mertoo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sağolun, sodada bir haftadır gelen ufak alımlarla yönünü yukarı çevirmiş durumda . 1.22 direncini kırmaya çalışıyor, muhtemelen kısa sürede kıracaktır. 1.35 ve 1.85 kısa vade hedefleri. 1.35 hacimli geçilmezse geri gelebilir. Bol kazançlar.
-
kavpa aslında benim üzerinde ısrarla durduğum senetti. 1.5 ay önce 3.18 de stoplos yapmayı tavsiye etmiştim. ve hisse o tarihten sonra hacimsiz de olsa epey gerilemişti.Bu fiyatlardan maliyetlenmek kısa vade için çok riskli. uzun vade düşünenler için hala çok ucuz bir senet diye düşünüyorum . Bence ciddi bir düzeltme gelebilir. Düzeltme sonrasında girmeniz daha mantıklı olacaktır.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam iyi geceler KAVPA ne olur nereye kadar gider bi bilginiz var mı..?teşkrlr.
Yorum
-
geçen haftaki yükselikten sonra düzeltme yaşanıyor. 0.55 desteği üzerinde kalmaya devam edecek sanırım dirençler 0.59 ve 0.62 günlük direnç olarak karşımızda duruyor .0.62 hacimli geçilirse 0.74 ve 1.13 leri sırasıyla test edecektir. Tutmaya devam edin,bence.akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEKER FINANSAL ıcın yorum ala bılırmıyım
Yorum
-
Hocam bi delilik edip 2,80 den mal aldım yarın ilk fırsatta satmayı yada uzun vade bekleme konusunda kararsız kaldım yani zaman sorunu yok bilsem kisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkavpa aslında benim üzerinde ısrarla durduğum senetti. 1.5 ay önce 3.18 de stoplos yapmayı tavsiye etmiştim. ve hisse o tarihten sonra hacimsiz de olsa epey gerilemişti.Bu fiyatlardan maliyetlenmek kısa vade için çok riskli. uzun vade düşünenler için hala çok ucuz bir senet diye düşünüyorum . Bence ciddi bir düzeltme gelebilir. Düzeltme sonrasında girmeniz daha mantıklı olacaktır.
4-5 lira olacak beklerim..
Yorum
-
Bekleyin, o zaman yukarı hareketlerde verip alttan almayı deneyin. Ayrıca 4.00 olabilecek bir senet uzun vade içinde.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bi delilik edip 2,80 den mal aldım yarın ilk fırsatta satmayı yada uzun vade bekleme konusunda kararsız kaldım yani zaman sorunu yok bilsem ki
4-5 lira olacak beklerim..
Yorum
-
Teşekkür ederim. Allah bundan sonra da utandırmısın bizi...;)İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Sizin Kuruluşunuzdan Veri üyenizim Tahminlerininizde Hiç Yaniltmdiniz çelebi Dediniz Ondada Hareket Başladi
Size üstadlik Da Az Geliyor Bence Nice Başarili Hisselerde
Buluşmak üzere
Yorum
Yorum