mertoo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
düzeltme yapıyor, kısa zaman içinde 0.70 direncini kırmaya balışacaktır. tutmaya deva edin.
-
Turizm hisselerinde beklentilerim var. Ben daha çok mmart ve metur ile ilgileniyorum. Tektu dahil tüm turizm hisseleri bu yazı hareketli geçirecekler diye düşünüyorum. ;)ozay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar,
foruma yeni üye oldum. tektu'nun şu anki durumu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Yorum
-
10.00 üsütnde kaldığı sürece kısa vadece 11.00 olur. Çok iyi görünüyor şu haliyle.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBUCIM haftalık grafik nasıl sizce sevgili simurg???
Yorum
-
Teşekkür ederim dostum, Sende bu azim olduğu müddetçe bizi de geçersin, inanıyorum buna..;)Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi aracı kurumum olsa alırdım seni hocam kıymetini bilmiyolar..
çelebiyi de vurdu sayesinde biz de vurduk..
3-4 yıldır bakıyorum bu grafiklere ama daha bişey göremedim, bakış açımı değiştireceğim
tüyo yok teknik var Helal Olsun hocam..;)
Yorum
-
2 -3 haftaya kalmaz 12.00 yolculuğunu tekrar başlar diye umuyorum. elinizde varsa tutmaya devam edin.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg Hocam Siteye Yeni Üye oldum Tebrikler çok isabetli incelemelriniz mevcut.. Başarılar
Elimde Bir Miktar CMENT mevcut sizce durumu nasıl
Yorum
-
Üstadım süper.İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Sizin Kuruluşunuzdan Veri üyenizim Tahminlerininizde Hiç Yaniltmdiniz çelebi Dediniz Ondada Hareket Başladi
Size üstadlik Da Az Geliyor Bence Nice Başarili Hisselerde
Buluşmak üzere
Yorum
-
Bu aralar ülker meraklıları çoğaldı, hayırdır tüyo falan mı var...nado73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekrar ben ülker iyi gibi gözüküyo ne dersiniz
Boligner daralıyor, son bir haftadır hissede para girişi var. İndikatörlerin çoğu olumlu görünüyor. Endekste düşün yaşamazsak kısa zaman içinde yukarı yönlü seyrine başlar.
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBUCIM haftalık grafik nasıl sizce sevgili simurg???çabuk duydu sesimizisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10.00 üsütnde kaldığı sürece kısa vadece 11.00 olur. Çok iyi görünüyor şu haliyle.
Yorum
-
-
nado73 sen çok tatlısın yaaaaa , allahta seni güldürsünnnnnnnnnnado73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam slm günlük yömiye çıkara bilirmiyiz
Yorum
-
-
saatli işlemlere, aynı gün baktığımda görebiliyorum. sonraki gün göremiyorum.bgdispo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın üstad,
Dün İhlas ta seans sonlarına doğru saat 16.52de 1.452.233 adet lik. 16:58 de 300.000 lot ,16:59 da 1.173.000 lot , 450.000 lot luk hareketler dikkatimi çekti.Bakabilir miyiz.Ayrıca İZOCAM ve Vestel için teşekkürler.
Yorum
Yorum