Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • financer
    Bağımlı
    • 08 Mayıs 2008
    • 128

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günlük grafik o kadar güzel ki.60 dakikalıkta ise bir yatay bir yükselen trend var. Bugün son dakikalarda yükselen olmaz dediler. Bakalım yarın ne diyecekler. O yüzden :a85: bakalım nooolcek financer kardeşim.

Bugün olan aynen buydu:10_1_129v:
    tamam üstad. ben 1-2-3 tıp dedim bile:7_9_6v:
    [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• CESUR1985
      Aktif
      • 27 Ekim 2007
      • 360

Fener

üstadim Fener Emin Adimlarla 68,50 Oldu Böyle Bozuk Günlerde Dün %3 Bugün %5 Artida Yorumunuz

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        üstadim Fener Emin Adimlarla 68,50 Oldu Böyle Bozuk Günlerde Dün %3 Bugün %5 Artida Yorumunuz
        Yeni alım yapacaksanız aşağılara stoploss koyarak işlem yapınız (%5 - 10 gibi). Eğer elinizde varsa hissenin dönüşünü beklemeden satış yapmak mantıksız olur. Hissede şu an sürekli zirve çalıştığı için nereden döneceğini kestirmek zor. Özellikle 62 ve 58 seviyeleri destek olarak çalışacaktır. Hisseler toplu ve adamların satış yapmaya niyeti yok gibi görünüyor. Ama yine de bu tür hisselerde (düşüşte nasılda düşmedi çıkarken fırlar gider) bu tür duygular uyandırılarak endeksin yükselişinde satış gerçekleştirebilirler. Dikkatli olmakta fayda var.

Yorum

• CESUR1985
          Aktif
          • 27 Ekim 2007
          • 360

üstad 60,00 Maliyet Bilmiyom Gs Yi Gecirirler Belki

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

üstad 60,00 Maliyet Bilmiyom Gs Yi Gecirirler Belki
            Fener Galatasarayı asla geçemez. Unutun gitsin.:36_1_13:

Yorum

• CESUR1985
              Aktif
              • 27 Ekim 2007
              • 360

Gsray

üstad Fener Galatasarayi Zaten Gecemez Bende Koyu Gsliyim Fakat Hissesini Aldim Gs Pahali Diye Bi Fiyat Hedefin Vardir Fener Için

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

üstad Fener Galatasarayi Zaten Gecemez Bende Koyu Gsliyim Fakat Hissesini Aldim Gs Pahali Diye Bi Fiyat Hedefin Vardir Fener Için
                Neye göre pahalı? Fiyatına bakıpta sakın aldanmayın. Galatasarayın PD/DD değeri sadece 1,7. Fenerbahçenin ise 19,79. Defter değerinin 20 katı üzerinde seyreden bir hisse söz konusu. Bim de 13 katı pahalı ama 30 binlira iken de 10 katı fazla idi. Yani şu an 30 katı fazla olması gerekirken bunu yatırımlarıyla neredeyse sabit tutmayı başarmış. Nasıl mı? Sermayesi 25 milyon olan şirket sadece 2007 yılında 108 milyon kar açıklamış. Özsermayesi de bu karla 199 milyon olmuş. Şu kara bakar mısınız? Dehşet. 2008 / 3 aylıkta da 35 milyon kar açıklamış. Bu şirkete 13 katı fazla iken de yatırım yapılır. Bagfaş pahalı gibi ama sadece 2,89 PD/DD değeri var. Fener ise farklı. Açıkçası fener bunu başarabilir mi bilmiyoruum.;)

Yorum

• oflazhan
                  Katılımcı
                  • 06 Mayıs 2008
                  • 95

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn. oflazhan daha önce de sormuştunuz sanırım. O zaman demiştim ki 26,5 ve 24 seviyeleri destek. Özellikle de 24 seviyesine gevşemesinin daha iyi olacağını belirtmiştim. İlk destek çalışmış fakat alımlar güçlü olmadığı için endeksle beraber tekrar test edilerek destek aşağı kırılmış. Toparlanma gözükse de ben 24 seviyelerine gevşeyeceğini düşünüyorum. Zaten diyorsunuz ki 29 maliyetim var. 26,5 tekrar geçilir ve yükselirse maliyetinize gelir ve geçer. Eğer düşer ise 24 seviyesini bekleyin derim. Bu seviyenin görülmesi hisse için sağlıklı olacaktır.
                  teşekkürler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

SAHOL çıldırmış olmalı.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

Maalesef IBTYO bozuldu. Şimdilik uzak duruyorum.

Yorum

• sakirksd
                        Tecrübeli
                        • 23 Haziran 2007
                        • 209

üstad,8 -9 aydır elimde grnyo var.gelen haber bedelsiz sermaye arttırımının bana faydası nedir.başvurmam gerekli mi?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

sakirksd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          üstad,8 -9 aydır elimde grnyo var.gelen haber bedelsiz sermaye arttırımının bana faydası nedir.başvurmam gerekli mi?
                          Bedelsiz sermaye artırımı şirketin piyasaya elindeki kar, sermaye yedekleri ve kar yedeklerine göre hisse ihraç etmesidir. Dolayısı ile sermaye arttırımı kadar hisse de elinizdeki senet sayısına göre size verilir. Bu oran kadar da piyasa fiyatı düşürülür. görünürde ne kar ne de zarar olur sizin için ama daha sonraki günler için hisse fiyatı ucuzlamış sayılır. Herhangi bir başvuru yapmanız gerekmez. Bölünme günü elinizde hisse var ise iki - üç gün içerisinde yeni hisseleriniz elinize geçer.

Yorum

• tractact
                            TOBOma
                            • 19 Kasım 2007
                            • 560

tam grafik yolluyordum, konuyu kapatmışsınız :(

...

Yorum

• betaserc
                              Aktif
                              • 09 Nisan 2008
                              • 259

Murat üstad oltaya takılanlar topiği iyiydi be, niye kapattın ki? Yalnız YYGYO'ya üzüldüm. Çünkü 82'den el salladım, sanki gevşeyecek gibi geldi maliyet 89 olunca korktum. Bakalım DGATE ne yapacak?

Yorum

• goldcat
                                Aktif
                                • 14 Şubat 2008
                                • 239

Sayın Erişkin, ISFIN'de sert düşüşlerin ardından 2 gündür 0,55' de tutunuyor, aşırı satış olmasından dolayı yakında sert bir tepki yükselişi yapabilir gibime geliyor. Teknik olarak görünüm nasıl sizce.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information