Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn simurg sistemi formatlamadan xp kurulum cd ile sistemi cd den başlatarak normal kurulum işlemi yapar gibi devam ederek windows u kuracağımız sürücüyü seçmemizin istendiği bölüme kadar geliyoruz. orada windows un kurulu olduğu bölümü seçerek onarım yapabiliyoruz. ayarlarımız kaybolmuyor. yapabilirseniz bu da işe yarar
simurg ben de bimaş alayım mümkünse bimaş hakkında yorum yapabilir misiniz 46 da takıldı sanki 46 ad tepki var gibi düşme ihtimali var mı 45 lere falan yoksa 46dan alayım mı
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
simurg ben de bimaş alayım mümkünse bimaş hakkında yorum yapabilir misiniz 46 da takıldı sanki 46 ad tepki var gibi düşme ihtimali var mı 45 lere falan yoksa 46dan alayım mı
Yorum