Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Alışkanlık gereği olsa gerek senet analizlerine pazar günü motive olabiliyorum. Bugün dinlenme günü sayılır, hoş görün... Yarın bakalım senetlerimize...;)
Simurg Hocam,,pazar günü bitiyo 20 dakika kaldı,,iyi geceler hocam
Simurg Hocam,,perşembe günü borsa 23000 altına gelince 5.65 den ENKAI almıştım,,cuma günü 5.65 de özellikle satışlar çoktu,,5.55 kapadı hocam,,
5.65 kırılması iyi olmadı diye düşünüyorum,,önümüzdeki hafta 5.65 üstüne atak yapabilir mi?yoksa yeni destek arayışlarına mı girer?
tutup,,tutmamak arasında kararsız kaldım,,göstergeleri bozuldu diyebilirmiyiz,,
sizin şahsi düşünceniz nedir?
saygılar,,kolay gelsin
5.60 da günlük bb desteği vardı, bu desteğinin altında kapanış yaptı. Göstergelere bakarsak satışlar muhtemelen devam edecek .5.10 desteğine kadar bir sarkma olabilir. 5.60 üstü alımlar ise pozitif görünüm sağlayacaktır.
Pirimli bir senet.İndikatörler yavaş yavaş bozulmaya başladı. 3.16 üstünde kapanışlar yapmadan yeni bir yükseliş dalgasından söz edilmez. 2.84 stop olması kaydıyla şimdilik tutulabilir.
anelt:1.20 direncini kırdı. Bu seviye üstünde kaldığı sürece yükseliş dalgası sürecektir.1.56 kısa vade hedef direnci olacaktır.
tav:İndikatörler güzel duruyor. 2.88 direncinde. Bu seviye aşılırsa 3.00 direncini zorlayacaklardır.
akgrt: 2.38 direnci hacimli yukarı geçilmeden pozisyon açmak riskli...
üstad Durdo Için Görüşleriniz Nedir Malum Seçim Zamani Kağidi
seçim yarar mı yaramaz mı bilelemem. Böyle bir benlentiyi kullanabilirler. Teknik açıdan .1.93 altı negatif görünüyor. Bu direnç hacimli geçilmediği sürece uzaktan izlebilirsiniz...
hocam tekfk 1.seans tavan oldu.gelecek nasıl duruyor.girilir mi buralardan.
senetteki trend devam edecektir. Çok daha önceden listeme aldığım için, buralardan yeni maliyetler için bir şey diyemem , yeni maliyetler risk taşır.. Elinde olanlar , 0.48 i stop yaparak tutmaya devam edebilir...;)
Simurg Hocam,,KOZAA nın aşağı,,yukarı yönlü hareketlerini düzeltme olarak düşünürsek,,hedef satış aralığı olarak hangi rakamlar düşünülebilir?
Sizin kişissel görüşünüz nedir?
Simurg Hocam,,KOZAA nın aşağı,,yukarı yönlü hareketlerini düzeltme olarak düşünürsek,,hedef satış aralığı olarak hangi rakamlar düşünülebilir?
Sizin kişissel görüşünüz nedir?
Saygılar,,İyi çalışmalar
1.41 de tutunduğu sürece yükseliş trendi devam edecek demiştim. 1.45 üstü kapanışlarda hedef 1.63olacaktır..
Yorum