hocam petroldeki ve altındaki hareket gerçekten bu haftaya damgasını vurdu gibi altın 730 dolarlardan 830 dolara geldi. petrol 41den 47dolara geldi doların değeri zaten aldı başını gitti bizde cuma günü parite ne yönde olur 1.54ün altı mümkün mü daha iner mi bir de yarın için borsadan beklentiniz ne yönde dow da kapandıktan sonra genel bir yorum yapsanız bayram bitim bi bayram harçlığı alabilir miyiz acep borsadan
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Herkesten iyi olduğumu asla düşünmüyorum .Bence siz de düşünmeyin bu zaman içinde sizin için hayal kırıklığı olabilir. Piyasa yorumları için kapanışları görelim. At izi , it izne karışmaya başladı..boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiz bu işi herkesten iyi biliyorsunuz genel hava nasıl gelişir yorum lütfen
Yorum
-
usd/ytl paritesi son yükseliş dalgasına göre yükselen kanal desteği 1.54 ; fibo %23 düz. desteği ise 1.5326 seviyesinden geçiyor. Bu seviylerin altına sarkma olsa da 1.53 seviyesinde tutunacağını düşünüyorum. bu seviylerde tutunmaz ise haftalık 14 günlük h. o desteği 1.4780 seviyesinden ya da 1.4685 yatay desteğinden mutlak tepki gelecektir.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam petroldeki ve altındaki hareket gerçekten bu haftaya damgasını vurdu gibi altın 730 dolarlardan 830 dolara geldi. petrol 41den 47dolara geldi doların değeri zaten aldı başını gitti bizde cuma günü parite ne yönde olur 1.54ün altı mümkün mü daha iner mi bir de yarın için borsadan beklentiniz ne yönde dow da kapandıktan sonra genel bir yorum yapsanız bayram bitim bi bayram harçlığı alabilir miyiz acep borsadan
piyasalar kapanınca genel bir değerlendirme yaparız.
Yorum
-
Hocam Iyi Akşamlar;
Burce, Fmizp, Gubrf, Isgsy, Krtek, OTKAR, Thyao
Hisseleri Kisa Vadede (1 Hafta Gibi) Teknik Olarak Nasil Acaba?
özellikle Fmizp üçgen Formasyonu Sıkışmış Gibi Gördüm. Zamanınız Olursa Bir Bakar Mısınız?
Teşekkür Ederim...
OTKAR için
metal sektöründeki toplu iş sözleşmeleri için taraflar arası anlasmaya varıldı. yanı kımse greve cıkmıyor, az da olsa bır mıktar zam aldı ıscı, sektor ıkı sene rahat...Last edited by serdinc35; 11 Aralık 2008, 23:50.
Yorum
-
hocam teknik iyi olabilir ama temel biraz farklı gibi:
FMIZP --- Federal Mogul İzmit Piston ve Pim Üretim Tesisleri A.Ş.’nin 17.11.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Açıklanacak Özel Durum: Üretime Ara Verilmesi.
Global ekonomik krize bağlı olarak yurtiçi ve yurtdışından daha önce almış olduğumuz siparişlerin iptalleri sebebi ile şirketimiz 6 Aralık 2008-5 Ocak 2009 tarihleri arasında üretimine ara verecektir.”Last edited by serdinc35; 11 Aralık 2008, 23:25.
Yorum
-
hocam dow 8565.09 dan kapadı kayıp işsizlik başvuruları yine zirve yapmış 573bin kişi başvurmuş hocam 1 haftada valla artık yorumlarınızı da bekliyorum hocam yarın büyük gün bakalım nasıl tepki vercez 4 günlük tatilden sonra hayırlısı diyelim öyle olsun
Last edited by mehmet emin; 11 Aralık 2008, 23:25.'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
dow eksi
tuhaf bu dow artı oldu bizim piyasa kapalıyken biz açılıcaz eksi bir günümüz varken eksi sonrası koca hafta sonu ne olcak acaba gerçi bence iyi olucak bakalım nasip ne hayırlı cuma olur işşallah bereketli olsun hepimize
Yorum
-
kalıcı olmaz
galiba 5.10 hisse endeksi yukrı taşıdı kalıcı olmaz gibi gelir hocam birde sorum olcak az öne CNBC-E de net holding CFO sunu dinledim . net holdnk hakkında mucizevi şyyler anlattı şoktayım kail almadığım bir holdingti fakat cfo yatırım yapmak için bizden daha iyi hisse yok dyor bunu gayet emin söyledi siz ne düşünüyorunuz yılların net holdningi hep düşük fiyatlar bir sıçrama yaparmı uzun vadede nasıl bir yatırmdır şimdiden teşekkürederim
Yorum
-
Arkadaşlar bugün ekran başında değildim piyasaları da izleyemedim. Hafta sonu içinde geniş hisse senedi değerlendirmelerini ve endeks değerlendirmelerimi yapmaya çalışacağım...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.04 gördü bugün. kanal direncinden döndü. hacimli satışlarda 3. 74 stop olmalı...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.54- 3.70 sıradaki dirençleri...
Yorum
-
tahvili sattım bugün hocam şahaneydi ben kısa vadeci al sat oldum heralde çok bereketli geçti sayenizde pazartesiye verin bir hisse bana
Yorum
-
Hafta sonu , senet analizlerine zaman ayracağım. Kazancınız bereketli ve daim olsun. Sevgiler...boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertahvili sattım bugün hocam şahaneydi ben kısa vadeci al sat oldum heralde çok bereketli geçti sayenizde pazartesiye verin bir hisse bana
Yorum
-
hocam gubrf ve tuprs a da bi bakar mısınız haftasonu'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
yarın önerebileceğiniz al sat hisse varmı al sat sınırları nelerdir size zahmet

Yorum