hocam yarınki listeniz teşk.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam ereğli ve vakbn için yorumunu hala bekliyorum biyorum yaparmıın lütfenEreğli: 9.00 seviylerine çıkma olasılığı oldukça yüksek. Bu seviyede haftalık 22 günlük h.o direnci var. Burası hacimli geçilemezse tekrar düşüşe geçecektir.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad özellikle vakbn ı verim garantiye geçmeyi düşünüyom nedersin beklimmi ereğli ve vakıfbank için görüşün ne acaba şimdiden teşekkürler
Vakbn. : Yeniden alımlar geldi. Flama tamamlandı. Kısa vade hedefi 2.90
Garanti ile senet değişimine gelince her ikisindede pirim potansiylei var. Senet değiştirme konusu size kalmış.
Yorum
-
Yarınki liste için detaylı bir çalışma zamanım olmadı. Şimdilik sorulara cevap yazayım. Yetiştirebilirsem liste hazırlarım. En son yaptığım 6 grafikte beklentilerim devam ediyor.gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam yarınki listeniz teşk.
Yorum
-
üstad kutpo maliyet 2.46 ne dersin elde tutmalımı,beklenmelimi,kısa vade görünüm nasıl hocamrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Uzun vade trendi aşağı doğru. Operosyon yedi senet bence bir süre kimse hayır beklemesin. Gelen haberler çok iyi de olsa.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad kutpo maliyet 2.46 ne dersin elde tutmalımı,beklenmelimi,kısa vade görünüm nasıl hocam
Yorum
-
Omuksa :tutulmalı kesinlikle.narin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat olmks pınsu vanet ve dggyo yu da yorumlarmısınız .saglıcakla
pınsu: taban çalışması yapıyorlar.
Vanet:bedellisi dolayaısıyla ky uzak duruyor ama gitme olasılığı var.
dggyo: 0.85 altına sarkmadıkça tutulmalı.
Yorum
-
gedik var tahtada. Kısa vade getirisi olsada sığ tahta ky için pek fırsat vermiyorlar. Bu tip tahtaları çok sevimiyorum açıkcası. 10 bin bile yapsalar satacak zamanı bulamayabilirsiniz çünkü...gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltınyıldızdaki cuma günkü hareket devam edermi
Yorum
-
Hocam zararına elden çıkarıcaz demekki:( kısa vede dönüş olmayacak diyorsun yani,ne yapalım yarın bakalım uygun fırsatta elden çıkarıcaz artık ne yapalımsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun vade trendi aşağı doğru. Operosyon yedi senet bence bir süre kimse hayır beklemesin. Gelen haberler çok iyi de olsa.rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-

Yorum