serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN SİMURG.. KARARSIZ KALDIM ELDE TUTAYIM MI DİYE... 0,62 ÜSTÜNDE TUTUNACAK SANIRIM.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafiği güzel. Güzel olacak gibi 0.62 üstünde tutunursa.
İYİ AKŞAMLAR.. İYİ HAFTA SONLARI...
Yorum
-
Gubrf
Simurg hocam nasılsınız,,umarım keyifler yerindedir
Hocam,,GUBRF yorumunuzu alabilirmiyim?
Ben buralardan yukarıya yada aşağıya sert hareket bekliyorum,,
Uzun süredir,,sıkışık bir seyir izliyor,,23.70'in hacimli geçilmesi durumunda yolu açılır diye beklentim var,,o yüzden 22.90'dan pozisyon açtım,,
Borsanın yükselişinede geçmiş günlerde tepki verememişti,,o yüzden 1-2 gündür artan hacim beni umutlandırıyor..
Sizin şahsi düşünceleriniz nedir hocam
Yorum
-
toaso: Cuma günü hacimli alımlar geldi. 1.23 direnci aşılırsa 1.39 direnci hedef olacaktır.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoaso yorumu alabilir miyim hocam acil olaraktan direnci 1.21 bu kağıdın
bir de hocam sngyo 1.75i geçemedi yükseliş devam edecek mi onu da yorumlar mısınız teşekkürler
sngyo: 1.75 direncini kırması iyi oldu. Bu seviyeyi destek yapmayı başarırsa hedef direnç 2.30 olacaktır. 1.70 kısa vade için stop yeri.
Yorum
-
Garan :2.56 desteği hacimli kırılmadığı sürece garan tutulmalı. 2.68 direncini hacimli kırarsa 2.86 direnci ilk direnç olarak öne çıkıyor.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam anadolu yatırımın garanti analizi ne dersiniz garanti için 2.9 diyor ama bir de sizin görüşünüzü almak istedim zira siz de garanti için 2.68 direncini hedef gösteriyordunuz burayı aşma umudu var mı
Yorum
-
Parkte: Muhtemelen bir düzeltme yapacak.1.26 kırılırsa stop yapıp altlardan kademeli alımlar deneyebilirsiniz. 1.26 kırılmazsa tutmaya devam edilebilir...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Prkte Gerçi Yorumladiz.15 E Kadar Tutun Diyorsunuz.ama Bugünkü Durum Kar Satişi Mi .yorumlarsaniz.bi De Satiş Hedefi Neresidir.tşk.
Yorum
-
23.00 üstünde tutunduğu sürece pozitif seyrini sürdürecektir.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam nasılsınız,,umarım keyifler yerindedir
Hocam,,GUBRF yorumunuzu alabilirmiyim?
Ben buralardan yukarıya yada aşağıya sert hareket bekliyorum,,
Uzun süredir,,sıkışık bir seyir izliyor,,23.70'in hacimli geçilmesi durumunda yolu açılır diye beklentim var,,o yüzden 22.90'dan pozisyon açtım,,
Borsanın yükselişinede geçmiş günlerde tepki verememişti,,o yüzden 1-2 gündür artan hacim beni umutlandırıyor..
Sizin şahsi düşünceleriniz nedir hocam
Yorum
-
3.04 direncini kırdı. Burayı destek yapabilirse 3.60 kısa vade hedefi....CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Iyi Günler Asuzu Hakkinda Yorumlarinizi Alabilirmiyim Maliyetlenmek Uygunmu Bu Fiyatlardan Saygilar
Yorum
-
DOGUSAN'IN % 56,09'UNUN SATILMASI PLANAN OZELLESTIRME IHALESInazo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende dogub yorumu rica edecektim SİMDİDEN TESEKKURLER.
26 SUBAT 2009'A KADAR KAPALI ZARF ICERISINDE TEKLIF ALMAK VE DAHA SONRA
GORUSMELER YAPMAK SURETIYLE PAZARLIK USULU ILE GERCEKLESTIRILECEK.
-MATRIKS-
Yukarıdaki haber ile hareketlendi. Özelleştirme hikayesi bitine kadar spekülatif ahreketlere sahne olacaktır. 0.79 hacimli gaçilirse yükseliş hızlanabilir.
Yorum
Yorum