simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hissemiz 4.00 a da yaklaştı sayılır, tutmaya devam..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaklaşık 3 aydır 1.80 den listemize tuttuğumuz şeker piliç orta vade hedefimn olan 3.50 fiyatına ulaşmıştır. Ota vadeci olan dostlarım karlarını realize edebilirler. Uzun vadeciler ise hedef olarak 4.10 -5.00 i beklemeye devam edebilirler.
Yorum
-
4.10 hedefimize de ulaştık. 5.00 kaldı ....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaklaşık 3 aydır 1.80 den listemize tuttuğumuz şeker piliç orta vade hedefimn olan 3.50 fiyatına ulaşmıştır. Ota vadeci olan dostlarım karlarını realize edebilirler. Uzun vadeciler ise hedef olarak 4.10 -5.00 i beklemeye devam edebilirler.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.10 hedefimize de ulaştık. 5.00 kaldı ....
ramazan dan önce iyi kullandılar bu fırsatı ramazanda da biraz daha çıkabilir ama sonra ....
Yorum
-
Bana sorsan 5.00 in de ötesi var da riske gerek yok.Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterramazan dan önce iyi kullandılar bu fırsatı ramazanda da biraz daha çıkabilir ama sonra ....
5.00 bizim için son durak.Sonrasında iyi yolculuklar dileriz.
Yorum
-
krtonsanın iştiraki olan selka hold. ile birleşmesi daha önceden bilenen şeydi zaten. Bu haberin çok etkileyeceğini kısa vade için sanmam. Ama teknik açıdan bakarsak hissenin gerildiğini düşünüyorum. Bir tepki hareketi yaşanabilir.Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad karton hareketlendi gelen haber ne yönlü etki eder sence..klasik bi yukarı yapar gibi yaptı sonra geri çekildi haberden sonra
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtonsanın iştiraki olan selka hold. ile birleşmesi daha önceden bilenen şeydi zaten. Bu haberin çok etkileyeceğini kısa vade için sanmam. Ama teknik açıdan bakarsak hissenin gerildiğini düşünüyorum. Bir tepki hareketi yaşanabilir.
sağol hocam ;)
Yorum
-
simurg dostum yazdıklarını takip ediyorum ve seni tebrik etmek istiyorum allah sana ve hepimize bol bol kazançlar versin. bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Yorum
-
Teşekkür ederim. Dualarınatolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg dostum yazdıklarını takip ediyorum ve seni tebrik etmek istiyorum allah sana ve hepimize bol bol kazançlar versin. bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.
katılıyorum. Allah bugün bize FED bereketi versin...
Yorum
-
simurg dostum askere gidicem ve olan parayı uzun vadede değerlendirmek istiyorum bununla ilgili aklında bir hisse senedi varmı görüşlerini yazabilirmisin şimdiden teşekkürederim
Yorum
-
yatırımcısına asla zarar ettirmeyecek senetlerden bağfas benim gözümde hala ucuz bir hisse. Uzun vade düşünebilirsin. Bol kazançalrtolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg dostum askere gidicem ve olan parayı uzun vadede değerlendirmek istiyorum bununla ilgili aklında bir hisse senedi varmı görüşlerini yazabilirmisin şimdiden teşekkürederim
Yorum
-
Ege gübre derim ben.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatırımcısına asla zarar ettirmeyecek senetlerden bağfas benim gözümde hala ucuz bir hisse. Uzun vade düşünebilirsin. Bol kazançalr
Zoren.
Göm git.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum