zekican9 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Teşekkürler, koza ile ilgili en son yorumumu okursanız sevinirim.
-
2.17 hacimli kırlırsa ve bu sevyenin stop olması kaydıyla tutulabilir. İndikaörler bozulmaya başlamış...hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaaay simurg hocam buralarda. merhaba iyi geceler. yakalamışken akgrt yorumlarını ve analizleinizi mümkünse alabilirmiyim. teşekkür ederim.
Yorum
-
Daha farklı bir format olsa iyi olacak...;)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakalim Işe Yarayacak Mi:d
Yorum
-
Sn Hocam geç mi oldu bilmiyorum zamansızlıktan farkedemedim, rahatsızmışsınız sanırım, geçmiş olsun.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Hocam geç mi oldu bilmiyorum zamansızlıktan farkedemedim, rahatsızmışsınız sanırım, geçmiş olsun.herif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut un yazısından ogrendım gecmıs olsun. allah saglıklı eylesın ınsaallah gerısı yalan.Teşekkür ederim...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçmiş olsun
Acil şifalar.
Kusra bakmayın geç oldu.
Yorum
-
5-6 kademenin olsalığı mı olur. Lütfen ama... 1.05 üstünde kaldığı sürece trendi devam eder...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg anelt destekleri kaç acaba 1 altına gelme olasılığı nedir
Yorum
-
epeydir yazamadım simurg hocam geçmiş olsun,bjkas yi soracaktım,maliyet 2.70 şuan 1.90 biraz allttan takviyeley maliyet düşürdüm ama ne yapmamı önerirsiniz burda satıp gene geri gelmesini bekleyip ordan alıp devammı edeyim,yoksa hiç dokunmadan 2 yi geçmesinimi bekleyeyim,yönü nasıl duruyor acaba,yardımcı olursanız çok sevinirimrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
trend yönü yukarı. 1.87 üstünde tutunuyor olması güzel. bu destek hacimli kırılmadığı sürece senet tutulabilir...volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterepeydir yazamadım simurg hocam geçmiş olsun,bjkas yi soracaktım,maliyet 2.70 şuan 1.90 biraz allttan takviyeley maliyet düşürdüm ama ne yapmamı önerirsiniz burda satıp gene geri gelmesini bekleyip ordan alıp devammı edeyim,yoksa hiç dokunmadan 2 yi geçmesinimi bekleyeyim,yönü nasıl duruyor acaba,yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorum
-
Sayin Simurg Hocam Kipa İLE Tektu'nun zamanı geldi gibi Kiprdaniyor Gibiler KİPA GÜN VE HAF Tl Bazda Pozitif Ancak Usd Halen Negatif TEKTU HEM TL BAZDA HEMDE USD BAZINDA GÜN HAF POZİTİF Sizce Sirasi Geldi Mi Kaçtan Maliyet Uygun Olur Görüşşünüzü Alabilirmiyiz Teşekkür Ederim
Yorum
Yorum