TAVHL müthişti,alanlara hayırlı olsun...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hocam utopya trakya camı soruyor
bende ilgilenebilirim.geçen arçelikte böyle oldu utopya sordu siz yorumladınız biz aldık kazandık trakya camdada bu hafta aynısını yaşasak keşke yoruma göre hareket etcem
Yorum
-
tavhl
arkadaslar hayırlı olsun tavhl hocam yazdı sıkısma var diye ama elimde olmayan sebeblerden dolayı alamadım.alanlara ve satanlarada hayırlı olsun boleyn kızı tarakya cam benimde sevdigim hisselerden birtanesidir hocamız ne dicek bakalım.istedigini soyleyen istemedigini isitir
Yorum
-
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam teknik iyi olabilir ama temel biraz farklı gibi:
FMIZP --- Federal Mogul İzmit Piston ve Pim Üretim Tesisleri A.Ş.’nin 17.11.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Açıklanacak Özel Durum: Üretime Ara Verilmesi.
Global ekonomik krize bağlı olarak yurtiçi ve yurtdışından daha önce almış olduğumuz siparişlerin iptalleri sebebi ile şirketimiz 6 Aralık 2008-5 Ocak 2009 tarihleri arasında üretimine ara verecektir.”
krizden olumsuz etkilenecek sektör hisselerinden biri. Ayrıca spekülatif hareketlerin sık olduğu bir senet. Uzun vade de çok fazla bir şey beklenmemeli. Oprasyon yedi. Bfren gibi bir kaç sene iflah olmaz bence. kısa vade tekniğine bakacak olursak. 4.82 kırılırsa 5.20 hedef olabilir.
Yorum
-
Burce: sığ tahtaya sahip. Spek tahtada güçlü görünüyor.Daha önce de yazmıştım. Spek ne isterse o olur.Şimdilik kafayı kaldırdı. Bb direncini zorluyor. 19.80 kısa hedef durumunda.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Iyi Akşamlar;
Burce, Fmizp, Gubrf, Isgsy, Krtek, OTKAR, Thyao
Hisseleri Kisa Vadede (1 Hafta Gibi) Teknik Olarak Nasil Acaba?
özellikle Fmizp üçgen Formasyonu Sıkışmış Gibi Gördüm. Zamanınız Olursa Bir Bakar Mısınız?
Teşekkür Ederim...
OTKAR için
metal sektöründeki toplu iş sözleşmeleri için taraflar arası anlasmaya varıldı. yanı kımse greve cıkmıyor, az da olsa bır mıktar zam aldı ıscı, sektor ıkı sene rahat...
Gübrf:22.20 aşılırsa pozisyon açılabilir.Şimdilik izlenmeli...
Isgsy:Günlükte indikatörleri iyi duruyor.Tutulabilir...
otkar:Bb direncinden kapandı.P.tesi de güçlü alımlar gelirse mutlaka tutulmalı.6.75 stop..
krtek: 0.37 direnci kırılmadan pozisyon açılmamalı.
thayao:4.76 kırılmadıkça tutulmalı...
Yorum
-
Kıbrıstaki gelişmelerin pozitif sonuçlanacağını düşünenler pozisyon açıyorlar sanırım.Uzun vade de belki iş yapabilir.Ama benim şu dönemde düşnebileceğim senetlerden değil...boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaliba 5.10 hisse endeksi yukrı taşıdı kalıcı olmaz gibi gelir hocam birde sorum olcak az öne CNBC-E de net holding CFO sunu dinledim . net holdnk hakkında mucizevi şyyler anlattı şoktayım kail almadığım bir holdingti fakat cfo yatırım yapmak için bizden daha iyi hisse yok dyor bunu gayet emin söyledi siz ne düşünüyorunuz yılların net holdningi hep düşük fiyatlar bir sıçrama yaparmı uzun vadede nasıl bir yatırmdır şimdiden teşekkürederim
Yorum
-
keke cnbc-e de cfo yu izleme şansınız olsaydı adam resmen alınabilecek tek hiseyiz dediyaa çok anlattı yatırımlardan
Yorum
-
Brilerinin gazı beni etkilemez fazla. Tv. vs. çoktandır ekonomi pragramı da izlemiyorum...Adam heralde şirketini kötülemek için ekrana çıkmaz...boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeke cnbc-e de cfo yu izleme şansınız olsaydı adam resmen alınabilecek tek hiseyiz dediyaa çok anlattı yatırımlardan
Yorum
-
Gübrf: yularıda yazdım.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gubrf ve tuprs a da bi bakar mısınız haftasonu
Tüpras:

Düzeltme tamamlandı,yoluna devam edecek.Düşen kanal yukarı kırıldı.Hedef fiyatlar sırayla 15.30 hacimli geçilirse 16.00 olacak buraya gelirse bir daha detaylı bakarız.hacimi takip etmek gerek.
şimdilik stop seviyesi 13.20.
Yorum
-
Maalt:5.80 üsütünde tutunmayı başarırsa 6.80 hedef olur.zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat maalt ve nugyo yorumunz. teşekkürler.
Nugyo:1.26 direnci kırırlırsa iyi iş çıkarabilir.Tutulmalı.Tahta sahibin keyfine kalmış. Senet sığ. hacimli alımlardan uzak durulmalı.Spek yedirmeyebilir...
Yorum
-
BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFırsat Bulursanız AKENR Son durum rica edeceğim..
senette satış baskısı var.Şimdilik düzeltme görüntüsü var. 120 dk. grafiğikte boligner alt bandında.( 6.50) Kırılırsa düşüş devam edecektir. Kırılmazsa toparlanma süreci başlar.
günlük grafiğine bakarsak 2o günlük h.o seviyesi sonraki desteği (6.15) Kısaca, trend yönü ; pazartesi de satışlar sürerse aşağı...
Yorum
-
trkcm: Günlükte boligner bandı daralmış. alt bandı aşı denemişler ama kırmamışlar cuma günü. 0.93 seviyesine kadar izlenmeli. 0.93 seviyesi hacimli geçilirse senette pozisyon açılmalı.Henüz olgunlaşmamış...utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ben de hafta sonu için TRKCM(trakya cam) yorumu bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
Yorum
Yorum