akyazi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sn akyazı , EVNYO da 2. tavan
bunu da almışsındır sen şimdi ..
Yorum
-
yok abı bızım işimiz bu aralar fenisle evnyo almatım rahat ol ama tavandan malı ver sonra demedı demesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn akyazı , EVNYO da 2. tavan
bunu da almışsındır sen şimdi ..
Yorum
-
köşeyi sana bırakabilirim istersen...akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abı bızım işimiz bu aralar fenisle evnyo almatım rahat ol ama tavandan malı ver sonra demedı deme
Yorum
-
şimdilik girilmez...cumhurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam, Escom'a buralardan girilirmi?
İyi çalışmalar.
Yorum
-
simurg hocam sizede sorayım celhada yükseliş tamamlandımı sizce,yoksa yolu varmı daha,buralardan girilmesi uygunmudur,çok primlendimi sizce gelen haberler devam edeceği hareketin ama ne kadar doğru bilinmez,sizin de yorumunuzu almak isterim,tşk ederimrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
akıpd bırı destek atmışsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterköşeyi sana bırakabilirim istersen...
ama 1.45 gelcek destek mestek anlamam
Yorum
-
Teknik devam ve hacim devam edecek diyor. Düzeltme yapıyor...volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam sizede sorayım celhada yükseliş tamamlandımı sizce,yoksa yolu varmı daha,buralardan girilmesi uygunmudur,çok primlendimi sizce gelen haberler devam edeceği hareketin ama ne kadar doğru bilinmez,sizin de yorumunuzu almak isterim,tşk ederim
Yorum
-
[quote=simurg;20079]ykgyo: Düzeltme yapıyor bence 2.56 nın altına hacimli sarkmadıkça trend devam edecektir. 2.32 diğer güçlü desteği.
sılver: 2.50 seviyesinde tutunamazsa 2.28 desteğine kadar inecektir.[/quote]
2.50 de tutundu ve tepkiyle yükselişe geçti. alımlar iyi...
Yorum
-
acele etme dostum, biz göreceğimiz yüzde 10 luk baremi yakaladık, yetti bize...;)akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi akıpd söyledıgım yerde.burdan bir destek ister artık
Yorum
-
varsa elinde tutmaya devam et. yeni maliyetlenmeler riskli...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Fnsyo Ve Tksyo
Yorum
Yorum