Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Uzun doji oluşumları dikkatimi çekti. Bu piyasadaki kararsızlığa işaret ediyor. Yukarı yada aşağı dönüş olması muhtemel genelde bu yukarı piyasalarda aşağı aşağı piyasalarda yukarı dönüşü ifade etsede ben bunu teknik analizle beraber kullandığımda çok yakında yukarı bir hareketi muhtemel görüyorum. USD grafikte UZUN süreli dip, YTL grafikte ise orta süreli dip seviyesinde hisse. EGCYO ise AVRYS ile aynı anda hareket etmekte.

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

FFKRL ben takip ediyordum birkaçgündür,henüz almak için karar veremedim...
      yanlız bana ucuz gibi geldi...

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        FFKRL ben takip ediyordum birkaçgündür,henüz almak için karar veremedim...
        yanlız bana ucuz gibi geldi...
        Merhaba MAGGGMA takipe alındığı zaman zaten 4,04 - 4,20 arasındaydı. Hisse bundan sonra kısa sürede iyi prim yaptı ve geri çekildi ve tekrar yükseliş kanalına girdi. Ama yine önünde 4,20-26 seviyelerinde güçlü bir direnç var. Bu seviyeleri alım için uygun ama yükseliş için karar veremedim.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

Bu arada umarım TKSYO almamış yada zamanında satmışsındır. Hissenin risk teşkil ettiğini söylemiştim sana yanılmıyorsam.

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu arada umarım TKSYO almamış yada zamanında satmışsındır. Hissenin risk teşkil ettiğini söylemiştim sana yanılmıyorsam.
            epeyce al sat yaptım.
            bugün 1,70 maliyetle 1,60 çıktım
            1,52 ye tekrar girdim...

Yorum

• matei
              Aktif
              • 26 Haziran 2007
              • 84

slm sn. mutat bey bi sorum olacak. bir süredir deva hisselelerini takip ediyorum. şuanda çok düşük fiyatta. 18 seviyesini görebilen bir hisse. cuma günü ise 12 de kapattı. orta vadede karlı bir yatırım olabilir gibi. bu konuda bir fikir verebilirmisin.
              Last edited by matei; 02 Eylül 2007, 14:45.
              dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                slm sn. mutat bey bi sorum olacak. bir süredir deva hisselelerini takip ediyorum. şuanda çok düşük fiyatta. 18 seviyesini görebilen bir hisse. cuma günü ise 12 de kapattı. orta vadede karlı bir yatırım olabilir gibi. bu konuda bir fikir verebilirmisin.
                Göreceli olarak ucuzlamış gözüküyor. Ama gerçekte ucuz mu?

Asıl sorulacak soru hisseleri toplayan yabancıları maksatları ne? Şirkete kalıcı olarak yatırım yapmak mı? (Sahibi olmak mı?) Yoksa bir süre sonra satışlar ile yüksek karlar elde etmek mi?

1998 den bu yana yükselişini sürekli sürdüren bu hisse şu an PD / DD olarak 2,34 kat pahalı işlem görmekte ve Bir senelik takas değişimi virmanlarla tek bir aracıda toplanmış gözüküyor. Şimdi bu hisseleri dağıtacaklar mı yoksa ellerinde tutup şirkete ortak olmaya devam mı edecekler? Asıl olarak bu hisseleri kim topladı? Halka açıklık oranının %87 olduğu düşünülürse sadece şirketin %80'i tek aracıda toplanmış durumda.
                02.09.2006

02.09.2007

Benim görüşüm kısa vadede yönü yukarı olsa da orta ve uzun vadede endekse bağlı düşüşler yaşayabilir ve tekrar dip kanal çizgilerine çekilebilir.

YTL DOLAR Uyuşmazlığı var gibi ama Programdan kaynaklanan birşey. Düzeltemedim. Ama yine de hissenin çok yol katettiği görülmekte.
                Last edited by Mur@T_ERISKIN; 02 Eylül 2007, 15:32.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

1998 den bu yana 1 e 150 tarihi bir geriye çevirebilsek ne kadar güzel olur değil mi?

Bu da Endeks - Deva karşılaştırması

Yine de kısa vade düşünülebilir. Zaten uzun vade de şirketin geleceği etkili olacaktır. Ama yine de alınır mı bilinmez.

Yorum

• matei
                    Aktif
                    • 26 Haziran 2007
                    • 84

merhaba murat bey deva yorumunuz için teşekkür ederim.
                    bu hafta ihlas da büyük bir yükseliş oldu. acaba bu hareket nereye kadar sürer.
                    şimdiden teşekkür ederim.
                    dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      merhaba murat bey deva yorumunuz için teşekkür ederim.
                      bu hafta ihlas da büyük bir yükseliş oldu. acaba bu hareket nereye kadar sürer.
                      şimdiden teşekkür ederim.
                      İhlas hareketine 0,7 li seviyerdeki sert hareketiyle başlamış bir hisse ve %50 ye yakın bir getiri sağlamış durumda. Piyasada konuşulan rakam 1,5 olsa da ben bu hareketin daha sınırlı kalacağını hatta tamamlanmış olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir küsür milyon tek tuşla 1,13 ler çizilip tavana kilitlenen hissenin tekrardan bir milyon gibi tek tuşluk net satışlarla bozulması düşündürücü. Bu seviyelerden alım yapmak cesaret ister. Bekleyenler için bir risk görmüyorum fakat alımlar zarar yazdırabilir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

Ayrıca deva için bir flama sezinlesem de dikkat etmekte fayda var.

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

murat bey merhaba
                          nedersiniz euryoya bir giriş daha yapalımmı...

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            murat bey merhaba
                            nedersiniz euryoya bir giriş daha yapalımmı...
                            Zaten yukarı çıkışta erken de olsa EURO nun çıkış yapması ile riske girdiğini ve yeni alım yapılmamasını belirtmiştik. Bugüne kadarki en büyük zararlarım ise düşen hisselere girmekten gerçekleşti. Ama alım yapmasakta yine de takip, uzunca bir süre sürünebilir.

Yorum

• sozcelik
                              Katılımcı
                              • 22 Haziran 2007
                              • 66

Günaydin Murat Bey,
                              Tskb Ile Ilgili Düşünceniz Nedir? Yükseliş Sürer Mi Yoksa 1,80 Li Rakamlara Dönermi Yine.
                              :cool:

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Günaydin Murat Bey,
                                Tskb Ile Ilgili Düşünceniz Nedir? Yükseliş Sürer Mi Yoksa 1,80 Li Rakamlara Dönermi Yine.
                                1,92 USD ilk direnç seviyesi diyebilirim. Çıkışı için herhangi bir tehlike gözükmüyor. Yine de endekse bağlı hareketleri olacaktır. Geri dönüşü ise bu hisse için tehlike yaratmayacaktır. Kısa sürede tekrar yönünü yukarı çevirecektir. 1,92 USD seviyesi kırılırsa yukarı hareketi devam eder.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information