simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kurumlar arasında dolaşmaktan 2. seansı yine izleyemedim. Sorulara dolayısıyla cevap yazamadım. Hafta sonu içinde değerlendirmelerimizi genişçe yaparız artık.
Yorum
-
üstad kusura bakma , mesajı yeni okuma fırsatı buldum. Sen işini bilirsin ama yineumutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabı senden rıca etsem
mmgyo bakabılırmısın
teknık durumu nedır..
sımdı ben hafıften satılmıs gıbı hıssedıyorum..
bu kağıda yansırmı..
ve üstelik hala satdakı pozısyonumu koruyorum gıbı düşünüyorum..
kı hele bıde dost satıslarının tam olarak bıtmediğinı dusunursek..
e bıde nasıl olsa olan oldu şunuda yapım barı dedılermı yandık..
abı bana acıl bır trıgger lazım ..ki macidimi yukarı kesecek bir bahane olsun..
ama oralarda bır trıger gorursen şayet uyar
benım 5 ortalama 22 yı kolay kolay kesmez yukarı
öyle yok hemen al verme bizde..
sevgı ve saygılarımla üstadım...
n de fırsat bulunca inceleyelim.Saygılar...
Yorum
-
anlaşıldı sen bu gun baya yoğundun..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad kusura bakma , mesajı yeni okuma fırsatı buldum. Sen işini bilirsin ama yine
n de fırsat bulunca inceleyelim.Saygılar...
mmgyo..
mehmet mustafa gürban yo:36_6_3:
ruh halimin tekniğine bak dedimdi yawww

gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
ben de yygyo u kasdettin sanıyorum Allah iyiliğini versin...Yorgunum gerçekten...umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlaşıldı sen bu gun baya yoğundun..
mmgyo..
Yorum
-
yygyo hedeflerımden dondu onla ısım yok bı sure..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de yygyo u kasdettin sanıyorum Allah iyiliğini versin...Yorgunum gerçekten...
ben su sıralar bı kağıda takmıs durumdayım..
delı gıbı hemde..
3mılyon satıs yazıyo kaldırıyo tekrar yazıyo tekrar kaldııryo
62 kalkarsa alıcamgariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
Hayırlısı olsun bakalım...umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryygyo hedeflerımden dondu onla ısım yok bı sure..
ben su sıralar bı kağıda takmıs durumdayım..
delı gıbı hemde..
3mılyon satıs yazıyo kaldırıyo tekrar yazıyo tekrar kaldııryo
62 kalkarsa alıcam
Yorum
-
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva da çok önceden yükseliş trendini kırdı. ben daha düşeceğini düşünüyorum senetin..şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bi ıheva yorumu yapabilirimisin saygılarmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM DAHA NEREYE KADAR DÜŞER Kİ?:36_1_13:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işin dahası olmaz, izlyelim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.42 yatay desteğini de kırdı. bu destek üstüne kendini attı attı atamadı 2.00 desteğine doğru yol alır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha nereye düşer sorusnun ilk cevabı geldi sn. mustafa71mustafa....:a5:
Yorum
-
hocam sağolasın.cok sukur okuyunca mesajınızı satıp,çıktım,az zararla...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.42 yatay desteğini de kırdı. bu destek üstüne kendini attı attı atamadı 2.00 desteğine doğru yol alır.
ilginize tesekkurler...ALLAH RAZI OLSUN...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlaşıldı sen bu gun baya yoğundun..
mmgyo..
ruh halimin tekniğine bak dedimdi yawww

Birde MMART ın vardı böyle bir şeyisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de yygyo u kasdettin sanıyorum Allah iyiliğini versin...Yorgunum gerçekten...
Yorum
-
Onu da bir halka arz edemediler gitti. :36_1_13:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirde MMART ın vardı böyle bir şeyi
Yorum
-
Yoksa umutsarı halka arzamı başladı...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnu da bir halka arz edemediler gitti. :36_1_13:
Yorum
-
Faydalı olduysak ne mutlu ...Senetler , bazı şahısların uçacak kacacak yazıları ile uçmuyor , dikkatinize...;)mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sağolasın.cok sukur okuyunca mesajınızı satıp,çıktım,az zararla...
ilginize tesekkurler...ALLAH RAZI OLSUN...
Yorum
-
Yakışır dostlara, gyo şirketleri olsun tabi...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYoksa umutsarı halka arzamı başladı...
belki bizim torunlarda keyborsa gyo kurarlar, kimbilir....:6_18_5:
Yorum

Yorum