polat ikiside dağıtılıyor senetlerinin dikkatli ol.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
üstad yorumunu bekliyorum iyi çalışmalardekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ereğli ve vakıf bank için görüşleriniz nedir ereğli için 3.32 ye kadar geri gelebilir demiştiniz daha önce bu görüşünüzü hala savunuyomusunuz bi bakarsanız çok sevinirim birde üstad vakıfbank içinde biyorum alabilirmiyim lütfen bekliyorum yorumunuzu iki kağıt içinde çok tşk ler iyi çalışmalar
Yorum
-
Factoring, büyük miktarlarda kredili satış yapan işletmelerin bu satışlardan doğan alacak haklarının “factor” veya “factoring şirketi” denilen finans kuruluşlarınca satın alınması işlemidir. Kısaca factoring, fon oluşturmak amacıyla ticari alacakların satılmasıdır.
Ticari alacaklar tahsil edilemezse bu şirketler bayağı zorlanır. Yani krizden bu şirketler fazlasıyla etkilenir.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyi geceler koza ve ıpmat taki çıkış nereye kadar sürer
Koza: (kısa vade değerlendirmesi)Daha önceki analizlerimde 0.95 ve 1.02 dirençlerine dikkat çekip bu dirençlerin hacimle geçilmesi halinde hızlı bir yükselişten söz edilebileceğini yazmıştım. Düşen kanalı hacimli kırarak yükselişi (1.00) başlattılar. 1.22 direncini de zorlanmadan geçtiler. kısa vadeli yükseliş kanalına baktığımızda 1.36 kanal direncini geçerek yeni bir kanala geçtiler. Önümüzdeki işlem günlerinde 1.36 üstünde kalması iyi olacaktır. aksi taktirde 1.22 lere kadar bir geri çekilme görülebilir. 1.22 kırılmadığı sürece tutulması gerektğini düşünüyorum. Hedef dirençlere gelince kısa vade içinde izlenmesi gereken noktalar.. 1.45-1.52-1.62 dirençleridir.
Orta -uzun vade : 1.10 üstünde tutunduğu sürece 2.10 direnci hedef olacaktır.
Yorum
-
sırayla geliyorum...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad yorumunu bekliyorum iyi çalışmalar
bayağı bir mesaj birikmiş....
Yorum
-
TEŞEKKÜRLER ÜSTAD BEKLİYORUM BEN SAOL ŞİMDİDENsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersırayla geliyorum...
bayağı bir mesaj birikmiş....
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam sktas ve kutpo nasıl yorumlayabılırmıısnız tesekkur ederım
kutpo: haftalık garfiğinde bb daralmaya başlamış. Yukarı ya da aşağı bir kırılma ilerleyen zaman içinde gerçekleşecektir. Dikkatimi çeken bu grafikte; 0.85 desteğini kırmasına rağmen stch indikatörünün yukarı kıvrılmasıdır. Bu pozitif uyumsuzluktur.2. bir husus Stch de oluşacak olan son dip seviyesi öncekine göre daha yukarıda gerçekleşecek gibi. Bu aslında trend değişimi için bir sinyal olarak algılanabilir. Şu haliyle 0.69 a kadar bir düşüş görülme olsalığı yüksek olsa da bu son düşüşlerin bir tuzak olabileceğini de göz ardı etmeden trendi izleyelim. 0.69 hacimli aşağı kırılırsa kesinlikle stop yapılmalı. Bu destek üstünde kaldığı sürece orta vadeli hedefi 0.90- 1.13 olcaktır.
Yorum
-
Daha önceki analizim de 6.10 üstünde tutunamazsa düzeltme gelecektir demiştim. Nitekim bekledğim gibi oldu. şu haliyle 6.15 kırılmadan ciddi bir yükselişten, 5.70 de hacimli olarak aşağı kırlmadan herhengib bir düşüşte söz edemeyiz. O yüzden 5.75 ve 6.15 aralığındaki hacimli alımlar ya da satışlar senedin yönü konusunda size bir fikir verecektir.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Müsayit olduğunuzda AKENR için Son değerlendirmenizi örğrenebilirmiyiz..
Teşekkürler..
Yorum
-
3.06 da büyük bir direnci var. Bu direncin hacimli geçilmesi ve bu seviye üstünde tutunması halinde yükselişini sürdürecektir. aylık macd indikatörü yeni al vermek üzere, yukarı yönlü iyi bir hacimle al verebilir ancak. yoksa senette bir düzeltme gelecektir. 2.78 kırılırsa ilk stop uygulanabilir...iyiniyet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSİMURG HOCAM BEN DE HAFTASONU VANET teknik değerlendirme istiyorum.
mümkünse.
