Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takibimizdeki YO lardan biri daha sert hareketlerine başladı.

EURYO 1,13 %7,61
    EURYO 1,14 +% 6,54
    EURO +305381 LOT

ARFYO 0,96 +0
    GRNYO 0,83 +0
    AKYO 1,70 -1,16

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

EURYO için dikkatli olmakta fayda var 0,9 USD (1,16 YTL) direnç seviyesi. Geçebileceğini düşünüyorum.

Last edited by Mur@T_ERISKIN; 11 Temmuz 2007, 21:58.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

üstad tebirkler euroyo uçtu bugün.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          üstad tebirkler euroyo uçtu bugün.
          İnş devamı da gelir

EURYO 1,28 +%12,28 TAVAN
          ARFYO 1,03 +%7,29
          AKYO 1,77 +%4,11
          GRNYO 0,84 +1,20

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

1,36 desteği güçlü duruyor. EURYO için kısa vadeli sat - al yapılabilir ama ben beklemekten yana oyumu kullanırdım.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

İki günlük ekspres alımlarından sonra DNZYO' nı da hem portöyüme hem de incelemelerime eklemeye karar verdim ne kadar da deniz satıp ekspres alsa da son gün alımları iki katı idi.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

FFKRL 4,34 +% 3,33 ile bugünün yükseleni oldu. EURYO direncini denedi ama geçemedi. Yine de yükselenler arasında. AKYO ve GRNYO dünkü fiyatında. Sadece kaybımız ARFYO -% 3,88

Anlamakta bazen güçlük çeksemde ARFYO nun klasik hareketleri olduğunu düşünüyorum. Umarım beni yanıltmaz.

Bu arada sadece yazan benim anlaşılan. :( :( Uzunca bir mesaj trafiğim olmuş geçmişe baktığımda.

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

FFKRL 4,34 +% 3,33 ile bugünün yükseleni oldu. EURYO direncini denedi ama geçemedi. Yine de yükselenler arasında. AKYO ve GRNYO dünkü fiyatında. Sadece kaybımız ARFYO -% 3,88

Anlamakta bazen güçlük çeksemde ARFYO nun klasik hareketleri olduğunu düşünüyorum. Umarım beni yanıltmaz.

Bu arada sadece yazan benim anlaşılan. :( :( Uzunca bir mesaj trafiğim olmuş geçmişe baktığımda.
                  Üstad , zamanla sorular gelmeye başlar merak etme ... Üyeler bizi tanımaya çalışıyor
                  https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Dragon
                    Bağımlı
                    • 09 Haziran 2007
                    • 941

Ben geldim
                    Üstad isgyo son durumu yazabilirmisin.2.25 den maliyetlendik.İyimi yaptık bilmiyorum saygılar.
                    Ben ben değilim,Sen olmayınca
                    Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben geldim
                      Üstad isgyo son durumu yazabilirmisin.2.25 den maliyetlendik.İyimi yaptık bilmiyorum saygılar.
                      Beklemeye devam. 2,2 YTL seviyesinin altına sarkmadıkça problem yok. Zaten yukarı devam eden bir kanal içerisinde 2,2 altında kaldığı sürece hisse yataya girer. 2,33 YTL seviyesi şu an direnç konumunda son üç ayda RJ ve EFG 4 er milyon lot satış yapmışlar. Son bir ayda da OYAK 5 milyon lotun üzerinde alım yapmış. Yabancı çıkışı sözkonusu ama Yerli fonların alımı olduğunu düşünüyorum. Şu an 2,33 YTL üzerine çıkarsa hareketi devam edecektir. Daha önce söylediğim gibi orta ve uzun vadede kazandıracak hisselerden bir tanesi. Fakat (2,11 USD) 2,7 YTL gibi tepe noktası bulunuyor. Zirveye yakın olması hissede yükseliş için hacimli seansların olmasını gerektirecek gibi gösteriyor.

Last edited by Mur@T_ERISKIN; 14 Temmuz 2007, 13:42.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

Ayen Enerji

1,25 seviyesinden bu yana yükselen bir kanal oluşturmuş. Bana göre haftalık ve aylık grafiklerde pahalı. Kısa vadede ani hareketlerde bulunabilir. Bu seviyelerden maliyetlenmek riskli olur. Günlük olarak bir üst kanalı zorlamış ama başaramamış yine de deneyebilir.

Aksu Enerji

Ayen ile benzer özelliklerde fakat durumu ona göre daha iyi. Yine de ben uzak durulmasında fayda görüyorum. En azından alım için tekrar alt kanal çizgisine dönüş yapacağını düşünüyorum.

Maliyet oluşturmak için alt kanal çizgilerinden alım yapılabilir.

Her iki tahtanın takasında 4 ayda bir bozulma yok. AYEN Enerji de Deniz Satıcı iştiraki Ekspres aynı miktarda alıcı. AKSU enerjide ise Denizin hafif bir alımı olmuş 4 ayda.
                        Last edited by Mur@T_ERISKIN; 14 Temmuz 2007, 14:17.

Yorum

• traiders
                          Yeni üye
                          • 23 Haziran 2007
                          • 15

Sayın Murat,
                          Oncelikle hosgeldiniz diyorum ve basarılar diliyorum..acıbadem hissesini de inceleyebilir misiniz..? tesekkurler..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

traiders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın Murat,
                            Oncelikle hosgeldiniz diyorum ve basarılar diliyorum..acıbadem hissesini de inceleyebilir misiniz..? tesekkurler..

Kısa vadede direncinden geriye dönmüş durumda (7,5 USD) 9,6 YTL, (8,1 USD) 10,30 YTL direnç seviyeleri aşılırsa yukarı çıkmaması için herhangi bir sebep yok. 9 YTL , 8,5 YTL, 7,2 YTL destek seviyeleri. Citibank %72 haziran takasını %76 ya çıkarmış. Yabancıların elinde olan bir hisse ama satış yememesi için de herhangi bir sebep yok. Çünkü 2005 yılında %56 takasa sahip citibankın bu maliyeti sadece 1,5 YTL civarındadır. Toplam ortalama maliyeti ise toplasan 2 YTL nı geçmez. Belki daha da aşağıları. 2003 yılında 0,5 YTL, 2005 yılında 2,5 YTL olan hisse şu an 10 YTL civarına gelmiş. PD/DD değeri 7,49 ile normal değerinin 7,5 katı üzerinde olduğunu gösteriyor.

Orta ve uzun vade göstergeleri pahalı diyor. Kısa vadede çıkış yaşanabilir. Hissen varsa taşıyabilirsin ama yeniden maliyetlenme için pahalı. Bol kazançlar.

Yorum

• ilker
                              Tecrübeli
                              • 02 Haziran 2007
                              • 196

Sn Murat, sayfanızda yo lar ile ilgili değerli yorumlarınızı yakından takip ediyorum, ancak benim elimde bir başbelası yo varki nasıl zarar ediyor ben uzun zamandır çözemedim. Boş bir zamanınızda sizden bir TSKYO yorumu alabilirmiyiz acaba? şimdiden teşekürler...

Yorum

• AO1453
                                Yeni üye
                                • 18 Haziran 2007
                                • 4

Sayın Murat Üstad , Vakkoda neler oluyor bir inceleme yaparak bilgi verebilir misiniz ? Cuma günü 8.15 değerini görüp hisse sonra 9.15 i görüyor. Raymondun bir beklentisi mi var acaba.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information