye şimdi sadece birileri birşeyler yazmış mı diye giriyorum artık. Çünkü yazılanlar yeteri ilgiyi görmediği için artık boşuna diyorum herşey.

Yok kardeşim bizden yazar mazar olmaz Problemi kendimde görüyorum ve istifa ediyorum

Hocam takdir ve karar sizin tabiki ama borsa okadar diplerde gezdi ve milleti zarara soktu ki, sanıyorum birçok kişi benim gibi battı balık yan gider deyip bir süre bakmayayım bari moralim bozulmasın diye borsadan elini ayağını çekti. Bu nedenle belki 1 ay ne bu siteye ne de başka ekonomi siteleri bakmadım.

Piyasa yeni yeni canlanmaya başlamışken sizin tecrubeleriniz ve analizleriniz sayesinde küçük yatırımcı belki zararını biraz olsun çıkarabilir. Bu nedenle sizin yardımınıza ihtiyacı olan bizleri bu havada bırakıp gitmenizi istemem. siz herzaman az ve öz yazdınız, ama herzaman yön gösterici oldunuz.

tabiki takdir, karar sizin ama bence birdaha düşünün. görüşmek dileğiyle..

Yorum

• goldcat
                    Aktif
                    • 14 Şubat 2008
                    • 239

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ne istifası Sayın Erişkin, siz uğramıyorsunuz diye vede pek çok kişi hissede yakalanıp büyük zararlar yazınca benim gibi pek çok kişi yazmıyor sanırım. Madem buralardasınız önce bir Golds yorumu alabilirmiyim sizden. Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkürler.
                    Golds'ı kaçırdık ne yazıkki tavan oldu

Yorum

• ayer
                      Katılımcı
                      • 29 Şubat 2008
                      • 77

Üstadım biz küçük yatırımcıların sizler gibi değerli yazarlara ihtiyacı var.Bizleri bırakıp kurda kuşa yem etmeyin.Biz sizlerin yazdıklarınızı takip ediyoruz ve siz yazdıkça da izlemeye devam edeceğiz. Lütfen bizler için bir kere daha düşünün.

Yorum

• ARAGONN
                        Tecrübeli
                        • 11 Mayıs 2008
                        • 321

İki gündür yükselişe gün içi gördüğü en düşük fiyata yakın kapanış ile cevap vermesi biraz düşündürücü. Bir aldatmaca değil ise endeksin ilk düşüşüne daha sert bir aşağı tepki verebilir. 1,97 ve 1,9 destekleri takip edilmeli. Kırıldığı takdirde 1,7 yeniden görülebilir.
                        Hocam ilginizi teşekkür ederim.
                        HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• saydami
                          Katılımcı
                          • 22 Mart 2008
                          • 81

mrh

merhaba murat bey.

gerçekten emek verip hazırladığınız analiz programı gereken itibarı görmedi mi mutlak sizi ve bizleri üzere o kadar zahmet verilen iş sanki boşmuş gibi gelir yazan kişiye böyle duygulara ben de kapıldığım olmuştur bazen kuralları hiç'e sayar tamamen duygusal hareket ederiz işte o zaman kaybetmeye başlayınca ah lar vah lar çekilir gerçek yatırımcı alış-satış noktalarını unuttu mu kesin zarar yazar öyle değil mi ? bu gün nakit'e geçtim sizin kısa vade için ÖNEREBİLECEĞİNİZ HİSSE var mı şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

Nice mutlu yıllara, yeni yılda yazılarınız ve yorumlarınızla aramızda olmanız umuduyla
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• goldcat
                              Aktif
                              • 14 Şubat 2008
                              • 239

evet ya sayın erişkin yeni yılda yeni bir başlangıç yapalım ne dersin

Yorum

Working...
                              X

Debug Information