hocam kozadın bedellisine katılmak uygun olurmu
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım OZFIN 1,18 alınırsa kâr yaptırır gibi duruyor ne dersin?eveet 1,38 gördük... şimdi önemli olan 1,35 üstünde kalmamız... 1,35 üstünde kalırsak yeni hedef 1,47 olur...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,24 gördü ve kâr yaptırdı... 1,24'ü aşarsa ve üstünde kalmayı başarabilirse 1,38 görme ihtimali var diye düşünüyorum...
Yorum
-
Uluslararasi Para Fonu (imf) Birinci Baskan
Yardimcisi John Lipsky, Bu Yil, Kuresel Ekonomik Buyumenin, Fon'un Tahminleri
Altinda Gerceklesme Riskinin Bulundugunu Soyledi.
Lipsky, Reuters Haber Ajansina Verdigi Demecte, Bu Yilki Ekonomik
Buyumenin, Fon'un Tahmini Olan Yuzde 4,1 Oraninin Altinda Gerceklesme Ihtimalinin
Bulundugunu, Ancak Henuz Nihai Bir Tahminde Bulunmadiklarini Kaydetti.
Lipsky, Emtia Ve Enerji Fiyatlarinin, Ekonomik Buyume Ve Enflasyon
Uzerinde Baski Olusturmaya Devam Ettigini De Vurguladi.
-aa-
Yorum
-
Avrupa Parlamentosu (ap), Rusya'nin
Gurcistan Topraklarindan Tamamen Cekilmesi Ve Moskova'nin Bagimsizliklarini
Tanidigi Guney Osetya Ve Abhazya'daki Mevzilerinde Askerlerini Azaltmasi Icin
Cagri Yapti.
Avrupa Parlamentosu, Ayni Zamanda, Rus Ordusu Ve Bagli Birliklerinin
Yagmalama Hareketlerini Kinadi. Ap, Bunun Yani Sira Agustostaki Savasta Rus
Ordusunun Savastigi Gurcistan'in Ordusunun, Bir Bomba Icinden Cok Sayida Bomba
Sacan Salkim Bombalari Kullanmasini Kinadi.
-aa-
Yorum
-
Uzun vade tutacaksanız senedi bence katılmanızda fayda olabilir.bors1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de iPMAT İÇİN BEDELLİYE KATILMAK UYGUN OLUR MU DİYE SORMAK İSTİYORUM.
tEŞEKKÜR EDERİM
Yorum
-
yatay kanal içinde devam ediyor hareketine. Toros gübre iştiraklerinden biri.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekfeni yorumlar mısın.tekfen gübre işi ile uğraşıyormuş doğru mu?
Yorum
-
hocam bimi sorayım ben de 43.50ye kdar düştü nedeni ne acaba bu düşüşün düzeltme yapıyor demiştiniz galiba daha önce düzeltmesi ne zaman sona erer'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatay kanal içinde devam ediyor hareketine. Toros gübre iştiraklerinden biri.
Yorum
-
bu sene hareketi ramazan öncesine aldılar....mertoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat kent te neler oluyo her ramazan çıkardı bu ramazan duşuyo bir yorum lutfen.
Yorum
Yorum