Yorum
-
0.19 günlük bb direnci idi bu direnci kırıp haftalık bb üst band direnci olan 0.22 direncinde kapandı. Bu direnç hacimli geçilirse senette yükseliş hızlanabilir ve ilk hedefi 0.32 olur. kısaca teknik olarak 0.19 kırılmadıkça tutulabilir...güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam birde menderes yorumu alabilirmiyim elimde az bir miktar var unutmak için aldıklarımdan
Yorum
-
0.68 ün üstünde kapanışlar yapmadıkça düşüş eğiliminde olacaktır. 0.64 desteğine sarkabilir. ...0.72 hacimle kırılırsa yükseliş başlayacaktır.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam mümkünse ben de cemts hakkında yorum almak istiyorum üzerinde biraz çalıştım bir de size sorayım dedim var mı güzel şeyler bu kağıtta yoksa yanlış mı görüyorum
Yorum
-
EREĞLİ:dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ereğli ve vakıf bank için görüşleriniz nedir ereğli için 3.32 ye kadar geri gelebilir demiştiniz daha önce bu görüşünüzü hala savunuyomusunuz bi bakarsanız çok sevinirim birde üstad vakıfbank içinde biyorum alabilirmiyim lütfen bekliyorum yorumunuzu iki kağıt içinde çok tşk ler iyi çalışmalar
3.38 seviyesini gördü senet. Bu seviyeden tepki geldi. gelen tepkiye baktığımızda oldukça zayıf görünüyor. Önümüzdeki işlem günlerinde 3.32-.3.34 destekleri hacimli kırılırsa düşüş hızlanacaktır. Bu seviyelerin üstünde tutunduğu sürece yükselişiçin güç toplmaya çalışacaktır.Genel görünüm negatif...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.04 hedefi teknik olarak senet ;3.62 seviyesinde tutunamadığı sürece mümkündür.Hatta daha aşağılara sarkabilir.3.62 üzeri alımlar ise senette yükseliş trendini başlatabilir.
VAKBN: 1.10 desteğini kırdı. bu desteğin üstüne kendini atamazsa düşüş sürecektir. bu seviye altındaki kapanışlar senedi 0.91 desteğine kadar götürebilir.
Yorum
-
Arclk: senete indikatörler bozulmaya başlamış. 1.64 altı negatif . Ben olsam bu seviyenin kırılması stop için bir sebeptir.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam,,müsait olduğunuz da ARCELİK ve ANHYT yorumlarını alabilir miyim?
Bu hafta,,düşüşün devamını bekliyor sunuz galiba hocam,,Hisse değerlerini düşündüğümüz de IMKB nin lokomotifi olan hisseler,,genellikle taban değerlerine çok yaklaştı,,örneğin KCHOL 2.0X,,GARAN 1.9X gibi,,düşüş devam etse de,,bi nokta dan tepki gelmez mi hocam?,,
Rubuni de Dow un dip seviyesi için 8500 de iken %20 aşağıları işaret etmişti,,bu öngörü de 7000 li seviyeler den bir yukarı dönüş olabileceği düşüncesi sağlıyor,,tabiki hepsi birer öngörü hocam,,net bir çıkarım da bulunmak gerçekten zor,,
ÇALIŞMALARINIZ DA BAŞARILAR DİLİYORUM,,
anhyt:1.26 kırılırsa kısa vadeli bir stop yapılıp seneti alttan almaya çalışabilirsiniz. 1.19 hacimli aşağı kırılmadıkça senet yükseliş potansiyelini koruyucaktır.
Yorum
-
Hatırlatma:
GÜN İÇİNDE İŞİM GEREĞİ YOĞUN OLDUĞUM İÇİN , FIRSAT BULDUĞUM ZAMANLARDA İSE ENDEKS-DIŞ PİYASLAR VE VOB ÜZERİNE YORUM YAZMAYA ÇALIYORUM. BU SEBEPLE, SEANS İÇİNDE SORULAN SORULARA ZAMAN AYIRAMIYORUM. SEANS SONLARINDA YA DA AKŞAMLARI SORULAN SORULARA FIRSAT BULDUKÇA YORUM YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM. UMARIM DOSTLAR, DURUMUMU ANLAYIŞLA KARŞILARSINIZ...
Herkese , bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Yorum
Yorum