üstat selec nasaıl
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
selec topiğine bakın. sn stockbroker incelemesini yapmış.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat selec nasaıl
Yorum
-
y.o lar hareketli yine. teknik olarak bir kpırdanma var ama henüz birşey söylemek zor. 1.10 hacimli aşılırsa alım düşünülebilir...musti03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam dnzyo değerlendirebilirmisiniz. teşekkür ederim şimdiden
Yorum
-
1.31 de h.o 6 günlük direnci var ona takıldı. burayı kırmayı başarırsa 1.40 direncine kadar gidebilir.gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam merhaba serveyi sormuştum teşk.
Yorum
-
Yorum
-
hocam fenere noluyo 75 oldu daha düşme ihtimali var mı yoksa toparlanabilir mi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
76.00 desteğinde tutunmakta zorlanıyor. 72.50 desteği güçlü destek. endekse rağmen 75.00lerde tutunması da iyi olacaktır, kanaatimce.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam fenere noluyo 75 oldu daha düşme ihtimali var mı yoksa toparlanabilir mi
Yorum
-
hocam bir de tüpraşla ilgili yorum alabilir miyim dün yazmıştım ama 25lere kadar çekilir sonra toparlanır diye nedersiniz 25 sınır olur mu yoksa aşağısı görülür mü'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
24 .00 desteği de kırılırsa sırada 23.00 desteği son yatay destek diyebiliriz.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bir de tüpraşla ilgili yorum alabilir miyim dün yazmıştım ama 25lere kadar çekilir sonra toparlanır diye nedersiniz 25 sınır olur mu yoksa aşağısı görülür mü
Yorum

Yorum