vanetler mehter takımı gibi 1 ileri 1 geri allah sonumuzu hayretsin ne olacak bakalım bunun sonu
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4.32 üstü kapanışlar olursa güzelleşecek. dünkü hareket güdük kaldı...izlemeye devammmyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanetler mehter takımı gibi 1 ileri 1 geri allah sonumuzu hayretsin ne olacak bakalım bunun sonu
Yorum
-
yukardaki hisselerin tekniği bana hazır oldukları inancı oluşturdukları için emin olmak maksadı ile size sormuştum.ancak sayın simurg işmiz dolayısı ile steye girşlerimiz sığ olduğu için, 25 mesaj stop! una takılmak zorunda kaldık.Ama KLBMO 058 alış 072 SATIŞ VKFY 082alış 103 SATIŞ la kapattık allah berket versin.tşk ederim. saygılar sunarımmehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg KLBMO,VKFY hakında yorum alabilirmiyiz emeğiniz için teşekkür ederim''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTakibimizdeki Bjkas , trendine devam ediyor... Listeye aldığım olmuksa ya dikkat.... ;)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOLMKS alım aralığı ne olmalı szice sn simurg
tşk ler4.50 direncini gördü bugün. bu direnci kırabilirlerse 4.64 hedefinde sıra...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.16 -4.26
Yorum
-
hisse de düzeltme başladı. 1.23 -1.20 desteğine kadar sarkabilir...tutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANELT den çıkamadık hocam.
Geri mi döndü nedir??
Yorum
-
Verelim mi dersin üstad 1,27 lerden....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse de düzeltme başladı. 1.23 -1.20 desteğine kadar sarkabilir...
Yorum
-
Tavisiye yok............tutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVerelim mi dersin üstad 1,27 lerden....
Yorum
-
1.62 direnci üstünde tutunamıyor bir türlü... 1.55 stop olması kaydıyla tutulabilir...c1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg kozaya bakabilirmisiniz müsaitseniz.
Yorum
-
Kafayı sıyırcam ya üstad.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavisiye yok............
Dün Karabükteki biladerim Kardemir al dedi , deli yükselcek dedi.
Küçük lafı dinlemek gerekiyormuş demek ki.
KRDMD de hedef 0,80 diyolar üstad.
Hafta sonuna kadar. Ne dersin?
Yorum
-
hocam olmks için çok teşekkür ederim 1günlük beklemeyle 4.24-4.50 arası trade yaptım çok iyiydi direnç olduğunu bilmiyordum sabah 4.50 yazdım en yüksek orayı görmüş ve gitmiş 1.seans.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.50 direncini gördü bugün. bu direnci kırabilirlerse 4.64 hedefinde sıra...
golds a ve mrtggye girdim ama bunlar için yorumunuz ne olur hocam listenizde vardı hedefler neresi acaba
emekleriniz için çok teşekkürler şimdiden:081:
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
Yorum