Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Detaylı bir liste taraması yapmadım ama bu hafta önceki hafta listemizde yer alan senetleri izleyelim yeni izlenecek senetler arasına alabileceğim senetler ise... ALKA-DEVA- FVORI-BOYNER-DURDO-IHEVA-KOZA-IPMAT MUTLU-TEBNK
simurg hocam koza ve ipmat kardeş hisseler bunu biliyoruz da yükselişleri devam edermi
bu grafiğimizi eski müdavimler hatırlayacaktır. Kutero abimin dediği gibi mükemmel bir çanak oluşturuldu. Muhtemelen bu çanağa bir kulp takacaklardır... Eğer tahta yapıcılının acelesi var ise bu işi de çok fazla uzatmadan yapacakalardır. Cuma günü hacimde bunu gösteriyor bence. 2.66 direnci büyük bir direnç hacimli bir şekilde geçilmesi gerekir. Bu direnç geçilirse ya da bu direnci destek yapmayı başarabilirlerse senet kısa vade de ilk hedef olarak 2.92 ve 3.38 dir. Senette düzetme başlarsa trend açısından 2.20ye kadar sarkmalar normal kabul edilebilir. Kısa vadeci trader için ise 2.50 stop olmalıdır.
üstadım bjk de bugünki ani yükselişten sonra ani bir gerileme oldu sebebi ne acaba biliyormusun. Hisseden çıkıp çıkmama konusunda kararsızım.
Daha önceki yazılarımda da sık sık ligin son haftasına kadar taşınmalı demiştim. O zamandan bu yana hayli bir yol aldı. Senet gidermi gidebilir ama buralardan risk alınır mı derseniz asla... kar cebe yakışır...
yaklaşık bir ay önce anelt 1.25,1.35 arası gidip gelirken ve en ufak bir düşüşte hemen panik olan yatırımcılar varken dedik sakin olun,panik halinde hareket etmeyin,kafanızda bir fiat aralığı olsun ve oraya gelene yada düşüne kadar bekleyin,umarım o günlerin stresini yaşayan arkadaşlar bugünün keyfini çıkarıyordur ellerinde ise hala.
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum