hocam bende hekts ta kaldım uzun zamandır maliyetimdeyim 0.63 denedi geçemedi .direnmeyemi çalışıyor güçmü topluyor sizin açınızdan durumu nedir acaba saygılar şimdiden teşekkürler.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.19 önemli. burayı destek yapmayı başarırsa 1.57 hedefi kısa ve orta vade için hedef olarak seçilebilir. 1.19 altına sarkmalarda 1.11- 1.07 seviyelerine kadar düzeltme görülebilir..usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekfk güzeldi.hocam bir de anelt in grafiğini inceler misiniz.direnöleri ve stoplossu nereler...
Yorum
-
2.30 üstünde tutunmazsa düzeltme gelme olsalığı yüksek. 2.22 ilk desteği.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam derim desem ben de yorum alabilir miyim derimle ilgili
Yorum
-
Dün hacimli satış yemiş. 0.59 desteğine kadar sarkmış ve tepki gelmiş. 0.59 desteği hacimli kırılırsa stop yapılmalı. 0.62 hacimli geçilmeden de kalıcı bir yükselişten söz edilemez.carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bende hekts ta kaldım uzun zamandır maliyetimdeyim 0.63 denedi geçemedi .direnmeyemi çalışıyor güçmü topluyor sizin açınızdan durumu nedir acaba saygılar şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
-
Liste dışında kalıp uçanlardan olmasın....ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 çeşit hissem var birisi de yok listede.
Ey güzel Allahım sana geliyorum.
Yorum
-
Alışkanlık gereği olsa gerek senet analizlerine pazar günü motive olabiliyorum. Bugün dinlenme günü sayılır, hoş görün... Yarın bakalım senetlerimize...;)
Yorum
-
Bir tek anelt vardı 1.10 maliyetli,perşembe günü 1.20den kaptırdık malı.:040:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterListe dışında kalıp uçanlardan olmasın....
Enver hocaya takılayım diyorum seçim öncesi bilme stock kardeşim ne der?
ANZ ve KUTİ' den sonra bir de hoca is sed det olmayalım.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Simurg Hocam,,perşembe günü borsa 23000 altına gelince 5.65 den ENKAI almıştım,,cuma günü 5.65 de özellikle satışlar çoktu,,5.55 kapadı hocam,,
5.65 kırılması iyi olmadı diye düşünüyorum,,önümüzdeki hafta 5.65 üstüne atak yapabilir mi?yoksa yeni destek arayışlarına mı girer?
tutup,,tutmamak arasında kararsız kaldım,,göstergeleri bozuldu diyebilirmiyiz,,
sizin şahsi düşünceniz nedir?
saygılar,,kolay gelsin
Yorum

Yorum