hocam rysas ile ilgili grafiği inceleyecektiniz? durum nedir
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertektu,ozfın,hektaş ve vakko durmları hakkında bilgi verirmisiniz destek ve dirençleri nelerdir.
Kusura bakmayın , cevap yazamadım. bu akşam ilgileneceğim arkadaşlar.:(repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam rysas ile ilgili grafiği inceleyecektiniz? durum nedir
Yorum
-
repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam rysas ile ilgili grafiği inceleyecektiniz? durum nedir
Yorum
-
tektu: KISA VADE -destek 1.23, direnç ise 1.31saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertektu,ozfın,hektaş ve vakko durmları hakkında bilgi verirmisiniz destek ve dirençleri nelerdir.
ozfın: KISA VADE- destek 1.75 -1.72 , direnç 1.80
hektas: DESTEK 1.26- 1.17 / DİRENÇ 1.38
VAKKO: DESTEK 6.60- 5.35 / DİRENÇ 7.05 -7.35-7.90
Yorum
-
-
yükseliş trendi sağlıklı gidiyor. aılm satım kendi kararınız.;)sevgilidost07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam burce için yorumunuz nedir bugün zararına sattım geri alayımmı
Yorum
-
bence hepsinide tutmaya devam edin.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam selamlar.elimde vanet,mipaz,dgzte,fortis var.bu hisseler ne durumda seyreder.bu hisseleri elden çıkarıp telekom hissesi almak mantıklı mı?
Yorum
-
uff :( Ne zor işmiş Simurg olmak şimdi neden gözünüzü o monitörden ayırmadığınızı anlıyorum. Herkesin sorduğunu dinle araştır cevap oluştur yardım et.. Forum düzenini sağla forum canlı kalsın diye didin dur Sorunlu üyelere sabırla katlan ve yardımcı ol akıl ver Allah kolaylık versin valla ne diyeyim başka bilemiyorum. Şimdi istek kısmına geçiyorum
Benimkiler...
1-Vakko'nun geleceği?
2-Bana da işi öğretir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Yorum
-
oldukça güçlü bir senet. dalgalanma vs. dinlmedi zirve fiyatına geldi dolar bazında.(5.06 cent) hisse 5.56 centi zorlayacak sanırım. aylık da üst baligner bandı. indikatörler oldukça iyi bana bagfas hissesini anımsatıyor açıkçası... Buralardan maliyetlenmek risk taşımakla birlikte senetin gücüne iananlarlar çekinmeden girebilir sanırım. Bol kazançlar.;)repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg mrdın çimento hakkında görüşleriniz neler? analiz edebilir misiniz? teşekkür ederim.
Yorum
-
hee heee en zor soru seninki olmuş, bir hafta sürer analizim...Masiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruff :( Ne zor işmiş Simurg olmak şimdi neden gözünüzü o monitörden ayırmadığınızı anlıyorum. Herkesin sorduğunu dinle araştır cevap oluştur yardım et.. Forum düzenini sağla forum canlı kalsın diye didin dur Sorunlu üyelere sabırla katlan ve yardımcı ol akıl ver Allah kolaylık versin valla ne diyeyim başka bilemiyorum. Şimdi istek kısmına geçiyorum
Benimkiler...
1-Vakko'nun geleceği?
2-Bana da işi öğretir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Yorum
-
ecyap 2.66 nın altına hacimli sarkmadığı müddetçe problem yok. tutmaya deva edin.ctstop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn simurg ESCOM analizleriniz sonucu ters piyasa da bile kazanma mutluluğunu yaşadım.Teşekkürler
Bir de elimde sımsıkı sarıldığım bir miktar ECYAP hissesenedi var.Bu hisse hakkında değerli görüşlerinizi alabilirmiyim
Yorum
-
altın nasıl gider bugün simurg hocam ?dünkü kr satışlarından sonra bir atılım daha yaparmı yoksa yine gevşek durumunu sürdürümürüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
Yorum