simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
alımlar iyi geldi bugün .5.50 üzeri kapanışlar trendi pekiştirecektir. Bol kazançlar.
-
merhaba,
Telekom arzında hissenin durumu nasıl olur sizce? küçük yatırımcı %7 karını alıp cıkar ve basta biraz gerileme olurmu ve daha sonra hissenin gercek değerini bulması nekadar zaman alır? kısavadede yatırım tavsiyesi midir? teşekkürler.
Yorum
-
Arzlar kapalı kutu. şimdiden bişey söylemek teknik anlamda imkansız.oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba,
Telekom arzında hissenin durumu nasıl olur sizce? küçük yatırımcı %7 karını alıp cıkar ve basta biraz gerileme olurmu ve daha sonra hissenin gercek değerini bulması nekadar zaman alır? kısavadede yatırım tavsiyesi midir? teşekkürler.
Yorum
-
oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba,
Telekom arzında hissenin durumu nasıl olur sizce? küçük yatırımcı %7 karını alıp cıkar ve basta biraz gerileme olurmu ve daha sonra hissenin gercek değerini bulması nekadar zaman alır? kısavadede yatırım tavsiyesi midir? teşekkürler.Sakal misali ben de katıldım arza.Lakin korkum vardır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArzlar kapalı kutu. şimdiden bişey söylemek teknik anlamda imkansız.
Yabancıya yüklü mal verdiler.Yerli talebi açılışta da devam ederse yıllık enflasyonu/faizi ort. %5 olan yab. ülke oyuncuları taze parayı ve talebi görünce gömebilirler.Ki ben yabancının bıyıklı olmasından da şüpheleniyorum.
Her ne kadar telekom eften püften bi kamyon para kazansa bile yapılan arz küçük bir arz değil.
% 20 bile fazla kazandırsa bu sefer de niye ucuza gitti yaygarası koparırlar.
Açıkçası bu zamana kadar ki arzların içinde en çok merak ettiğim arz oldu.
Kimse kimseye al ben yiyemedim sen ye demez.
Dikkatli olmakta fayda var.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
TEBRİKLER SİMURG BEY
forum çalışmanız iyi tebrik ederim hisselerin çetelelerini tutmaya gayret ediyorum çalışmanızı başarılı buluyorum devamını beklerim.Ayrıca KİPA,ARMADA Bilgisayar için destek ve direnç durumlarını incelermisiniz tavsiye edebileceğiniz yeni beklentili hisse var mı? teşekkür ederim.
Yorum
-
tüpraşta gelen satışlarla 20 günlük a. ort. olan 29.00 a kadar geriledi 29.00 kuvvetli destek. burarnın üzerinde kaldığı sürece alımlar gelmeye başlar. 29.00 da tutunmaz ve hacimli satış gelirse 27.00 kadar iner.oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam birde Tupras ın bundan sonraki seyri nasıl olur? destek ve direnc noktaları nerelerdir?
Yorum
-
altın zaten toplu bir senet, tahtayı yapanın keyfine kalmış. 6.40 üzerinde yapılacak kapanışlar. 8.00 lerin görülmesini sağlar. Şu anda teknikte bir olumsuzluk yok...volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın nasıl gider bugün simurg hocam ?dünkü kr satışlarından sonra bir atılım daha yaparmı yoksa yine gevşek durumunu sürdürümü
Yorum
-
escom dünde bu şekilde kapanış yaptı. 4 tavan oldu niyaheyetinde düzeltme de gelebilir. Stoploslarınız olsun. (1.85 gibi) Hacimli geri gelmezse sıkıntı olmaz. Tavandan fazla mal dağıtıldığını düşünmüyorum açıkçası. açılışta alımlar gelmeye devam ederse 2.07 / 2.11 i görebilir.4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam oncelıkle tebrık ederım.
kapanıstan hemen once ESCOM a 368.000 satıs geldı.
yarın escom u etkıler mı sızce
Yorum
-
Beklentisi olan hisseleri yazmaya çalışıyorum. Cuma günü en son 5.08 lerden reysası listeme aldım. bugün 5.55 kapadı. 6.00 üzerine kısa vadede gideceğini umuyorum. Kipa ve armada çok iyi seçim. armada 1.65 i hacimli kırırsa sürprizler yapabilir. Kipa da trend başladı 8.30 direnci var, oraya bir gelsin detaylı bir analiz yaparız.bOl kazançlar;)saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEBRİKLER SİMURG BEY
forum çalışmanız iyi tebrik ederim hisselerin çetelelerini tutmaya gayret ediyorum çalışmanızı başarılı buluyorum devamını beklerim.Ayrıca KİPA,ARMADA Bilgisayar için destek ve direnç durumlarını incelermisiniz tavsiye edebileceğiniz yeni beklentili hisse var mı? teşekkür ederim.
Yorum
-
-
kısa vade için pirimli olsada hisse direnci olan 1.28 in üzerinde kalmaya çalışıyor. 1.28 üzerinde yapılacak 3-4 günlük kapanış hisseyi 1.41 direncine kadar götürebilir. 1.19 stoplos olacak şekilde Tutmaya devam edin.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSecgili Simurg GENTS kısa vade de tutuyorum sizce dünkü inişin ardından bugünkü çıkışı neye delalet anlamadım yeni direnç noktaları mı oluşturuyor ne dersiniz tutmaya devam mı..?
Yorum

Yorum