sayın simurg KLBMO,VKFY hakında yorum alabilirmiyiz emeğiniz için teşekkür ederim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg KLBMO,VKFY hakında yorum alabilirmiyiz emeğiniz için teşekkür ederim
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNOT:Sorularına cevap isteyen eski yada yeni üyelerden 25 mesajı geçmemiş üyelerin sorularına cevap yazmayacağım. Mesaj sayısı az olan arkadaşlar, foruma zaman ayırsınlar.Biz de seve seve soruları cevaplayalım... Ne kadar paylaşım o kadar hizmet....
Sadece lütfen diyoruz Sn MehmetCengiz.... LÜTFEN.....
Saygi esastir... Yalniz o saygiyi hakketmek gerek.....
Yorum
-
volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam bulaştık bir anelte,ne olacak bunun sonu ,1.29-1.33 bandına vurup vurup geri geliyor,işin garibi,bu endeks yükselişinden tam olarak faydalanmadı da,yani potansiyel süper,ama bir türlü harekete geçemiyor,bende kararsız kalıyorum,acaba sabırlı olmak gerekirmi ne dersiniz,siz geleceğini nasıl okuyorsunuz bu kağıdın
Anelt gidiyor inşallah...
Yorum
-
Yapmayın böyle aradan zaman geçsin o kadar alışacaksınız ki bişeyller paylaşmak için hep yazacaksınız,yazmaktan kendinizi alamayacaksınız,bi bakacaksınız kaç 25 mesajınız olmuş..dert etmeyin..Böyle yaparsanız ayıp olur..Sakın yanlış anlamayıntredas Nickli Üyeden Alıntımesaj 24
Yorum
-
Sn trades, ince zekanıza hayran kaldım doğrusu..
2 günlük istirahhatten sonra pozitif enerjinizle foruma katkıda bulunursanız sevinirim.;)
Yorum
-
1.42 desteği üstünde tutunmayı başarırsa yukarı tepki gelecektir...c1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg hacam vesbe yorumu yapabilirsiniz.1,48 den sattık tekrardan 140 lardan girmek uygun olur mu yorumlarsanız sevindirirsiniz
Yorum
-
Kendisi yeni bir forum açtı. Google de arama yaparsanız bulabilirsiniz...yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam buarada Sayın Pehlivan'ı sitede buaralar pek göremiyoruz bilginiz var mı?Saygılar..
Yorum
-
Prkte: Tut konumunda...murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hacam prkte ısamlaj vokko nun yorumunu yaparmısın teşekkurler
Vakko: 0.48 direncini zorlayabilirler. Bu direnç kırılmadan trend başlmaz.
ısamb:0.41-0.42 band direnci hacimle izlenmeli...
Yorum
-
haftalik takip listem...
akipd-anelt-bjkas-bossa-bimas-celha-comdo-fnsyo-dobur-golds-ipmat-hdfyo-kartn-mrtgg-pnsut-olmks-tekfk-tuddf-thyao-tektu-ucak-varyo-yygyo
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Simurg, ben Paşa oldum
Nasıl, yakışmış değilmi?
Ahahahah avatarda cukkk oturmus... Helal olsun pasam...

Kücücük bir hatirlatma... yanilmiyorsam hocamiz netten cikti...
Yorum
Yorum