Günaydın Simurg Hocam, ben ALYAG'dan dün kurtulamadım, bugün için ne yapacak, yorumlarınızı alabilir miyim?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0.67 aşağı lırılırsa çıkın. Kırılmazsa tumaya devam edin.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın Simurg Hocam, ben ALYAG'dan dün kurtulamadım, bugün için ne yapacak, yorumlarınızı alabilir miyim?
Yorum
-
Sağolun Hocam, bir yukarı yapsa hemen çıkacağım da maliyet 0.74 :(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.67 aşağı lırılırsa çıkın. Kırılmazsa tumaya devam edin.
Yorum
-
pardon 0.73betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolun Hocam, bir yukarı yapsa hemen çıkacağım da maliyet 0.74 :(
Yorum
-
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim cytas 'çılarında yüzü gülmeye başladı sanırım...
Bende yoktu,olanlara hayırlı olsun...
Yorum
-
26-03-2008, 11:27
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas eski kağıtlarımızdan uzun düşündüğümüz bir senet. Dün nükleer enerji için ihale süreci başladı sanırım. Park gurubu nükleer işiyle ilgilendiğini açıklamıştı. Hisseyi olumlu etkileyecektir ihale süreci.cytas da kısa hedef olan 3.00 de görülecektir, kısa zamanda. Tutmaya devam...;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim cytas 'çılarında yüzü gülmeye başladı sanırım...
Yorum
-
valla 1. seans başında yakaladım ve 2. seans tavandan verdim. İzocamdaki hacimleri izlemek gerekir. Bugünkü hareketin devamı yarında gelebilir 19.60 direncine dikkat hisse burayı hacimli geçerse eski zirveyi de testPOLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg İZOCAM daki hareket nereye kadar....sizce..? Teşkrlr..
edebilir. İzleyelim.
Yorum
-
alımlar var , dar boligner içinde yatay seyretmeye çalışıyor. Birnevi gü topluyor da diyebiliriz. Lakin 0.75 üzeri kapanışlar yapmadığı müddetçe yatmaya devam eder, teknik bakış açısıyla. Spk dan bir karar çıkmadan da yön hakkında bir şeyler söylemek imkansız...akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ıhlasdakı alımlar sence yukarı gitme hareklerımı bır analız yaparmısın bugun oldukca dıkkat cektı
Yorum
-
Teşkrlr Simurg bende ilk seans yakaladım Bu arada KAV hala dikkatimi çekiyo bayadır geri geliyo ...2,30 lara gelir mi acaba...?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla 1. seans başında yakaladım ve 2. seans tavandan verdim. İzocamdaki hacimleri izlemek gerekir. Bugünkü hareketin devamı yarında gelebilir 19.60 direncine dikkat hisse burayı hacimli geçerse eski zirveyi de test
edebilir. İzleyelim.
Yorum
Yorum