nalbantoglu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kısa vade yönü aşağı gözüküyor. 1.53 desteği önemli. Burayı hacimli kırarsa stoplos yapılmalı diye düşünüyorum.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat boluc da ne zaman hareket
Yorum
-
Oldukça isabetli seçimlerin. konya-kipa-clebi özellikle benim de takip ettğim sentler arasında. köşemde de yazmıştım. alkım pirimli orta vade hala yükseliş potansiyeli var. Bol kazançlar.saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg
öncelikle yaptığınız analizler için teşekkür ederim çok faydalı oluyor sagolun
KONYA ÇİMENTO VE KİPA SON DURUMLARI NEDİR ORTA VADE İÇİN (ALKİM,ÇELEBİ) DÜŞÜNÜYORUM YADA SİZİN TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
Yorum
-
alkada kısa vade indikaötürleri düzelme eğilimi gösteriyor. senet bir süre daha buralarda oyalanır. 1.10 günlük bb. desteği buradan muhtemelen tepki çıkışı olur.fx23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg alka için bir yorumunuzu alabilirmiyim.tşk'ler.
Yorum
-
arkadaşlar, bu günlerde gündüz sorularınıza cevap yazamıyorum, bağışlayın. Meslek gereği yoğunum bu günlerde. akşamları sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.
Yorum
-
eyvallah kardeş süper yorum.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralkada kısa vade indikaötürleri düzelme eğilimi gösteriyor. senet bir süre daha buralarda oyalanır. 1.10 günlük bb. desteği buradan muhtemelen tepki çıkışı olur.
Yorum
-
-
30.MAYIS.2008
ALANLAR-SATANLAR PARAGİRİŞ ÇIKIŞI EN ÇOK DÜŞENLER YÜKSELENLER YABANCI TAKAS ORANI
Yorum
-
Sorulara , grafiklerlerle yarın müsait olunca cevap yazacağım....
Yorum
Yorum