Metur' u listemizde uzun vade tutmaya devam ediyoruz. yaklaşık 2 hafta önce listemize dahil ettiğimiz dnzyo'da bugün endeksin etkisiyle harekete geçti onu da listemiz de tutmaya devam ediyoruz.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
link-mert gıda- metur derken sanko da bugün iyi gidiyor bir şu kartn da başlasa tam süper olacak
Yorum
-
-

Yukarısı için 99 YTL geçilmeli. Haftalık bazda yavaş işleyen bir hisse karton. Sert hareketi yaptığı dönemi kaçırmıştım. O zamandan bugüne de düşüş trendine girmiş borsamın ilk hissesi. Sağlam ama kısa vadede birşey beklememeli.
akinakin'dan sevgiler.
Last edited by Mur@T_ERISKIN; 05 Temmuz 2007, 12:46.
Yorum
-
Hoşgeldin dostum, seni göremek gerçekten güzel aramızda. Katonda orta vade beklentim 110 zaten. Endeks giderken bunun hiç haraket etmemesi uyuz etti beni. Aslında orta vade için hala iyi durumda tutmaya devam ediyorum.Bu arada katkılarını bekliyorum siteye. Bol kazançlar.
Yorum
-
-
Teşekkür ederim dostum. Elimden geldiğince yazarım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldin dostum, seni göremek gerçekten güzel aramızda. Katonda orta vade beklentim 110 zaten. Endeks giderken bunun hiç haraket etmemesi uyuz etti beni. Aslında orta vade için hala iyi durumda tutmaya devam ediyorum.Bu arada katkılarını bekliyorum siteye. Bol kazançlar.
Yorum
-
Linki tutmaya devam ediyorum.Bfrende son iki gündür alımlar arttı. Her ne kadar beklediğim yükseliş dalgası henüz başlamamış olsada bu seviyeler artık bfren için dip olacaktır.
Yorum
-
Simurg üstad
Teknik ve takas analizini nasıl öğrenebilirim haftalardır siteleri araştırıyorum heryer paralı hiçbir kaynak yok yardımcı olmanız umuduyla.Saygılar yakupbulut53@hotmail.com
Yorum
-
Teknik analiz konusunda forumun yukarı kısmında borsa bölümümüz var. oarada birçok bilgi ve yorum mevcut.İşinize yarayacağını umuyorum. Sorularınızı özele yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım.yaakops Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg üstad
Teknik ve takas analizini nasıl öğrenebilirim haftalardır siteleri araştırıyorum heryer paralı hiçbir kaynak yok yardımcı olmanız umuduyla.Saygılar yakupbulut53@hotmail.com
Yorum
-
bugün listemizde yer alan sanko-dnzyo ve celha pirimliydi. Celha da hala belediğim hareket gerçekleşmedi 7.00 ni yarın yine deneyeceğini düşünüyorum. Kıramazsa geri gelecektir muhtemel.
Yorum
-
Listemize 170 den aldığımız bfrende bugün marbaş menkulün alımları etkiliydi. Devamı gelecektir, zaman içinde.
Yorum
-
Lisetemizde yer alan dnzyo 2. seans tavan olmasına rağmen geri gevşettiler. hareketin daha yeni başladığını söyleyebilirim, tutmaya devam ediyoruz.
Yorum
-
Bugün 1 seans yüzde 6 yapmasına rağmen endekle birlikte gevşedi.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLisetemizde yer alan dnzyo 2. seans tavan olmasına rağmen geri gevşettiler. hareketin daha yeni başladığını söyleyebilirim, tutmaya devam ediyoruz.
Bfrende alımlar yine bugünde devam etti.tutmaya devam ediyoruz.
Yorum

Yorum