Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmet emin
    Tecrübeli
    • 19 Ağustos 2008
    • 303

hocam petroldeki ve altındaki hareket gerçekten bu haftaya damgasını vurdu gibi altın 730 dolarlardan 830 dolara geldi. petrol 41den 47dolara geldi doların değeri zaten aldı başını gitti bizde cuma günü parite ne yönde olur 1.54ün altı mümkün mü daha iner mi bir de yarın için borsadan beklentiniz ne yönde dow da kapandıktan sonra genel bir yorum yapsanız bayram bitim bi bayram harçlığı alabilir miyiz acep borsadan
    'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      siz bu işi herkesten iyi biliyorsunuz genel hava nasıl gelişir yorum lütfen
      Herkesten iyi olduğumu asla düşünmüyorum .Bence siz de düşünmeyin bu zaman içinde sizin için hayal kırıklığı olabilir. Piyasa yorumları için kapanışları görelim. At izi , it izne karışmaya başladı..
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hocam petroldeki ve altındaki hareket gerçekten bu haftaya damgasını vurdu gibi altın 730 dolarlardan 830 dolara geldi. petrol 41den 47dolara geldi doların değeri zaten aldı başını gitti bizde cuma günü parite ne yönde olur 1.54ün altı mümkün mü daha iner mi bir de yarın için borsadan beklentiniz ne yönde dow da kapandıktan sonra genel bir yorum yapsanız bayram bitim bi bayram harçlığı alabilir miyiz acep borsadan
        usd/ytl paritesi son yükseliş dalgasına göre yükselen kanal desteği 1.54 ; fibo %23 düz. desteği ise 1.5326 seviyesinden geçiyor. Bu seviylerin altına sarkma olsa da 1.53 seviyesinde tutunacağını düşünüyorum. bu seviylerde tutunmaz ise haftalık 14 günlük h. o desteği 1.4780 seviyesinden ya da 1.4685 yatay desteğinden mutlak tepki gelecektir.
        piyasalar kapanınca genel bir değerlendirme yaparız.

Yorum

• serdinc35
          Aktif
          • 23 Nisan 2008
          • 294

Hocam Iyi Akşamlar;

Burce, Fmizp, Gubrf, Isgsy, Krtek, OTKAR, Thyao

Hisseleri Kisa Vadede (1 Hafta Gibi) Teknik Olarak Nasil Acaba?
          özellikle Fmizp üçgen Formasyonu Sıkışmış Gibi Gördüm. Zamanınız Olursa Bir Bakar Mısınız?

Teşekkür Ederim...

OTKAR için

metal sektöründeki toplu iş sözleşmeleri için taraflar arası anlasmaya varıldı. yanı kımse greve cıkmıyor, az da olsa bır mıktar zam aldı ıscı, sektor ıkı sene rahat...
          Last edited by serdinc35; 11 Aralık 2008, 23:50.

Yorum

• serdinc35
            Aktif
            • 23 Nisan 2008
            • 294

hocam teknik iyi olabilir ama temel biraz farklı gibi:

FMIZP --- Federal Mogul İzmit Piston ve Pim Üretim Tesisleri A.Ş.’nin 17.11.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

Açıklanacak Özel Durum: Üretime Ara Verilmesi.

Global ekonomik krize bağlı olarak yurtiçi ve yurtdışından daha önce almış olduğumuz siparişlerin iptalleri sebebi ile şirketimiz 6 Aralık 2008-5 Ocak 2009 tarihleri arasında üretimine ara verecektir.”
            Last edited by serdinc35; 11 Aralık 2008, 23:25.

Yorum

• mehmet emin
              Tecrübeli
              • 19 Ağustos 2008
              • 303

hocam dow 8565.09 dan kapadı kayıp işsizlik başvuruları yine zirve yapmış 573bin kişi başvurmuş hocam 1 haftada valla artık yorumlarınızı da bekliyorum hocam yarın büyük gün bakalım nasıl tepki vercez 4 günlük tatilden sonra hayırlısı diyelim öyle olsun
              Last edited by mehmet emin; 11 Aralık 2008, 23:25.

MEDUM

Yorum

• boleynkızı
                Katılımcı
                • 25 Kasım 2008
                • 75

dow eksi

tuhaf bu dow artı oldu bizim piyasa kapalıyken biz açılıcaz eksi bir günümüz varken eksi sonrası koca hafta sonu ne olcak acaba gerçi bence iyi olucak bakalım nasip ne hayırlı cuma olur işşallah bereketli olsun hepimize

Yorum

• safarii
                  Yeni üye
                  • 01 Aralık 2008
                  • 42

şimdiden cumanız mübarek olsun ve kazançlı olsun yarın önerebileceğiniz al sat hisse varmı al sat sınırları nelerdir size zahmet

Yorum

• boleynkızı
                    Katılımcı
                    • 25 Kasım 2008
                    • 75

kalıcı olmaz

galiba 5.10 hisse endeksi yukrı taşıdı kalıcı olmaz gibi gelir hocam birde sorum olcak az öne CNBC-E de net holding CFO sunu dinledim . net holdnk hakkında mucizevi şyyler anlattı şoktayım kail almadığım bir holdingti fakat cfo yatırım yapmak için bizden daha iyi hisse yok dyor bunu gayet emin söyledi siz ne düşünüyorunuz yılların net holdningi hep düşük fiyatlar bir sıçrama yaparmı uzun vadede nasıl bir yatırmdır şimdiden teşekkürederim

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Arkadaşlar bugün ekran başında değildim piyasaları da izleyemedim. Hafta sonu içinde geniş hisse senedi değerlendirmelerini ve endeks değerlendirmelerimi yapmaya çalışacağım...

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tavhl:Senette sıkışma var. Daralan üçgen direnci 3.10 diyebiliriz. 3.08 ve 3.12 arasında hacimli alımlar senette 3.28 sonrasında 3.40 olur.
                        simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        3.54- 3.70 sıradaki dirençleri...
                        4.04 gördü bugün. kanal direncinden döndü. hacimli satışlarda 3. 74 stop olmalı...

Yorum

• boleynkızı
                          Katılımcı
                          • 25 Kasım 2008
                          • 75

tahvili sattım bugün hocam şahaneydi ben kısa vadeci al sat oldum heralde çok bereketli geçti sayenizde pazartesiye verin bir hisse bana

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            tahvili sattım bugün hocam şahaneydi ben kısa vadeci al sat oldum heralde çok bereketli geçti sayenizde pazartesiye verin bir hisse bana
                            Hafta sonu , senet analizlerine zaman ayracağım. Kazancınız bereketli ve daim olsun. Sevgiler...

Yorum

• mehmet emin
                              Tecrübeli
                              • 19 Ağustos 2008
                              • 303

hocam gubrf ve tuprs a da bi bakar mısınız haftasonu

MEDUM

Yorum

• utopya
                                Katılımcı
                                • 26 Ekim 2008
                                • 88

hocam ben de hafta sonu için TRKCM(trakya cam) yorumu bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information